Un strigat disperat de ajutor! (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Andra_ spune:
Ancuta - te-am trecut la transa 2-a de bona pe mai, ptr ca la intretinere s-a adunat suma ptr luna mai, dar la bona era nevoie inca. Sper ca e ok, zi-mi daca preferi sa modific si sa te trec la intretinerea pe iunie.
Roxana - te-am trecut si pe tine la Bona transa 2-a
Se pare ca luna asta ne-am descurcat bine, ptr bona transa 2-a avem juma de suma si am incredere ca vom reusi sa facem suma.
Una peste alta mai avem 2 hopuri in iunie si iulie, apoi putem sa facem un chef de pomina.
Va multumesc tuturor in numele lor
pup u,
Andra
madalina horsa spune:
Vai fetele, Mihaela, nu-mi vine sa cred, cu toate ca ma gandeam eu ca nu ne lasa Dumnezeu tocmai acum. Te rog sa transmiti anonimului ca e in rugile noastre for ever.
Fetele nu uitati ca mai pune si dn Florescu 2 milioane asa ca e rezolvata si bona,nu/?
Mihaela, tot pe voi pica sa strangeti banii cred, se poate? Eu iar dispar pana martea viitoare si apoi am saptamana viitoare full full. Imi pare rau, sper ca pentru luna viitoare sa pot sa alerg si eu.
Numai bine, asa cum faceti si voi pentru altii, va doresc!
Bebe Beca spune:
Sa nu ne uitati pe noi. Cand strangeti banutii dati-ne un semn...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
ancuta06 spune:
Andra, e ok si pt bona, nici o problema. Sa-mi trimiti nr pe PM, pana pe 23, ca sa te sun.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
Andra_ spune:
Buna fetele,
am fost aseara cu Ulisernic la dl. Florescu, din pacate copiii sint bolnavi cred ca toti (doar pe cel mic nu l-am auzit tusind), iau medicamente ptr raceala, dar cind i-am auzit tusind imediat m-am gindit la ce e mai rau, cred ca sint eu usor speriata de bombe. Nu aratau bine deloc din cauza asta, erau palizi si cam incercanati, probabil ca nici nu pot dormi bine din cauza tusei; cind am ajuns noi totusi Ioana si Marian dormeau pe canapea in sufragerie, erau ca niste ingerasi, si mi-a parut din nou rau c-am uitat sa iau aparatul foto sa le mai fac poze ptr voi, data viitoare sper sa tin minte. Apropo de poze, ne-a aratat dl. Florescu mindru nevoie mare o poza cu Ana, fetita cea mare, imbracata in uniforma, facuta la sanatoriu de 8 martie ptr mami a ei; ea arata fr. bine in poza, e mai blonduta decit fratii ei, si avea o mina vesela si sanatoasa, roz in obraji, cum din pacate cei mici nu prea sint. Sa speram ca ii va merge bine si se va intoarce si ea acasa curind.
Am dus banii pe care i-am si colorat in cele 2 liste, si i-am spus ce mai urmeaza sa primeasca, iar din banii pe care ii va lua dinsul, sa plateasca lumina, intretinerea pe luna curenta si sa puna deoparte ceva ptr intretinerea de luna viitoare, cind nu stim daca si cum vom mai reusi sa adunam o suma asa mare.
Scuze ca v-am dezinformat intr-un mesaj anterior, mai sint 3 transe afara de aceasta rezolvata la intretinere, cred ca in euforia momentului le-am redus eu de la mine putere. Adica inca 22,5 milioane, ceea ce oricum e super in comparatie cu 40 cite au fost.
In rest e fr. multumit de d-na Aura (bona), chiar ne-a aratat ce a gatit ptr copii, desi ei nu sint chiar fericiti ptr ca ii tine din scurt si nu e mama lor cu care erau obisnuiti.
Cam atit de pe frontul din Drumul Taberei.
Vreau sa va multumesc tuturor celor care ne ajutati sa-i ajutam pe acesti oameni, situatia lor s-a imbunatatit radical decind o mina de fete inimoase de pe acest forum i-au descoperit, si cu putin noroc in 3 luni vor putea fi lasati pe picioarele lor, cu dl. Florescu muncind, si odata cu intoarcerea sotiei sale va putea chiar sa caute ceva mai bine platit, care sotie va putea sa se ocupe de copii, iar banii nu se vor mai duce pe bona, ci din contra, d-na Florescu va putea cistiga si ea ceva banutii cu contabilitatea. Iar daca reusim sa ii bagam pe copii la scoala si gradi, atunci chiar e super.
Si mai vreau sa scriu ptr cei care mai citesc acest subiect si vor sa ajute, ca nu trebuie neaparat sa doneze banii, aceasta familie este acum calata pe platirea datoriei la intretinere ptr a nu fi dati iarasi in judecata si amenintati cu evacuarea, incit banii meg in primul rind acolo, iar pentru mincare ramine ce ramine. Asa ca daca ii puteti ajuta cu un kil de orez sau cartofi este fr. bine ptr ei, in cazul lor conteaza orice ajutor.
pup u,
Andra
soarenistor spune:
Buna
Andra- am o pereche de blugi care i-au ramas mici fetitei mele .
Daca esti de acord da-mi un semn.
va pup si numai bine
nistor gabi
rosalinda spune:
Buna Andra!Am citit mesajul tau, pot ajuta si eu cu ceva de mancare, doar sa-mi spui cum ne putem intalni.Eu lucrez in zona APACA, zilnic pana la ora 16,00.Astept un raspuns
Roxana
ruxij spune:
Vreau si eu numele exact, adresa si numarul de telefon al Dlui Florescu, pentru ca vreau sa le trimit alimente.
Multumesc.
LYADA spune:
M-am intalnit si eu cu Mihaela si i-am dat 40 dolari (aprx 1 milion) pentru bona si intretinere sau unde e nevoie mai urgent.