nunta in iasi

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Multumesc Lorym
Ce este pe piata Iasului stiu - tot de la fete
Am avut o colega din Piatra care mi-a spus ca acolo este o casa de moda care face rochii mai frumoase decat in Iasi si de aceea tot intrebam eu daca mai este valabil. Cineva mi-a spus ca acum 2 ani si-a cumparat costumele(cununie civila + religioasa) tot din Piarta ca erau mai bune si mai ieftine - pacat ca nu l-am intrebat atunci de unde(acum nu mai pot ca nu stiu de unde sa-l iau). De aceea aveam eu un fix cu Piatra.
Poti sa-mi spui, te rog, unde are magazinul Mirandi in Piatra - cunosc centrul orasului dar nu dupa numele strazilor. O sa mergem in iulie in Piatra sa vedem ce si cum. Si care case pentru mirese mai sunt importante?
Casuta, cred, ca o sa ne-o faca viitoarea cumnatica, ca s-a oferit singura sa lucreze la ea. Credeam ca se gasesc de cumparat.
Multumesc mult pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor multumesc pentru urari
cred ca o sa procedez si eu ca si darria si o sa dau la plecare prajiturele la fiecare invitat ca e mai practic si mai folositor ca doar majoritatea au copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Cine imi poate spune si mie unde se fac inscriptionari verighete in Iasi, cam cat costa si in cat timp? Multumesc!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna fetelor! Stie cineva de unde pot lua niste baloane pt nunta, vrem 2 inimioare legate cu o verigheta. Am fost la Casa Eva dar au niste preturi cam mari,chestia asta era 80 euro.stiti alte oferte mai accesibile?

http://photos.yahoo.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor haideti sa va ajut eucare le stiu pe toate
deci ralnied inscriptionare verighete cel mai moka in iasi la coriolan la piata nicolina in 2 zile sunt gata pretul ti-l zic pe ym
kriss baloane cele mai ieftine sunt in siraj dar nu ti le recomand ca se sparg repede si sunt de proasta calitate
in metro sunt putin mai scumpe dar alea sunt rezistente si inimioarele se fac din fier dar gasesti de inchiriat daca nu ai pe nimeni sa-ti faca rost.daca vrei iti dau eu un nr de tel pe PM al tipei care ma ajuta pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela10 spune:

Buna fetele,
Din pacate nu am mai postat de mult deoarece am fost in sesiune si apoi m-am ocupat de finalizarea licentei (chiar azi am lasat lucrarea de licenta la legat).Pe 24 iunie incepe examenul de licenta si sunt foarte speriata insa....abia astept sa treaca ca sa imi vad linistita de pregatirile pentru nunta. Chiar asa...peste 32 de zile voi fi miresica.Abia astept...sunt foarte emotionata cand ma gandesc la asta.Voi cum stati cu pregatirile?
Eu sunt un picut suparata deoarece nu gasesc trandafirasi micuti si rosii pe care sa ii atasez la saculetii din organza albi pentru marturii. Va rog mult daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu vreun sfat ca nu stiu pe unde sa caut astfel de accesorii.In HC la parter am fost si nu au pe ROSU...cica nu au avut niciodata pe rosu.Iar la etaj am gasit un trandafiras cu 10.000lei/bucsi mi se par scumpi. Mai ales ca imi trebuie 100 de trandafirasi.
De asemeni sunt suparata ca nu gasesc sandalute nici pentru cununia civila (imi trebuie pe roz) nici pentru miresica. Poate nu stiu eu pe unde sa caut asa ca va rog
Intr-o dilema sunt si cu tortul caci as vrea diplomat imbracat in martipan insa am inteles ca martipanul poate fi si bun dar poate fi si gretos. Iubitelul meu e inebunit dupa frisca asa ca....nu stiu ce sa aleg. Oricum cei de la agentie ne-au promis ca vom degusta inainte sa facem comanda.
O alta mare problema care nu ma lasa noaptea sa dorm este coafura si machiajul pe care....inca nu mi le-am aranjat deoarece agentia la care am apelat sa ma ajute in organizarea nuntii asteapta inca raspuns de la un salon si ma cam tine incurcata, desi stiu ca se zbat pentru un pret bun si nu am ce le reprosa, caci deocamdata au fost de nota 10.Sper ca joi sa am un raspuns sigur ca sa mai dau la spate inca o grija.
Pe langa toate cele enumerate mai sus mai am de achizitionat:
-posetuta sau saculet(sunt indecisa)
-voal
-coronita
-inima verighete
-cosulet cocarde
-jartica
-costum iubi cununia civila
-pantofi de mire si de cununia civila pentru iubi
+ analize,...programare la Starea Civila.
In rest zic eu ca le am pe toate aranjate, noroc de agentie ca altfel nu cred ca terminam nici in 2 ani la cat de multe sunt de pus la punct.
Pana vineri sper sa reusesc sa pun in album si poza rochiei de mireasa. Lory si rochitica mea e de la Mirandi si sunt foarte mandra de ea. Din pacate eu inca nu o am acasa deoarece mi-o fac la comanda caci sunt micuta de statura si cea din magazin imi era prea mare(a se citi lunga).A fost singura rochie pe care am probat-o desi aveam in cap un cu totul alt model. Pana pe 10 iulie o voi avea si eu acasa...cred ca am sa o probez zilnic pana in ziua nuntii
Fetelor v-am scris de v-am zapacit.Sper ca de acum sa pot scrie mai des...mai ales dupa licenta.Va pup cu drag si va doresc spor la pregatiri!
Darria ce mai faci?Sper sa vb mai des de acum.Scuze ca am lipsit asa de mult!

