De luna viitoare vreau sa fac inseminare. Dr. mea a spus ca face o stimulare + monitorizare si cand are 2 foliculi buni si un endometru corespunzator, face operatiunea.De asemenea, ca
vor fi selectati si pusi intr-o alta substanta pentru a avea un mediu mai propice. Spuneti-mi, va rog, la ce sa ma astept si , mai ales, cat ma costa ????? ca nu vreau sa fiu pe langa " subiect".Sper ca-mi intelegi confuzia, ca sunt la prima incercare.
Multumesc pentru ajutor!
Buna Aisha, eu am facut pana acum 4 inseminari(ultima sapt trecuta, si sper sa fie cu noroc).
Mie mi-a facut numai cu cate un folicul, ca 2 nu avea de unde.
Se recolteaza sperma de la sotul tau, o prelucreaza cu o substanta, dupa care urmeaza inseminarea propriu-zisa.
De pret, depinde unde faci.eu am facut la o dr de la giulesti si costa 2.500.000.
Eu iti doresc multa bafta!!!
Luna asta vreau sa fac si eu inseminare dar am o mica nelamurire daca poate cineva sa-mi spuna :este vreo problema daca sotul face un tratament pentru dureri de coloana cu antibiotice poate afecta cu ceva?
Multumesc .
Alina: Parerea mea este ca nu are prea mare importanta ca sotul tau ia antibiotice. Ma gandesc ca atunci ar insemna ca daca sotul ia antibiotice nu ai voie sa concepi un copil. Eu cred ca important este sa nu iei tu unele antibiotice si mai ales dupa implantarea embrionului. Intreaba-l pe dr. totusi, pentru ca IUI costa destul de mult.
Crinuta
Crinuta iti multumesc pentru raspuns ma gandeam doar sa nu scada antibioticele numarul spermatozoizilor.