Cum facem fata tentatiilor
Raspunsuri - Pagina 4
Elle_seb spune:
daca e dispusa sa dea vrabia din mana pe cioara de pe gard, este alegerea ei. Eu daca as avea asa un sot, l-as pune la rana.
buli spune:
ca sa raspund doar la intrebarea din titlu, as zice:
daca vrem sa facem fata tentatiilor gasim solutii, daca nu, gasim motive.
asa as rezuma situatia. restul sint speculatii, experiente proprii de viata etc.
eu, personal, intotdeauna am considerat ca nu trebuie sa te casatoresti decit atunci cind ai ceva experienta de viata. sigur, nu poti fi sigura ca nu vor aparea tentatii, dar experienta iti va spune ca Fat Frumos pe cal alb nu e mereu ceea ce pare si ca nu poti fi cu toate
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
Zina spune:
Subiectul asta se aseamana foarte mult cu subiectul filmului pe care l-am vazut aseara "Infidela", cu Richard Gere si o actrita caruia nu i-am retinut numele. Un film care m-a tinut langa tv fara sa ma misc. Ea era casatorita cu R.Gere, un sot bun, tandru, afectuos, care o iubea mult si-i oferea totul. El era patron la o firma, ea statea acasa. Aveau un copil de 9 ani. Toate bune, pana cand intr-o zi ea il intalneste pe celalalt "el", intamplator pe strada, care avea 28 de ani, frumos, sarmant si de aici se infiripa o relatie bazata numai pe sex. De fapt, ei asta-i lipsea, fiorii, sexul facut in diverse locuri, se simtea sexy si frumoasa. Binenteles, ca sotul a aflat pana la urma, si finalul ete cam tragic. Dar ideea filmului este ca, ea gresise si pana la urma isi daduse si ea seama.
Nici eu nu pot sa-i dau nici un sfat acestei prietene, dar macar as incerca sa ies din cercul asta vicios. De regula, cand se intampla asa ceva, mai ales ca el are 26 de ani, nu e ceva serios, pentru el este ca o "cetate" cucerita mai greu. Lui nu-i pasa de ce s-ar putea intampla, ea sa ramana fara familie, sunt convinsa ca nu ar fi ceva de durata, daca cumva ei doi ar fi impreuna. Si mai dureros este ca, sa zicem ca pana la urma ea ii cedeaza si sa-si dea seama ca nici nu e asa "de bun" cum isi inchipuia si tot "circul" asta sa fi fost in zadar.
marius spune:
Eeeei, vechi subiect. Oftez. NU am sa spun decat ceva extrem de simplu. De ce nu isi schimba prietena ta rolurile? Adica ,ea sa fie sotul cel asa... si asa.... si sotul sa fie sotia topita dupa mailurile unei "ele" de xxx ani (mai tanara) si focoasa, si asa si pe dincolo iar sotul... eeei sotul... ce doar nu s-a terminat viata, nu? Mi-a placut foarte mult raspunsul dat de conchita. Sincer si eu cred ca daca in interiorul tau ai spus ceva cu adevarat din suflet din crezul tau atunci (scuzati expresia ce va veni) la naiba cu tine daca dupa aceea gandesti si faci altfel si fara un motiv din partea cealalta. Inseamna ca nu te meriti nici macar pe tine insuti dar sa fii meritat de celalalt. Poti sa faci ce vrei, nimeni in afara de tine nu te va opri cu adevarat iar daca nu rezisti cu gandul acesta, daca poti sa mergi pe un astfel de drum, atunci pur si simplu ... du-te pentru ca meriti un mare zero asa cume esti dealtfel.
Nota:
Aceste cuvinte nu sunt adresate cuiva anume ci reflecta strict pozitia mea fata de faptul in sine.
Parere personala.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
irinai spune:
De ce toata lumea raspunde de genul "Vaaai, sa nu cedeze tentatiei". De ce? A spus cineva ca biata femeie are de gand sa divorteze si sa se marite cu admiratoru'?
