Un strigat disperat de ajutor! (4)
Raspunsuri - Pagina 4
madalina horsa spune:
Ce se mai aude fetele cu calculatorul? Dna Florescu revine din sanatoriu in maxim 2 luni, ar fi super daca ar avea calculator, dn. Anton zice ca ar avea 2 firme pe care sa i le dea sa tina contabilitatea.
Cu banii de intretinere nu ne mai poate nimeni ajuta? Mai e un pic si trecem hopul, hai sa nu ne lasam acum.
Elly1977 spune:
Pai era mai devreme un subiect postat de m34, care oferea un calculator. Eu pot sa-i ofer imprumut o imprimanta HP3650, pana reusesc ei sa-si cumpere alta.
pumpkin spune:
Sunt impresionata de povestea familiei Florescu si de eforturile pe care le faceti voi sa ii ajutati. Va dau si eu 500.000 lei pe care ii am disponibili imediat, decideti voi daca ii puneti pentru intretinere sau bona, ok?
roxana1974 spune:
Excelent pumpkin, dupa cu ai vazut banii de la tine sunt de mare folos. Sper sa te intelegi cu Andra_, sa va intalniti undeva, acum pe ea ne bazam sa stranga banii.
Eu pot sa pun banii de la par oricand in contul lor, insa as prefera sa-i pun in 16 mai, odata cu banii de la mine, astfel incat la retragere, dl Florescu sa plateasca o singura data comisionul de ridicare.
Astept cu interes vesti bune,
numai bine tuturor!
Roxana
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
madalina horsa spune:
Pumpkin, multumim mult, orice ajutor cat de mic e binevenit, nu trebuie sa fie neaparat multiplu de 500 mii.
Ma gandesc ca sunt sanse mari ca la sfarsitul lui iulie/inceputul lui august sa ne fi indeplinit cu brio promisiunea facuta copilutilor acestia.
Daca termina cu intretinerea si incepe si dna Florescu sa castige ceva bani, de bona nu va mai fi nevoie ca va sta mama lor cu copiii, dn. Florescu are job.....wow...
Nu stiu daca v-am spus vreodata ca in fiecare duminica avem doua persoane care se roaga pt noi la biserica, Dn. Florescu si Silviu din Iasi ( cele care stiu povestea stiu despre cine e vorba)
bosioc spune:
D-na Madalina,noi, adica mamica, eu si bunica ne rugam tot timpul pt. dv., iar duminica mergem la biserica si dam pomelnic in care-i pomenim pe"ingerii"de pe forum care au fost alaturi de noi si ne-au ajuta.
De asemeni ne rug Bunului Dumnezeu sa-i ocroteasca pe toti copiii si tinerii de pe forum care sint bolnavi...Maria, copilasul lui Felis, a lui Gabriela,Liviu, Iulia,Cosmina...ii pomenim la Sf. Maslu miercurea si vinerea.
Sa va ajute Dumnezeu in orice clipa!
Silviu si mamica
tedy
Andra_ spune:
Buna fetele,
azi merg la fam. Florescu sa le duc banii si ceva mincare, daca mai vrea cineva sa contribuie va rog spuneti-mi.
Listele actualizate arata asa:
LISTA BONA 16 MAI (transa 1 = 3,000,000)
Par - 1,000,000 (16 mai via Roxana)
Roxana - 500,000 (16 mai)
Andra - 500,000 (13 mai)
Pumpkin - 500,000 (13 mai via Andra)
LISTA INTRETINERE MAI (7,500,000)
Par - 1,000,000 (16 mai via Roxana)
Adries - 500,000(13 mai via Andra)
Andra - 500,000 (13 mai)
Omul din umbra - 5,000,000 (13 mai via Ulisernic)
Lyada - 20 USD (31 mai via Ulisernic)
Elly1977 - 500,000 (26 mai)=> vor intra la intretinerea din iunie
LISTA BONA 31 MAI (transa 2 = 3,000,000)
Elly1977 - 500,000 (26 mai)
Roxana - 500,000(1 iunie)
Ancuta06 - 500,000 (26-28 mai)
Bebe Beca - 500,000
Lyada - 20 USD (31 mai via Ulisernic)
pup u,
Andra
ulisernic spune:
Andra, te rog sa treci pe lista pentru intretinere si "o persoana din umbra", extrem de generoasa si cu un suflet de aur, care a donat suma de 5.000.000.
Multumiri din inima si toate urarile de fericire si de sanatate!
Va pup,
Mihaela
ancuta06 spune:
Si eu pt intretinere, 500 000 lei, in perioada 23-28 mai. Astept sa imi trimiteti un nr de tel, sa va sun pe 23.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
roxana1974 spune:
Fetelor, mi-e rau, nu-mi vine sa cred, I LOVE YOU ALL!!!
In cazul asta, Andra_ muta te rog mult suma mea de 500 din 1 iunie pt transa 2 de bona. Multumesc.
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."