Cadou pentru sot - CE???

Cadou pentru sot - CE??? | Autor: herra

Link direct la acest mesaj

ce cadouri dragute ati mai facut sotilor vostri?

al meu schimba prefixul anul asta...eu de obicei umblu prin magazine pana imi vine vreo idee, dar acum nu prea mai pot umbla, cu copilu'...

dati-mi o idee! eventual un magazin virtual?

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Intai trebuie observat ce ii lipseste pentru a fi mai mare bucuria.O curea, o cravata, un ac frumos , elegant de cravata, o camasa , o bluzita faina, un pulover, un telefon mobil daca nu mai este bun cel pe care il are, un parfum daca are nevoie (Giorgio Armani, Opium. Kenzo, Kelvin Klein, Paco Rabane, Paco Rabane XS....), ce credeti ca i se potriveste, o geanta de piele daca nu mai este buna cea pe care o are, o pereche de blugi, un tricou, o helanca.
LA MULTI ANIIIII SANATOSI SI FERICITI!
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

cauta pe aici pt idei...

http://shopping.bucharest-guide.ro/bucharest-shopping/shopping/gifts.htm

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Daca nu cumparati nici un cadou, un tort cat de mic (cati banuti aveti) si doua lumanari cu numerele care reflecta varsta sotului va face mare senzatie si o seara romantica.
Sanatate!
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Ultimul cadou mai important pe care i l-am facut a fost un i-pod pe care il dorea de ceva timp . Acum depinde de ce isi doreste sotul tau sau ce ar avea nevoie, sau , pur si simplu, ceva ce ii face lui placere.

Pe de atta parte, o cina romantica la un restaurant dragut , bilete la un specatcol bun, un weekend la munte/mare sunt oricand bine-venite. Idei sunt multe, tu il cunosti cel mai bine pe sotul tau si stii ce i-ar face placere cel mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

va multumesc pentru raspunsuri; problema e ca la haine nu prea ma bag - e mai pretentios ca mine uneori si prefera sa si le aleaga singur; tot singur isi ia accesorii pentru calculator, camera video etc...parfum i-am luat de craciun...
trebuie sa caut ceva deosebit, nu neaparat util si de preferinta neconsumabil, sa tina minte ca a primit acel ceva la 30 de ani!

mi-ar place si un week-end in doi, dar nu prea pot lasa copilul, ca e prea mic...

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Cauta si aici:
http://cadouri.comoaramea.ro/cadouri.htm

Si sotzul meu face anul acesta 30 de ani...Dar mai am cateva luni de gandire si cautare!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

da-i ceva sa-l bucure cu adevarat - un bilet la meci, o lada de bere, un trabuc, ceva tipic pt un barbat.
Bluze, cravate, parfumuri, cine romantice ... - astea bucura o femeie, dar pe un barbat parerea mea e ca-l lasa rece.

cum ar fi de ziua ta el sa te scoata intr-un bar la o bere ?

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Herra,hai sa-ti spun.Si eu am avut aceeasi dileme,al meu avea chiar de toate,nu stiam ce sa-i iau si voiam sa-i faca si placere.Atunci mi-a venit ideea,pt ca si noi avem bb mic si care e fericirea lui,i-am facut cadou o sapca si un tricou cu poza Alexiei pe ele.Pot doar sa-ti spun ca i-au dat lacrimile....(pe tricou am scris:"La multi ani tati").
Decizia e a ta.Bafta si sa-ti traiasca barbatelul si bb-lusul.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

eu i-am facut un portret dupa o fotografie si am inramat-o

adjadyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Un ceas adevarat, care ii va aminti tot timpul de ziua asta si ......DE VOI, CAND SE VA UITA SA VADA CAT ESTE ORA...

La multi ani, sa iti traiasca!

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput