nunta in iasi

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by kriss79

cand a vazut modelul maica-mea a innebunit si mi-a zis ca nu sunt sanatoasa.
..dar daca ii spuneam si de modelul asta facea stop cardiac maica-mea. Pe sticle de vin...eticheta era invitatia..

Esti scumpa
A mea, saraca, stie de mult ca nu sunt sanatoasa asa ca acum nu mai zice nimic.
Modelul asta exista si acum cativa ani pe piata doar ca fara cutiuta. Prin forma sa este un model deosebit. Cred ca au copiat modelul actelor de acum cateva sute de ani doar ca acelea erau sigilate. Chiar, nu ar fi o idee rea sa fie si invitatiile cu sigiliu. As prefera asa ceva, oare se pot face?
Sincera sa fiu, sunt atatea modele frumoase ca nu stiu ce sa aleg.
Nu stiam ca au preturi mari la floraria din piata Unirii. Uitasem de cea de Ikebana.
Multumesc pentru informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

kris noi am vrea sa mergem in luna de miere in egipt dar ne mai gandim ca se cam omoara aia pe acolo
sunt eu sucita sau sunt cam scumpe invitatiile ????mie mi se pare enorm o invitatie 30-40.000 avand in vedere ca eu fac 100bc,pe care 75 le dau ca imi vin neamuri si prieteni sigur ...pai si ce fac dau 4mil pe invitatii ??? cred ca e cam mult totusi
adela-mirandi unde e la gara??
pupici

Mergi la inceput

Va rog sa nu radeti de mine
Imi bazaie, prin cap, un gand si anume sa merg la un curs de dans(vals si altele) dar nu stiu unde. Nu excelez in dans si nu vreau sa fiu nuntii. Stiu ca la inceput mirii deschid petrecerea cu un dans. Nu am ales inca ce va fi daaaaaaaar daca decidem vals va fi dezastru. Ne descurcam noi dar as vrea sa fie ceva frumos. Cum a spus puiul meu: sa nu ne impiedicam unul de altul. Vrem sa se simta bine invitatii dar nici sa se
Stiti unde se organizeaza aceste cursuri?

Mergi la inceput

darria - nu rad de tine ca si eu am apelat la aceste cursuri...mult spus cursuri ...ca am o prietena care e la dansuri moderne si e buna are multe premii si imi vine acasa sa ne invete pe amandoi valsca suntem varza la capitolul astain rest stam binisor eu am facut dansuri populare multi ani si iubi a invatat de la mine
asa ca nu e de ras ca nimeni nu s-a nascut invatat si valsul nu e un dans foarte des intalnit pe la petreceri si eu nu imi pot inchipui sa deschid nunta mea fara valsde mic copchil visez asta

Mergi la inceput

darria - nu rad de tine ca si eu am apelat la aceste cursuri...mult spus cursuri ...ca am o prietena care e la dansuri moderne si e buna are multe premii si imi vine acasa sa ne invete pe amandoi valsca suntem varza la capitolul astain rest stam binisor eu am facut dansuri populare multi ani si iubi a invatat de la mine
asa ca nu e de ras ca nimeni nu s-a nascut invatat si valsul nu e un dans foarte des intalnit pe la petreceri si eu nu imi pot inchipui sa deschid nunta mea fara valsde mic copchil visez asta

Mergi la inceput

Multumesc Nushulica. Dar nu stii unde se pot face cursurile? Stiam odata ca se faceau la clubul CFR si la Casa Studenilor dar acum nu mai stiu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Darria> cursuri de dans se fac in mai multe parti..la collini langa citycafe(vizavi de sri), spre bucium la casa de oaspeti..sau cam asa ceva..pe la rapa galbena. Si eu as vrea sa fac niste cursuri, dar nu reusesc sa il conving pe iubi.mai incerc
nushulica>sunt ceva mai scumpe.tot in genul asta erau in hala cu 47000 lei cu tot cu scris.Si noi avem de facut 140 invitatii..e intr-adevar destul de mult, dar nu prea ne-au placut altceva..
Cu saptamana de miere, ma gandeam la grecia, creta, rodhos sau paralia..undeva la mare, la soare. In Turcia, la Kusadasi am fost vara trecuta si ne-a placut, vrem tot ceva prin apropiere..ca in spania sau italia te ajunge mai scump, si in plus in italia plajele nu sunt faine, nu au mai deloc nisip ci doar pietre.
pupici

Mergi la inceput

Multumesc pentru informatie Kriss
La mine nu a fost nevoie de munca de lamurire dar nu este timp acum. Vedem noi cum facem "rost" de timp liber.
Spor la pregatiri fetelor.
si pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela10 spune:

Buna fetele. Cum stati cu pregatirile? Ati mai facut ceva?
Eu deocamdata imi trag sufletul pregatindu-ma pt. sesiune si licenta asa ca...nu mai am timp pt. pregatirile de nunta.
Nushulica Mirandi aici in Iasi e pe strada Garii nr. 10 si sediul are denumirea "IULIANA". Eu am mers direct in Piatra Neamt la atelier.
Invitatiile noi ni le-am facut in mall. Ne-a ajuns 26.000 lei invitatia + 8.000 lei serigrafierea. Am facut 110 invitatii pe care am dat 3.740.000. Modelul il gasiti la urmatorul link:
http://www.tbz.ro/ix.php?l=elegant
Are codul:01.10.080, randul 6 , modelul 3.
Darria, eu si iubi avem chiar in seara aceasta dansuri. Am facut 5 saptamani modulul 1, iar in seara aceasta incepem inca 5 saptamani modulul 2. Facem dansuri la CASA DE CULTURA A STUDENTILOR din Fundatie. Abonamentul pe 5 saptamani este de 250.000 lei/persoana. Cred ca inca se mai fac inscrieri daca vrei (noi ne-am inscris inainte de Pasti dar...nu cred sa te refuze cineva acum). Daca nu ai mai facut dansuri trebuie sa te inscrii la modulul 1. Se fac martea si joia de la ora 21.Am facut SAMBA,CHA-CHA,VALS LENT, VALS VIENEZ, TANGO ARGENTINIAN,JAIF,SALSA.Acum la modului 2 aprofundam dansurile enumerate mai sus si invatam si altele.Instructorii de dans sunt foarte de treaba. Ramane doar sa te hotarasti daca vrei.
Fetele, ajutati-ma si pe mine...caci sunt intr-o dilema.
Daca voi ati avea de ales in mijlocul lunii iulie sa faceti nunta in restaurant sau pe terasa restaurantului ce ati alege? Avand in vedere ca terasa arata foarte bine...cu ring rotund si separat de dans.Noua si de la restaurant ne-au aratat poze de la alte nunti si ne-au recomandat sa facem pe terasa ca e mai frumos....insa SOCRELA... nici nu vrea sa auda.Voi ce parere aveti? Astept pareri sincere (poate ati fost la nunti pe terase).
Va pup si sa aveti o zi buna.

Cea mai fericita viitoare miresica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

adela10> eu am nunta pe 2 iulie pe terasa rest onyx.tu pe ce terasa ai? la nunta pe terasa am fost numai aici..si e foarte fain, spre deosebire de interior unde se face foarte cald de la atata lume si fum de tigara..desi sunt aparate de aer conditionat.
eu as alege terasa..doar e acoperita nu? a mea e acoperita, numai sa nu fie vijelie, dar sper sa nu am asa un ghinion.
pupici

Mergi la inceput