Cadou pentru sot - CE???
Raspunsuri - Pagina 2
buli spune:
eu la al meu, pe linga alte prostioare, i-am facut o felicitare puzzle cu Matei. asta i-a placut la nebunie. am facut vreo 3-4 drumuri in mall, ca nu eram multumita de calitate, dar a meritat. i-am dat-o desfacuta si altceva n-a facut pina n-a fost gata.
Anca si
Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by ANDREEABANICA
Herra,hai sa-ti spun.Si eu am avut aceeasi dileme,al meu avea chiar de toate,nu stiam ce sa-i iau si voiam sa-i faca si placere.Atunci mi-a venit ideea,pt ca si noi avem bb mic si care e fericirea lui,i-am facut cadou o sapca si un tricou cu poza Alexiei pe ele.Pot doar sa-ti spun ca i-au dat lacrimile....(pe tricou am scris:"La multi ani tati").
Decizia e a ta.Bafta si sa-ti traiasca barbatelul si bb-lusul.
Gand la gand, Andreea! Si sotul meu schimba prefixul peste cateva zile si exact la acelasi cadou m-am gandit: un tricou cu poza lui alex pe el! Sunt sigura c-o sa-i placa!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
manupop spune:
si al meu sot schimba prefixul in mai si ma gandesc la ceva care sa-i ramana pt totdeauna:un lantisor cu cruciulita!o fi bine?
manu
Lali spune:
Unde se face tricoul asta cu pozica pe el ? Pot sa duc poza pe CD? Ca e super ideea si noi avem aniversare saptamana viitoare.
Pupici,
Lali
niccostea spune:
Eu i-am luat un aparat foto digital, pentru ca isi dorea de foarte mult timp si tot se ivea ceva mai necesar...
Am facut ceva sacrificii, dar a meritat.![]()
Poate o carte i-ar face placere?
la toata lumea!
Optimistul e mai aproape de Adevar.
ANDREEABANICA spune:
Lali,daca esti din Bucuresti,in mall la Vitan gasesti doua centre,daca nu incearca la tine in oras la centre de procesare a fotografiilor.
Poti duce poza pe CD,pe discheta,memory stick sau album foto normal.
La multi ani!
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
Lali spune:
Andreea, multumesc
, Mall Vitan e OK pentru mine! Mai am o intrebare: in cat timp se "produc" aceste tricouri si sepcute, ca eu sunt cu bebe mic si trebuie sa imi evaluez ca timp deplasarile de acasa...
Lali si bebe Dragos (27 decembrie 2004)
http://community.webshots.com/user/laurastoica100
"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
emaaimee spune:
Eu i-am facut cadou de aniversarea noastra de 7 ani de cand ne-am cunoscut,un bebit care e in burtica la mami inca.El mi-a facut cadou acelasi lucru-el a fugit si a luat testul de sacina si dupa ce l-am facut si a iesit pozitiv eram in delir de fericire,cele mai fericite momente din viata noastra-nu zic sa va luati dupa noi..dar cine stie![]()
si pestiuc iubit si saltaret de 28s5z
ANDREEABANICA spune:
Lali,cu scuzele de rigoare pt intarziere,dureaza 15-20 minute.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
nushulica spune:
trebuie sa-i iei ceva ce-i trebuie intr-adevar mie imi place sa fac cadouri practice de ex.eu i-am luat cu ultima ocazie un dvd-rw pentru calculator si era sa moara de fericire![]()
e pasionat de calc si ii trebuia