Nu. Intrebarea era, foarte clara de altfel, daca sa aiba o aventura cu el sau nu. Nu spune nicaieri ca apoi trebuie sa se duca cu caciula in mana la stimabilul sot si sa isi puna cenusa in cap.
Cum nu cunoastem situatia, putem doar sa emitem judecati de valoare despre cum vedem noi situatia. Dar nu suntem in locul ei, nu avem acelasi background.
Eu i-as spune "Da, dragutza, go for it". Dar asta as face-o in situatia in care as stii toate detaliile povestei.
Asa, cum nu o cunosc, ii pot spune ca orice hotareste sa faca, sa vada cine are mai putin de suferit.
liris spune:
ea va avea de suferit cel mai mult. chit ca mai afla sau nu altcineva.
spun asta din proprie experienta.
nshiro, filmul acela cu Diane Lane, tipei careia i s-a urit de prea mult bine si calca pe bec, e poate util ... recomanda-i-l.
daca se incurca cu baiatu, iti spun ca nu are nici un avantaj. in afara de niste fluturasi in stomac, si un hita-hita care nici macar nu-i sigur ca-i mai grozav decit cel cu barbatul propriu.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702
zepellina spune:
Eu inca ma gandesc la filmul pe care l-am vazut asera "Infidela", la care m-am uitat special pt ca imi zboara si mie gandul. A fost ft frumos si se potriveste exact prietenei tale, nshiro. Dragostea dintre soti a biruit, era ft mare si ft frumoasa, si m-a emotionat mult....
Tu spui Marius ca unii sunt un zero si isi merita? Dar nu poti sa te pui in locul cuiva.Oare de ce oftezi?
Sigur, sfatul meu este sa se opreasca la atat.....sa nu se darame cumva totul pt nimic.
zepellina
ralucoantza spune:
adusca
am sustinut totdeauna ca din punctul asta de vedere femeile sunt exact ca barbatii si invers... spunea cineva ca "da, barbatul poate insela, are scuze, dar femeia?!" pe-asta n-am inteles-o si nici nu incerc...
nici noi si nici ei nu am fost facuti sa fim monogami... iar eu am invatat ca in viata nu trebuie sa spui niciodata "niciodata". cu ceva timp in urma citeam la un alt topic ca sunt femei care "au norocul" de a face sex, dragoste o data pe luna, cu toate ca au in jur de 30 de ani si le-au explicat sotilor ca poate si-ar dori mai mult... mai multe mangaieri, mai multi fluturasi in stomac, mai multe priviri adanci...
cred ca nu trebuie niciodata sa uitam ce inseamna sa fii FEMEIE. fiinta ridicata in slavi de poeti, pictori si uneori uitata undeva in decorul casei de catre soti...
da, am jurat ceva in biserica, dar oare ei nu au facut-o?!
nu sunt de acord ca o femeie sa se "jertfeasca pe altarul casatoriei" doar asa... pt ca asa trebuie sa fie si nici nu cred ca atata timp cat acasa ai tot ce ai nevoie pt a vibra si a fi femeie mai cauti si peste gard...
cred ca fiecare din noi cunoaste premisele de la care pleaca... sa le cantarim si sa decidem in asa fel incat seara sa avem pace in suflet...
SIMONABB spune:
in relatia ei - a prietenei cu colegul - e multa autosugestie
spune-i sa-l priveasca, ca pe un barbat oarecare, sa nu-l mai divinizeze si-o sa-i mai treaca
http://community.webshots.com/user/simonabb
MirelaV spune:
cred ca oricui i se poate intampla asta. ideea e sa caste bine ochii si sa realizeze ce are langa ea si daca merita sa piarda tot ptr o aventura, ptr ca nimeni nu ii va creste si iubi copilul mai bine decat tatal lui natural...
ce o fi in mintea unora? ce are ala si sotul ei nu are?
MirelaV
pupicei pe burticei