Un strigat disperat de ajutor! (4)
Raspunsuri - Pagina 3
madis spune:
Cine se mai duce pe la fam.Florescu? Am si eu o cutie cu lucruri pentru domnul Florescu si alte mici nimicuri.
Andra_ spune:
Buna fetele,
din pacate o mare parte din subiect s-a sters, rezumatul este ca s-au strins banii ceruti de asociatie dl-ului Florescu ptr a semna un acord de re-esalonare a datoriei, stopare a penalizarilor si ne-dare in judecata.
Am vorbit astazi cu dl. Florescu si mi-a spus ca a semnat acordul, a platit si cei 6 milioane strinsi de noi chiar inainte de Paste, iar acum trebuie sa plateasca cei 30 milioane ramasi in 4 rate a cite 7,5 milioane/ lunar, plus intretinerea curenta. Asociatia nu va mai adauga penalizari la aceasta suma restanta si nici nu il va mai da in judecata atita timp cit se tine de angajamentul semnat.
De Paste a fost si Ana Maria (fetita cea mare care e in sanatoriu) acasa, iar acum tocmai o dusese din nou la sanatoriu. Macar s-a bucurat si ea de sarbatori cu familia, s-a jucat cu fratii ei si a mai uitat drama prin care trece. Sa speram ca in curind va reveni sanatoasa printre cei dragi.
Acum ma gindesc sa incep o lista cu banii de bona pe prima jumatate a lunii mai, plus o lista noua cu donatii ptr intretinere.
Madis - eu voi merge la ei in cursul saptaminii viitoare, poate reusim sa ne vedem sa-mi dai mie lucrurile despre care vorbeai. Da-mi PM sa stabilim ce si cum.
LISTA BONA MAI 1
Andra - 500,000
LISTA INTRETINERE MAI
Andra - 500,000
pup u,
Andra
roxana1974 spune:
Salutare. Ma alatur Andrei cu apelul pt donatii la bona si intretinere. Nu mai avem mult si eu zic ca operatiunea noastra se va incheia cu succes, asta in cazul in care ajutorul este efcient. Sper din tot sufletul sa avem satisfactia finala!
Andra_ te rog in primul rand scrie-ne si cand e scadenta urmatoarei transa de bona de 3 mil. cred, nu? dupa care trece-ma si pe mine cu 500 pt bona, dar prefer sa-i dau in data de 16 mai si cu inca 500 pt intretinere sau tot bona, insa numai la 1 iunie. Asa sunt datele la care eu iau salariul din pacate. Tine-ne la curent!
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
Andra_ spune:
Buna fetele,
hai sa actualizez listele, voi scrie in paranteza si datele de "livrare" a banilor, cred ca bona va fi ok daca primeste banii pe 16 mai, nu pe 15 care e duminica, ptr ca multa lume ia banii abia pe 16. Deci:
LISTA BONA 16 MAI (transa 1 = 3,000,000)
Par - 1,000,000
Lyada - 500,000 (15 mai)
Roxana - 500,000 (16 mai)
Andra - 500,000 (13 mai)
LISTA INTRETINERE MAI (7,500,000)
Par - 1,000,000
Lyada - 500,000 (15 mai)
Roxana - 500,000 (1 iunie)
Andra - 500,000 (13 mai)
Elly1977 - 500,000 (26 mai)
Adries - 500,000 (15 mai)
LISTA BONA 31 MAI (transa 2 = 3,000,000)
Elly1977 - 500,000 (26 mai)
pup u,
Andra
madalina horsa spune:
Fetelor, cu bona rezolvam se pare, dar transa la intretinere trebuie platita pana pe 20 mai.
Domnul Florescu o sa ia probabil pe 16 mai primul salariu dar numai pentru 2 saptamani de munca, cred ca 2,5 milioane. Deci tot ar mai trebui pana pe 20 cam 6 milioane pentru intretinere, daca pune dansul 2 ( trebuie platita si luna martie, cam 1 milion cred).Vad ca pana acum s-au promis 2 milioane si 500 mii care vin pe 1 iunie vor intra la transa pe iunie.
ASa ca daca socotesc bine ne mai trebuie vreo 4 milioane. Ii facem, nu?
Andries spune:
Buna,
nu am uitat ca am promis 500 pentru intretinere, saptamana pana in 15 mai pot sa ii dau, astept PM de la cine ii colecteaza.
Andries
roxana1974 spune:
Minunat oameni buni, in ritmul asta, strangem banii si prevad ca vom avea o reusita cu care sa ne putem lauda :-)
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."