Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele !!!
Multumesc ca sunteti alaturi de mine. Ce m-as face fara voi??
Va multumesc ca existati!

Noi am inceput de lunea cu vizitele. Prieteni, vecini, vin pe rand pt. a-i ura Amaliei "la multi ani!"..Deja sunt epuizata..Nici nu apuc sa intru in casa (venind de la servici) ca hop si musafirii....Pana miercuri tot sa avem...
Miercuri vom organiza ceva f. restrans, vom face un tortulet si vom incerca sa uitam de toate necazurile. Vom face pozulici.
Parintii mei nu vor putea sa fie alaturi de noi (pt. ca trebuie sa stea langa bunica)

Nu mai conteaza. Important este sa fie fata mea sanatoasa si fericita !!!
Maine implinim un anisor
Doamne fetelor prin ce am trecut eu acum un an.....Poate o sa va povestesc vreodata... DE ACEEA II MULTUMESC DIN SUFLET LUI DUMNEZEU CA MI-A DAT UN COPIL ATAT DE FRUMOS SI CUMINTE !!!

Va pupic si mai vb.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

La Multi Ani- David

Acris- sunteti si voi deja asa de mari. Tortulet, prima petrecere, ca si la Nelly, Copii nostri sau facut asa de mari. UFFF cum trece vremea.

Dana- eu nu o mai hranesc de mult de tot dar tot asa am avut,dupa un timp a trecut, cand simteam ca sani sunt plini si ea satula imi mulgeam laptele singura. Cred ca la asta te-ai referit.

Vanessa- adevarul este ca ar trebui sa schimbam copii din minut in minut. Eu si cred ca si voi fetelor, am inbracaminte de casa si de iesire. Chiar ii cumpar lucruri folosite ca sa poata sa poarte in casa,nu stiu daca fac bine dar o fac. Iam cumparat nu de mult bebetica cu maneci, un lucru faorte bun, am mai putin de spalat dupa fiecare masa.

Nelly- sorry dar tot timpu uit sa-ti felicit primul anisor. Petrecere superba. Laurina- si tu ai avut primul anisor superb, sa vedem cum peste 2 luni si 4 zile imi va iesi mie. Doamne, au ramas doar doua luni nu-mi vine sa cred.

Fetelor scrieti ca nu aveti idei ce sa mai gatiti, adsevarul este ca greu este sa inventezi, cate ceva, mai ales ptr. alergici cum este Julia

Trebuie sa va las, Julia imi aduce aminte ca rtebuie sa o culc. Cel mai nasol este ca de cate ori merge la culcare de atata ori vecini de care vam mai scris ca vac renovare in casa, incep sa bata si sa faca galagie cu bormasina , imi vine sa ma duc si sa

Pupici la toate si la toti bebei

www.julka.za.pl
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, David!

Cel mai tare ma oftic cand trebuie sa scriu un mesaj de doua ori. Cand sunt precauta dau un Copy/Paste inainte de a trimite measajul. Uite ca acum nu am fost. Si avusesem si inspiratie...

Laureta, imi pare rau ca nu ne-am vazut... Nici nu stiam cine a fost, pentru ca Alexandru uitase numele...

Mamici, eu tot insist sa ne vedem... Va invit pe la noi. Cu mare drag. Locuim undeva prin Drumul Taberei.
Daca este foarte departe, ne putem intalni intr-un parc, atunci cand va fi mai frumos.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Va multumesc mult tuturor fetelor care v-ati gandit la mine si m-ati vizitat la stand.
Paloma si Bebe Beka aveti niste fete superbe!!! Paloma a putut observa singura ca si Eric este de acord cu mine din punctul asta de vedere.
Vanessa - sper sa ne mai intalnim si cu copii!!!
Anacami - Sebi este un dulcel - cu fundita lui simpatica era de milioane.
Noi am avut stand in pavilionul 3, aproape de capatul pavilionului si am prezentat educatie prenatala!!!! A fost groaznic de obositor, iar ziua de duminica parea ca nu se mai termina odata. Dupa trei zile de expozitie ieri dimineata a trebuit sa ma duc sa ii sustin pe Lamazishtii mei care dadeau examen si am stat acolo pana la sfarsitul examenului, adica pe la 3.30. Am ajuns acasa, unde piticul meu m-a luat de proaspata si ne-am jucat pana seara la 10 si jumatate.
Azi noapte a vomat!!!! Nu stiu ce a fost cu el ca nu a mai facut chestii de-astea pana acum!!! Si am avut program de curatat piticul si patutul si apoi de adormit la loc de la 3 la 4 dimineata.
Acum doarme de trei ore!!!!! Cred ca recupereaza. Nu pare sa se mai simta rau, dar ... sunt inca la panda!!!
Va pupam,

Oana si bb Eric (20.05.2004)
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm
http://www.divertastore.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna fetelor!
La multi ani sarbatoritilor din zilele astea. Sa fiti sanatosi si voiosi!