http:photos.yahoo.com/adela_10_82!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acinorev spune:

buna miresici frumoase din iasi. i-as fi raspuns adelei pe privat dar nu are optiunea asta asa ca sper sa nu fie considerata reclama. intamplator il cunosc pe patronul de la merceria din hala de la etajul 2. l-am sunat si i-am zis ca vrei 100 de trandafirasi rosii dar ca e prea mult 10 mii. mi-a zis ca iti face intr-o saptamana 100 de bucati la 8 mii dar cu plata in avans ca nu poate ramane pe stoc cu 100 de trandafirasi rosii daca te razgandesti. da-mi de stire daca iti convin pretul si conditiile.

Mergi la inceput

Eu, ca de obicei, aflu una, alta de la fete
Trandafirasi rosii: am vazut in siraj(acum vre-o luna), la buchetel dar nu stiu cati erau si cat costa - nu am intrebat ca nu ma interesau.
Sandalute: nu stiu dar iti vor spune fetele.
Tort: de cate ori am mancat martipan a fost bun(si am fost "expert" la mancat dulciuri ) Depinde, cred, de talentul cofetarului si de cofetarie. Ca sa fiti amandoi multumiti: o jumatate tort diplomat iar cealalt jumatate martipan Noi il vom face diplomat cu frisca(sau cel putin asta vreau acum).

Nu iti mai cere scuze, fetele te inteleg, examenul de licenta te solicita.
Bafta la examen si sa nu ai emotii(sunt inamicul nostru ). Iti doresc ca media sa fie nota 10.
Dumnezeu sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Adela sa stii ca si eu sunt micuta - 1.55sotul meu are 1.88.Dar stii tu esentele puternice in sticlute mici. Ce sa zic si eu sa ma scot acum....Rochia mi-a scurtat-o si mi-au facut modificarile in 3 ore timp in care m-am plimbat prin piatra care este micut dar superb.(mi-am luat chiar so bluzita superba de vara)
Adela bafta la licenta si nu te agita prea mult ca nu se merita!
Darria te rog sa-mi spui si mie daca gasesc tull mai ieftin in siraj . Eu nu am fost niciodata in siraj . Pe unde e ? Cu ce as putea ajunge?
Nushulica ce mai faci? Am inceput sa caut si eu de incaltat acum si ma uit si dupa ceva pt tine. Eu as opta pt sandalute. Depinde de ce gasesc. Nu am ajuns inca in mall dar mai vad.
Fetelor are nushulica o rochie superba

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Mergi la inceput

Lorym nu stiu daca se gaseste tull in Siraj si daca da, cat costa. Stiu ca Prietenia are 2 standuri acolo(asa mi-a spus la mag. din Podu-Ros), poate gasesti acolo sau poate in tot Sirajul. Desi cred ca este imposibil sa nu gasesti acolo tull.
Zona de reper: frumoasa, Cetatuia. E intre unitatea militara si intersectia: cug, Cetatuia, Frumoasa. Poti ajunge cu: troleul 43(parca), maxi-taxi scrie Siraj: copou-siraj, canta-siraj, tatarasi-siraj - nu stiu din ce zona vrei sa pleci. Daca rogi soferul, opreste chiar la Siraj.
Traseu: Podu-Ros, Bularga spre podul Bucium, dupa capatul podului virezi dreapta, Sirajul este cu cca 50 m(dreapta in acest caz) inainte de intersectia: Frumoasa, Cug, Cetatuia.
Vrem si noi sa vedem rochia Nushulicai, daca spui ca este asa de frumoasa
Nushulica ai o de la mine ca esti rea si nu vrei sa ne arati si noua rochia
Am glumit
Am uitat: spune-mi, te rog, unde are Mirandi magazinul in Piatra.
Am mai uitat ceva: 15-19 iunie targ textile la Palat. De obicei gasesti lucruri interesante dar mai sunt si unele targuri la care nu gasesti nimic. Poate va gasiti sandalute.

Mergi la inceput