tratament stimulare-efect nedorit

tratament stimulare-efect nedorit | Autor: maraki

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
In urma tratamentului cu clomifen, puregon si choragon am observat ca mi-a parut puf blond sub barbie si cateva fire un pic mai lungi in barba( tot blonde)Stimularea am facut-o doar o luna si ma intreb daca a mai patit cineva asta in urma tratamentului.Am facut o luna pauza iar de marti incep acelasi tratament un pic mai puternic( am zile mai multe de luat).Apropos....mai face cineva stimulare luna asta?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Eu am patit asa ceva de la progesteron -fiole , in urma unui tratament de 3 luni cu cate 10fiole luna.
Ai facut stimulare cu clomifen si puregon in acelasi timp?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Da, am luat cate o jumatate de clomifen timp de 3 zile( in anumite zile) si am facut doua puregon si doua choragon in luna respectiva.Injectiile le-am facut in burta.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Ziua Buna,

Si eu am facut tratament cu menogon pentru FIV si apoi cu utrogestan dupa.
Sincer nu stiu de la ce insa si mie mi-au aparut cateva firicele in barba (bleah), sio pilozitate mai generoasa pe corp in general.
In plus am luat 5 kg de care nu mai scap si nu mai imi vine nimic.

Luli si ... atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna luli,
Kg am luat si eu tot cam 5 cu toate ca mananc in limite normale. Am mai citit pe forum ca te cam ingrasi de la tratamentul de stimulare insa eu credeam ca iti face pofta de mancare si din cauza asta....Pilozitatea in plus...oare ne ramane sau e doar perioada asta de tratament dupa care dispare? In plus eu nici nu sant genul cu prea mult par( la axile am foarte putin )

Monica

Mergi la inceput

Sincer nu stiu daca nu ar trebui sa vorbesti la timpul trecutdespre partea cu “putin”

Luli si ... atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

In urma tratamentului cu clomifen (cateva luni bune) si apoi 3 luni de stimulare cu puregon am pus 12 kg pe mine de care nu am mai scapat. La pilozitate nu am observat insa nimic.

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor, nu ma mai speriati, ca eu si asa sunt brunetica si mustacioasa... daca nu-mi iese fivul sa-nteleg ca voi fi buna de schimbare de sex?

Mergi la inceput

Ei si tu acum... exista solutii pentru asta
...pentru kg e mai greu...

Luli si ... atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Lachi, nu o lua si tu chiar asa...
Si mie mi-a fost frica de asemenea efecte adverse, dar in urma stimularilor facute ( ovamit si puregon pt. inseminari si menogon pt. FIV) nu am remarcat nici o modificare a pilozitatii. Despre kg. dupa FIV + 2 luni cat am fost insarcinata am luat vreo 4 kg in conditiile in care mi-am schimbat total regimul de viata, ca daca nu mancam imi era greata iar de facut miscare nici vorba!

De cat de repede dai kg jos depinde de fiecare, pe mine m-a ajutat probabil si 'pasa proasta' dupa pierderea sarcinii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor
Acum am citit si eu ce scrieti pe acest subiect. Eu am facut tratament cu Clostylbegit 2tb/zi si Pregnyl timp de 8 luni fara intrerupere (nu cu medicul la care sunt acum). Si am patit exact invers. Mi-a cazut foarte tare parul din cap. Dimineata cand ma trezeam era patul plin de par (cam scarbos, scuze, dar asa era). Si prin casa era la fel. Nici la catelusa mea nu-i cadea asa de tare. Pe corp nu mi-a crescut mai mult par. Acum m-am speriat de ce spuneti voi. Urmeaza sa fac si eu FIV. Oare de la puregon si celelalte medicamente sunt asa reactii adverse?
Crinuta

Mergi la inceput