Mamici din Japonia (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna,ce liniste,cred ca toata lumea se distreaza,noi nu am plecat nicaieri.

Suntem bine,acum cateva zile s-a ridicat singura in picioare si a stat ceva timp(binenteles se tinea de masa)insa nu avem timp de loc ,toata ziua suntem afara,

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Hristos a Inviat!
Anca felicitari lui Naomi pt ridicarea in picioruse si sa auzim ca fuge maine poimaine
Nici noi nu am fost nicaieri de Paste am stat acasa si am papat oua rosii ca cozonac nu am avut si nici de cumparat nu am gasit.
Noi am avut OMIAMAIRI Luni,am fost la templu si de atunci numai pe drumuri suntem.Am fost pe la toti cei de la care am primit OIWAI ca sa le inapoieam asa zisele OKAESHI UFFF si tare am mai obosit si fata a fost agitata micuta...In sfarsit astazi suntem si noi acasa si ne odihnim...
Karen a ajuns la 4kg papam numai san ne uitm pste tot si ne miscam capul si la stanga si la dreapta,mai scoatem cate un aaaa din cand in cand si cam atat.
la mamici si la bebici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Buna fetelor si HRISTOS A INVIAT!

Astazi in Japonia este ziua copilului,asa ca profit de aceasta ocazie sa va urez LA MULTI ANI ingerasilor vostri!
Totodata,baietii sunt cei sarbatoriti astazi,asa ca mamicilor de baieti,va doresc sa va vedeti ingerasii mari,sa va creasca sanatosi,voiosi si frumosi si sa va umple sufletele de bucurii la orice pas!

Anca & Shion

http://community.webshots.com/user/shian124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Adevarat a inviat!
Bine v-am regasit! Noi astazi ne-am intors din Osaka, am sarbatorit alaturi de prietenii de acolo Pastele, ieri, ziua mea, si azi, ziua lui Stef (cu ocazia zilei copilului ).
Urez si eu "La multi ani! (Omedeto!)" tuturor baieteilor, multa sanatate si o viata fericita, iar voi mamici sa va bucurati mereu alaturi de puiuti!

Felicitari tuturor copiilor pt noile realizari.
Si Stefan s-a schimbat si a invatat multe lucruri noi zilele astea.
Acum stie sa se ridice singurel in fundulet: de pe spate se intoarce pe burtica si apoi impinge funduletul si hopa in fundic.
Alteori nu vrea in fundic, de pe burta se ridica pe varfurile degetelor de la picioare, isi pune capul pe jos si se sprijina in el si sta cu fundul in sus, parca ar fi un unghi.
A invatat sa paseasca bine si acum nu-l mai tinem de subtioare, ci de manute si mergem peste tot.
Si-a perfectionat mersul de-a busilea in spate si ridicatul in picioare.
Ieri dimineata s-a intors pt prima data de pe burta pe spate, iar spre seara a reusit si un pic sa mearga de-a busilea in fata (a avut si un motiv tare puternic, uitase cineva telecoamanda foarte aproape de el si imediat a ochit-o).
Mai face si lucruri mai rele, daca pana acum isi tinea palariuta pe cap, acum o ia si o arunca pe jos si apoi e foarte fericit de ceea ce a facut.

Seara buna si somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna seara mamici,

Bine va regasim dupa o pauza de cateva zile in care ne-a fost dor de voi.
In primul rand La multi ani! toti bebeilor si copilasilor cu ocazia zilei copiilor.
Eli iti doresc La multi ani! sa fi fericita si sa te bucuri de copilas.Felicitari pt statul in fundulet si deabia astept sa aud ca merge.
Anca felicitari pt fetita,uite si un de la noi.
Noi ne-am simtit foarte bine in excursie....am fost intr-un parc de distractii unde eu m-am dat cu coarda elastica de am zis ca o sa mor de frica,daca va bate gandul sa incercati mai bine nu,a fost foarte rau sentimentul,nu-mi mai trebuie cat oi trai.In rest ne-am distrat,am avut parte de vreme buna,a fost frumos.Acum ne-am intors la treburi!
Am o veste buna,al meu iubitel s-a hotarat si m-a cerut de sotie.Sunt foarte fericita,foarte ,foarte.Le multumesc celor care mi-au spus vorbe de incurajare si le daruiesc din totata inima un .Vorbele lor m-au incurajat foarte mult!Multumesc!
Acum trebuie sa facem actele si nu stim daca o sa reusim sa le facem pana plec,eu am viza pana pe 2 mai.Va rog mult daca stiti ce acte as avea nevoie pt a-mi obtine viza.Am sunat la ambasada si consulul mi-a spus de actele de care am nevoie si mi-a spus sa ma uit pe site sa le mai vad odata.Dar pe site au aparut unele in plus.Si mai vreau sa va intreb cat a durat la voi viza ...ca sa imi fac si eu o idee sa stiu daca am timp.Dar oricum am inteles ca se poate obtine o prelungire de viza.
Va pup dulce si va doresc o seara buna!

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Eli, La Multi Ani!! si felicitari pentru performantele lui Stef!!

Sabina, felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun, multa fericire si viata lunga impreuna!! Si un bblus sanatos si frumos cat de curand!!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Buna dimineata, mamicilor! Eu imi cer scuze ca n-am mai intrat sa stau de vorba cu voi.Sunt super aglomerata,peste doua zile trebuie sa plec acasa in si nu am pur si simplu timp de nimic. Cam tarziu dar vreau sa urez si eu de ziua baietilor,sa va bucurati mamicilor de comorile voastre si sa ne reintalnim cu bine ! Eu de fapt de maine trebuie sa plec in Osaka,sa dorm o noapte acolo si de marti s-o iau spre Romania. Va pup pe toatesi sa dea Dumnezeu sa ne reintalnim cu bine! Lory_kluiAlin Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Azi de ziua mamei va doresc multa,multa sanatate,fericire,si sa aveti parte numai de bucurii din partea micutilor vostri! Lory_kluiAlin Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

La multi ani mamici frumoase! Sa va bucurati de comorile voastre, sa va aduca multe, multe bucurii, sa fiti sanatoase, fericite, iubite si sa ne "intalnim" pe DC multi multi ani de acum inainte. Pupicei dulci si imbratisari calduroase de la mine si bebe Stefan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

La multi ani! mamicilor
Sa va aduca bb numai bucurii!

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput