Mamici din Japonia (2)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
pengunica spune:
yashyeu deabia acum am vazut pozele cu Luka ...e tare frumusel !
Iar tortul de la petrecerea de trei ani mi-a lasat gura apa.
Nu stiu ce o fi cu copii astia....si nepotica mea a racit si i-a aparut herpes la gurita ..o fi un virus acum prin Japo?
Din cate vb voi vad ca mai la toate v-au racit strunfii..
Oricum multa sanatate tuturor!
ANDRA si BEN STEFAN DNP15.06.2005
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
yashy spune:
Multumesc Andra! Multa sanatate nepotelei tale!!
Am recitit ce-am scris mai devreme si nu prea am inteles... ERam adormita rau!!
Va pupic! Un week-end minunat!!
Adina & Luka
(3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
devylla spune:
Buna dimineata,
Adina(Naomi)sper ca fetita sa isi revina repede si sa iti rezolvi problemele cu netul ca ne lipsesti.Multa sanatate!
Eli merci,sper ca Stef sa se faca bine cat de curand.
Yashy sper ca nu te mai doare stomacul asa tare.Si eu am probleme cu bagajele,am incercat sa nu iau foarte multe,dar s-au strans si inca mai am de luat ceva cadouri,nu stiu ce ma fac.Deja mai sunt cateva zile si eu inca nu am terminat.
Zilele astea am fost obosita,aproape in fiecare seara m-am culcat pe la 2-3-4.Nepotelul meu a fost si el bonlavior si inca mai are probleme cu nasucul.Dar nu e grav,isi revine el.Acum cateva zile am fost la o prietena si avea o jucarie nu stiu cum sa ii spun,care are doua picioare si se pune deasupra bebelusului ca sa se joace.I-a placut lui Leon la nebunie,s-a jucat pana a adormit.Si i-am luat si noi,e bine ca e cuminte si mai putem sa ne facem si noi din treburi.In rest e foarte cuminte,dimineata cand se trezeste gangureste si decat cand s-a plictisit plange.
Cam atat,o zi frumoasa sa aveti.
Pupici
poze noi
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
hosen spune:
ce faceti fetelor ati deschis o alta parte si nu mati pus la curent?ok,Adina ciai facut ai dat de carnet sa stii ca eu mai tin pumnii pentru tine multa bafta ceau
hosen spune:
salut dragele mele sotul meu chiarca-i batutin cap,pina acum imi ura mincarea mia de nationalitate RO,sau RUS,acum imi zice sa io prepar chiar daca dinsul nu este acasa,ca daca vine din pasten paste sa fie,eu de unde sa stiu cind vine dinsul acasa ca nu ma suna si pur si simplu ma controliaza,mai bine zis,sincer mam saturat,,,,
Akuma spune:
Te contorleaza? asta inseamna ca te iubeste si vrea sa-ti faca surpriza cind vine acasa, si ca drept rasplata da-i-o rece s-o manance.
yashy spune:
Diana(hosen), ai incurcat capitolele. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49923&whichpage=6" target="_blank">Aici e pagina unde am vb despre examenul meu...
Akuma, bine ai venit printre noi.
Adina & Luka
(3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
mihaela imai spune:
buna adina!nu stiu daca iti mai amintesti de mine ne-am cunoscut la mari!sunt mihaela mamica lui sara si poate ca inca nu ai aflat dar mai am inca un baietel l-am nascut pe 4-4-2005 baietelu-l are 3 luniiar fetita s-a facut mare are un an si 7 luni!tu ce mai faci?ce face luka?eu m-am mutat nu mai stau in kodomo no kuni stau in kanai m-am mutat la trei camere pentru ca ne-am inmultit!pupici poate vb la telefon!
mihaela imai