Nally, faina petrecere ati avutOf, n-am mai scris de mult si acum ar fi asa multe de spus, dar timp, mai putin.

Sper sa recuperez.
O zi buna tuturor!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor, pupici la bbici si copilasi! :)

Mai, m-ati coplesit cu gandurile voastre bune! Sunteti niste dragalase ca intotdeauna. Dar sa stiti ca de cand cu Boby si Cris nu mai pun totul la suflet si-mi merge mai bine, doar am familiuta mea ... plus pe parinti. Dar deh, viseaza omul la mai bine ... si aveti dreptate, intr-o buna zi or sa devina realitate :) Va pupic!
Am sa-i dau si replica Laurei (Lauraa), dar o astept sa vina ...

Cristina, imi pare nespus de rau de bunica ta.... ca s-a intamplat si ca s-a intamplat tocmai acum. Cand vin, vin, nu te cruta ... dar lasa ca si o mini-party in familie e faina. Vorba ta, bine ca-i Amalia sanatoasa si voi fericiti alaturi de frumusica mica! Pupici sa treaca supararea!

Alus, m-a busit rasul ... deci te-a pocnit Julia! Foarte bine, ce ti-a trebuit sa-i sufli in ochi!

Nally, ce party faina!!!! Mi-a placut ideea cu tricourile, asa am stiut mereu cine-i "sarbatoritul" ;) Mai, dar se pare ca i-a placut lui Sebi tortul ;) Frumosi copii si frumosi parinti (mai ales taticii in galben :)) ... sa va traiasca la toti!

Cine a intrebat de calcat? Nu conteaza, doar atat: eu cred ca sunt cea mai smechera mamica (nu mai spun ca si cea mai puturoasa, ca o stiti deja ;)): eu o las pe mama sa le calce! :) Dar zau daca-mi place ... nu mi-a placut si nu o sa-mi placa! Asa ca-mi calca mama, ca doar nu poate sa-si lase nepotelul sa poarte lucruri necalcate, ts, ts, ts! :) Mamica mea sa traiasca!

Iar biberoanele nu le mai fierb de o vesnicie ... cred ca am mai spus-o si Madutzei. Le spal f. bine cu apa f. fierbinte (de la robinet, cat sa rezist la mana) si asta e! Si e Cris sanatos tun ... sa-mi traisca! :)

Irinusha & Cris Batausu' (03.05.04)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Sambata am fost la prima baby-party. A facut Hanna un anisor ... si a fost marfa! Am papat numai bunatatiuri si ne-am distrat pe cinste. Sarbatorita a fost o printesa frumoasa foc intr-o rochita superba ... si atat de dulce ... parca stia ca-i ziua ei ;) Al meu flacau s-a comportat f. bine, i-a luat pe toti la rand cu zambete si stat in brate ... cand toti bb-ii (inclusiv sarbatorita) erau la culcare el rezista eroic ca sa-i lase si pe parinti sa pape si sa se simta bine. Am crezut ca-mi adoarme in masina pe drum spre casa, dar de unde, el statea de vorba cu ta-su. L-am imbracat la pijama si am reusit sa-l bagam in pat fara plans ... asa de mandra am fost de baiatul meu!
A doua zi am fost tot la Hanna ... deh, daca ne-a placut asa de bine! Am mai stat la barfe si copiii la joaca ... a fost un week-end reusit! Am sa pun si niste poze, sper ca reusesc maine!

Cris nu prea mai doarme bine ... duminica sper luni a avut iar program de plans de la 12 la 2 noaptea ... i-am dat un supozitor cu paracetamol dupa care a reusit sa doarma, insa pe mine de iar nu mai m-am miscat. Cred ca a fost burtica, ca desteapta de mama-sa i-a dat sa pape prea tarziu. Ieri noapte iar s-a chitait in somn, iar de la 5 a dormit pe mine, eu iar stramb, dar barem asa am mai prins putin somn. Ma intreb daca vin iar alti dinti, ca altfel nu inteleg ce poate avea ... ziua e vioi si vesel. Si culmea e ca nici ziua nu mai doarme bine, se chitaie si simte nevoia sa aiba pe cineva langa el. Sper sa-i treaca ca nu mai sunt obisnuita cu nopti albe ...
Altfel nimic nou.

Pupicim dulce sarbatoritii din zilele trecute! In special pe zulufata mica si frumoasa! Sa cresteti mari si sanatosi!
Pupam si mamicile! Aveti grija de voi si de comori!

Irinusha & Cris Batausu' (03.05.04)
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Buna dimineata ,

am intrat sa urez
La multi ani Amalia si Justin ptr. primul anisor felicitari si sa ave-ti o viata fericita .

Eryka & bb-lina scumpa (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Amalia si Iustin, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI JUSTIN PENTRU PRIMUL ANISOR !!!!!
SA FII SANATOS,CUMINTE, SA-I BUCURI PE PARINTII TAI TOATA VIATA !

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput