nunta in iasi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ADEVARAT A INVIAT!
mai fetelor da voi ati observat ca lipsesc cateva mesaje de ale noastre si la mine care aveam 235-238mesaje mai am 198oare ni le-au sters??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

Am crezut ca mi se pare, dar vad ca nu sunt singura care observa e ca e problema cu site-ul... Ce s-o fi intamplat??
Si in alta ordine de idei: Hristos a inviat!!!

http://photos.yahoo.com/narcesteh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by estera

Am crezut ca mi se pare, dar vad ca nu sunt singura care observa e ca e problema cu site-ul... Ce s-o fi intamplat??
Si in alta ordine de idei: Hristos a inviat!!!

estera

http://photos.yahoo.com/narcesteh

Hristos a inviat, fetelor! Si eu am observat asta... Si eu am mai putine mesaje si mi-au luat steluta... Ne explica si noua ce se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Au disparut mesajele din ultima saptamana de pe forum .
Aveam si cateva mesaje private si am constatat ca au disparut.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Iael

Si, totusi, unde putem afla un raspuns in legatura cu ceea ce s-a intamplat cu mesajele noastre?

Mergi la inceput

quote:

Si, totusi, unde putem afla un raspuns in legatura cu ceea ce s-a intamplat cu mesajele noastre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Hristos a Inviat! Sunt nou venita pe forum, sunt din Iasi si nunta mea e pe 2 iulie. Eu mi-am gasit nasii acum o saptamana si sunt foarte draguti,iar verighetele le-am comandat vineri, pe 29, in Mall, la Sabrini(gramul de aur nu este 750 mii cum am vazut ca s-a scris aici,ci 480 mii).Rochia mi-am cumparat-o de o luna de la Agnes Toma cu tot cu trena detasabila si voal, numai mirele mai trebuie
sa-si cumpere costum.Invitatiile le comand saptamana asta, cu filmarea tot saptamana asta.
Ideea lui lorym referitoare la sfaturi si idei este f.buna.Voi pe unde faceti nunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:

ADEVARAT A INVIAT!La probleme tehnice se explica ce s-a intamplat. Intelegere. Au avut si ei, saracii, probleme. Eu nu m-am uitat sa vad daca mi-au disparut mesaje deoarece nu ma intereseaza. Nu urmaresc obtinere de puncte, stelute si nu mai stiu ce se acorda. Folosesc acest site pentru obtinerea unor informatii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Darria

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:

ADEVARAT A INVIAT!La probleme tehnice se explica ce s-a intamplat. Intelegere. Au avut si ei, saracii, probleme. Eu nu m-am uitat sa vad daca mi-au disparut mesaje deoarece nu ma intereseaza. Nu urmaresc obtinere de puncte, stelute si nu mai stiu ce se acorda. Folosesc acest site pentru obtinerea unor informatii.

Imi pare rau Darria ca esti asa rautacioasa... Nu era vorba despre faptul ca nu mai am puncte sau stelute... Ca daca asta as fi vrut, as fi postat mesaje incontinuu si gata. Era f usor.
Pur si simplu am constatat ca au disparut si am semnalat acest fapt, asa cum au facut si altii. Erau f multe mesaje de la fete pe care nu mai reusisem sa le citesc in aceste zile si ma interesau. Voiam doar sa stiu ce s-a intamplat. Inca o data, regret ca ai inteles exact ce nu trebuia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ralnied 1: nici pe departe nu am intentionat sa fiu rautacioasa. Daca asa a reiesit . Am icercat sa va raspund la intrebarea voastra iar cum am scris in mareeeeeeeeee graba a iesit ce a iesit. Nu ma refeream la voi. Am inteles de ce va interesa mesajele postate. Dar citisem la subiectul deschis despre problema aparuta si am spus doar ce ma intereseaza pe mine. Daca ai timp sa citesti acolo ai sa intelegi de ce am spus ce nu ma intereseaza. si la toate fetele.

Mergi la inceput