Cum facem fata tentatiilor

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Pai Fortelady, nu prea poate... asta era ideea..

rocsana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danro spune:

Luati aminte, ca bine zicea intr-un cantec popular, Ramona Vita,pe care o indragesc foarte mult:"PENTRU DRAGOSTE DE-UN CEAS,ITI FACI VIATA UN NECAZ!"
P.S.Am mai postat si la alt subiect, dar sper ca nu deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Scuza-ma ca insist, Nashiro, dar te intreb totusi daca i-ar spune, sotul ei ar ajuta-o in acest moment de criza sin viata ei?

Theiuta

http://community.webshots.com/user/theiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by fortelady

nu pot decat sa ma intreb - la modul general - cum mai poate o femeie care isi inseala sotul sau care e "indragostita" de altcineva sa mai stea seara in pat cu el, sa mai faca dragoste cu el - atat timp cat in mintea ei este altul. eu asta nu reusesc sa inteleg sub nici o forma... cum mai poate sa il priveasca in ochi dimineata, in timp ce isi beau cafeaua impreuna, sau in timp ce iau cina impreuna? cum?

fortelady, as vrea sa-ti pot spune io, dar nu poci inca, ai si tu rabdare, poate-ti satisfac curiozitatea pe viitor
Dar ce ma frapeaza pe mine e ca te referi doar la femei...de ce nu-ti pui aceasta intrebare si in cazul barbatilor? Iar e vorba de acea mentalitate invechita, io am ramas traznita cand am auzit-o pe mama (femeie needucata, dar cu vederi largi in general...datorita ei toti cei opt copii am mers la scoli inalte) zicand: "cand un barbat isi scapa palaria jos o ridica, o scutura si merge mai departe, nu se cunoaste nimic....dar cand o femeie isi scapa baticul el ramane patat in veci"
Al dracului, adica vezi draga, nu amundoi si-au asumat o responsabilitate, nu au aceleasi drepturi...adica cum ar veni "cineva e cineva si cineva nu-i cineva" (m-o spart expresia asta, dar imi si place la nebunie, cuprinde esenta filosofiei bre)
nshiro, in legatura cu exercitarea acelui act cultural pe numele sau popular "scris" , eu una zic sa nu mai astepti, macar scrie un jurnal, sau incepe in joaca....eu una sunt indragostita de modul cum povestesti si te exprimi......precum is indragostita si de inteligenta conchitei, numa' ca am am de lucru cu dansa.....tareee e rigida in pareri, deloc, deloc nu e flexibila. Dar am mare convingere ca dragostea ce i-o nutresc isi va pune amprenta asupra ei, si in timp o sa vedeti o conchita cu totul noo (noo nu voo)
Theiuta, mi-a placut punctul tau de vedere. Ce stiu eu acum concret este faptul ca cu dansul discut aceste probleme....si el cu mine, imi iubesc sotul enorm(dupa copil), sunt ferm convinsa ca mi-as da linistit viata pt dansul daca ar fi nevoie, insa revenind la subiect (desi am avut o relatie super) rutina a intervenit (poate e normal dupa dooj'di ani de relatie).
De foarte mult timp nu s-a mai uitat la mine ca la o femeie, e axat doar pe contructia casei, nu vede nimic in jur, daca fac un gest spre el ori imi ia temperatura sa vada daca n-am febra ori ma roaga sa-l las sa calculeze cat ciment i-ar fi necesari pt o anumita etapa. Daca vreau o pereche de ciorapi, sau Doamne fereste lenjerie intima mai acatari, nu zice nu, dar completeaza: "cu banii astia as fi putut cumpara doo caramizi" si normal ca nu cumpar.
O sa ziceti ca-s tampita, omul construieste ceva pt familie si io ma gandesc la prostii, dar tare mi-e teama c-o sa se intample cand o sa fie totul gata sa nu mai aiba cine se bucura de casa.
Iar in timpul casniciei, pe vremea cand aveam acea relatie "super" precum spuneam, eu am reusit mereu sa-l atrag, mereu sa fac ceva sa nu se indeparteze, iar acum parca nu mai am energie. Zilele trecute tot el imi reprosa de ce nu gasesc si acum solutii cum am gasit mereu.....ca doar il stiu pe el cum e, el n-o sa faca niciodata primul pas, ar fi trebuit deja sa fiu obisnuita cu asta.
Si poate odata o sa va povestesc ce-am facut eu in atatia ani de casnicie pt ca l-am iubit (chiar daca el imi tot repeta sa nu-l pun sa aleaga intre prieteni si mine, ca nu eu voi fi cea aleasa....desi nu am avut niciodata acest tupeu......acum recunoaste ca a gresit, dar tot mie imi cere sa mai gasesc solutii, pt ca vezi draga Doamne, stiu ca el nu e obisnuit).
Asa ca recunosc sus si tare, daca cineva m-ar curta asiduu as fi tentata, nu stiu daca as si face-o....dar nu fiti indignate, nimeni nu mai curteaza babaciuni...

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

vai saraca de ea, cata filozofeala domnule pt o imperechere, cata filozofeala.vai saraca, saracaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Ia, filozofam si noi ca d'aia sintem oameni, nu animale...sa ne imperechem si gata!

Theiuta

http://community.webshots.com/user/theiuta

Mergi la inceput

pai sa se imperecheze domnule odata si gata, ce atata vorbarie, nu mai poate, sa faca amandoi un dus si la treaba.,nu inteleg ce atata filozofeala.decat sa moara saraca de zbucium , tzac pac si gata.
filozofia CHI-BRI-TU-LUI!!!(sa nu uite prezervativul, LOL)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Sa-l lase in pace pe DON JUAN sunt atatea fete fara obligatie (familie, sot copil) care sa se uite dupa el. Ce vrea o aventura ? Nu cred ca se va implica intr-o relatie serioasa don juan ci doar o aventura.
Cand ai acasa un asa sot , e bine sa inchida ochii la coleg , sa nu-l vada.
Sanatate multa!
Otilia

Mergi la inceput

Apropo rocsana, desigur ca personajele sunt fictive, am observat ca tu ai darul povestirii, imi place, ai talent cu carul, ai un stil regizoral de a povesti fantastic.
De altfel o tipa de genul asta, daca ar exista in realitate,ar fii una din 2: ori cu creier de gaina(de aia de oua, ca-i mai mica, bibilica) ori una care nu s-o niciodata de se atat pe ea pt asa ceva,ceea ce e exclus ca tu zici ca tipa are copil si barbat cu performante bune la pat.

povesti pt fete batrane din pc meu de vedere.
Hai ca te pup,
oricum ai un talent la povestit grozav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

..gasesti fro' trei si te-ai scos 15 kile intr-o saptamana...hmmm..cred ca si Montignac ala plezneste de ciuda..

Acu, pe bune, io zic ca nu se merita sub nici o forma...desi daca ea suspina si i se face pielea gaina la atentiile colegului inseamna ca ceva ii lipseste de acasa...mai bine discuta cu sotul la o cina romantica despre acest lucru, despre ce ii lipseste ei, despre faptul ca vrea ca sotul ei sa o curteze din nou, etc etc. Eu nu cred ca ea s-a indragostit de respectivul "subect" ci isi doreste din nou acel sentiment din "tinereturile lor"...

Solutia, zic eu, este comunicarea...

Numai bine

Mergi la inceput