Un strigat disperat de ajutor! (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

am depus azi 500.000 lei in contul familiei Florescu de la banca Transilvania. am mai fost si la BCR sa depun pt Andrei Oniciuc niste banuti, si dupa stat la coada 40 de minute mi-au zis ca am uitat ca vaca o cifra de la cont. ramane sa ies pt Andrei in alta zi in oras siiiiiiiii, sa belesc ochii intai.

Fetele de pe DC babusca adusca

Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor, sunt foarte impresionata!!!

Adusca

Lia, nu ma deranjeaza deloc sa trimiti prin mine, dimpotriva!! Te rog numai de data aceasta ia parola si trimite-mi-o ca sa ridic banii direct de la sediul meu :))

Madis, daca nu poate Mihaela sau altcineva care a mai fost sa treaca pe la ei, cand esti pregatita, o sa-l sun pe Dl Florescu sa vina el unde spui tu.

Roxa

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madis spune:

quote:
Madis, daca nu poate Mihaela sau altcineva care a mai fost sa treaca pe la ei, cand esti pregatita, o sa-l sun pe Dl Florescu sa vina el unde spui tu.

Am o cutie mare cu lucruri in portbagaj, si o sa mai cumpar si cite ceva de mincare, asa ca n-are rost sa se chinuie bietul om sa vina cine stie unde. Eu oricum sunt cu masina. Credeam ca se duce cineva pe acolo zilele astea. Daca nu, o sa va cer adreasa si ma descurc eu. Doar ca ar fi fost mai simplu daca mergea cineva care a mai fost si stie unde.

Mergi la inceput

Madis, just in case, mai sus pe pagina aceasta am postat si adresa lor alaturi de conturile bancare .

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Gata, m-am intalnit si eu cu Mihaela si i-am dat banii, 1 milion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Madalina, eu stiu sa ajung la familia Florescu si mi-ar parea tare bine sa mergem impreuna, daca vrei, mai ales ca trebuie sa-i duc si cei 1,5 milioane de la Lyada si Bebe-Beca si mi-ar fi mult mai usor sa merg cu tine.
Va pup,
Mihaela

Mergi la inceput

Mihaela, esti o fata de aur :) eram sigura ca ai sa apari. sper ca intr-o zi Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca pentru bunatatea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

buna fetele si tuturor oamneilor cu suflet care ajuta fam.Florescu!
imi pare rau ca n am mai trecut demult pe aici pe la voi dar intre timp am nascut si sunt ocupata cu bb.am trimis mai demult prin lorelai din elevetia si as vrea sa trimit inca 10-15 euro dr nus tiu prin cine.e cineva din germania care vine acasa in curand?sau gasiti voi o solutie.
eu vin in ro la sf lui august-inceputul lui sept(dupa nunta si botez) si promit ca va voi mai da si atunci ceva banuti.

pupici

Nicole si micul printz (19.03.2005)

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarenistor spune:

SA TI TRAIASCA BB SA FIE SANATOS!

nistor gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

am eu o imprimanta. da' n-am toner. HP deskjet 610c

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Despre ingeri printre oameni

Mergi la inceput