Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alus spune:

La multi ani tuturor bebeilor din zilele trecute

La Multi Ani-Cristina Veronica

Buna fetelor

In sfarsit am si eu putin timp sa va scriu ce mai este pe la noi. In acest weekend am umblut ca bezmetici, pe acasa am fost putin. Sambata am vizitat aproape toate Marceturile din Varsovia,am cautat cadouri, dar nu ptr. Julia. Cum cred ca v-am scris peste doua saptamani plecam in Lituania la socri mei si acolo sunt copii, de 3 ani si de 6, cam greu este sa le alegem cate ceva, cred ca stiti cum este. Iar ieri am fost la un coleg de servici a sotului la barbecue, a fost super in afara de faptul ca Julia plangea de atata ori de cate ori sotia lui se uiata mai mult la ea sau incerca sa vorbeasca cu ea . eu ca sa salvez situatia am spus ca ea cand este prima oara undeva intodeauna asa se comporta. Ce puteam sa spun:" Ca nu te place ". Ne-am intors inainte de 19.00 si imediat la baita. Si facand asa baita intra sotul in baie, in acel moment Julia a spus TATA, prima oara, va dati seama cum sa simtit sotul, in clipa aia a . Cam atat la noi. Am uitat ceva, ieri o noua prietena mia spus ca mama ei a invatato cum poate sa adoarma pe copilul ei,repede si fara prea mult plans. Sa i se sufle in ochisori, Asa am incercat si eu, dar din pacate am primit una peste fata si mie mi sa suflat in fata, a vrut sa arate cred cat de bine este .

Nacami- Ati avut un weekend superb. Si noi cu sotu am stabilit ca, cand ne vom intoarce de la socri mei, vom merge pe la parcuri de distractie si la zoo.

Irinusha-Ai sa vezi ca in curand dorinta ta se va impli, putina rabdare

Lauraa- drum bun si cand te vei intoarce asteptam sa ne povestesti tot cu amanunt cum a fost.

Laurina- Si eu ii spal totul lui Julia,ce la masina, la masina ce de mana la mana si ii calc tot ce se poate.

Va pup pe taote,Julia chiar acum sia adus aminte ca exist.

P.S: Mona cum te simti si ce mai face burtica si bebeul in ea, precum si bebeul de langa tine?

www.julka.za.pl
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Nu v-am mai salutat de mult, si chiar simteam nevoia sa o fac. Va pup pe toti si LA MULTI ANI sarbatoritilor. Asteptam si noi sa facem un anisor, abia pe 28 mai, cind ne vom taia si motul. DIANAR, te rugam sa ne treci si pe noi cu dintisorii pe listuta [ primul la 10 luni si o saptamina, si al 2 lea la 10 luni si 2 saptamini]- multumim. Cum a fost la BABY EXPO ??...ma interesau ofertele, preturile...eu nu am avut chef sa merg, si parca-mi pare rau. Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Va multumim pentru urari si deasemeni vrem sa le uram numai bine tuturor sarbatoritilor de zilele astea!

Ce frumos! Avem si Copilasi de mai-inunie, nu numai Bebelusi!

Diana, eu nu calc rufele Anei, decat daca este nevoie. In schimb ii spal toate hainele noi.

Nally, inca odata sa iti traiasca ingerul si multumi pentru cuvintele frumoase. Se pare ca a fost o petrecere superba! Am vazut si pozulicile! Am fost si noi Sambata la o astfel de petrecere, dar abia o asteptam pe a noastra. Am citit si pe diagonala, nu am vazut daca ai scris ce a alest Sebi de pe tavitza (in cazul in care ati facut asa ceva)

Anacami, o sa treaca perioada cu suptul buzei. Noi am trecut deja de 2 ori peste ea!

Acris, draga de tine! Imi pare rau pt. ce ti se intampla in ultimul timp. Sper sa va redresati cat de curand, poate odata cu mutarea in noul apartament.

Este o realizare ca v-am scris. Nu ma ajung deloc cu timpul! Nu e o noutate....

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Nici noi n-am mai intrat de ceva timp pe la voi,dar promitem sa ne luam revansa.
Mai avem putin si venim in tara si suntem asa de nerabdatori...
Crestem pe zi ce trece,astazi am spus"gata"dupa ce-am papat,dar degeaba a insistat mami ca n-am mai zis a doua oara...
Ne mai mandrim ca suntem un pic de fotomodel,am aparut intr-o revista pentru copii ,iar mami cu gura ei mare, se lauda la toata lumea...
Nu-mi vine sa cred ca peste putin timp Shion va implini un anisor!Ce repede a trecut timpul...mai ieri era o mogaldeata plangacioasa...
Si noi vrem sa facem o petrecere,sa adunam cati mai multi copilasi si va invitam si pe voi sa veniti!Macar virtual...
O sa facem pozici multe si o sa va mai tinem la curent cu "descoperirile"noastre.
La Multi Ani!, tuturor celor care-si serbeaza ziua in aceasta perioada!

Anca & Shion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele,

LA MULTI ANI LA TOTI SARBATORITII PE CARE I-AM RATAT IN WEEK-END!

Scuze dar in week-end sunt moarta. Nu am timp nici sa ma apropii sa deschid laptop-ul, nu sa mai si citesc si sa scriu.
Noi am inceput de 1 saptamana sa mergem de-a busilea, iar de vreo 4 zile avem o viteza de mama-mama. Ieri, eu faceam dus si sotul meu statea cu Eric. La un moment dat suna un telefon, Eric pe jos de-a busilea si Catalin il pune intr-un capat mai indepartat al camerei unde nu prea avea ce sa strice sau sa fie in pericol si fuge 2 secunde in camera cealalta sa raspunda la telefon. Nu a durat decat pana s-a dus sa ia telefonul si cand s-a intors Eric era deja in celalalt capat al camerei, ajunsese la furnace (soba de aici din State) si deschisese si capacul. Cand a vazut Catalin ce s-a intamplat, efectiv a aruncat jos telefonul si tasti l-a luat imediat pe fiu-sau in brate. Iar cel de la celalalt capat "alo, alo...". Noroc ca la noi e vara si nu prea merge soba, doar seara cand facem baita! Nice, nu?
Sper ca cum ma intelegeti... Efectiv nu mai ai timp nici macar o secunda, doar atunci cand doarme...si atunci fa repede ceva de mancare, fa si tu un dus si gata...s-a sculat! Asta e..scapam noi si de asta...
Anacami, eu fierb biberoanele doar 1 data pe zi dimineata. In rest in timpul zilei, le spal bine cu apa fiarta, pe cele de lapte si le spal si cu periuta. Doar atat.
Felicitari la toate fetele care calca. NU AM TIMP!!! La fel cum a spus si Grate, aici avem masini care usuca hainele si daca le pui imediat pe umeras dupa ce le scoti din masina, nu ai nevoie sa le mai calci. Eu insa le usuc foarte rar in masina, doar daca plec undeva, inrest le usuc pe sarma afara la aer. Dar tot nu le calc!
Eryka, sa dea Dumnezeu sa aveti multa sanatate si fericire in casa noua! Pupici lui Ayumi!
Nally, multi si tie si lui Sebi. E un dulce!!!Superbe pozele de la prima aniversare! Abia astept si eu!!!
Bertha, Grate si noi mancam si mancarica de la mama si tata si mancarica din borcanele. Ieri am mancat piure cu carnita de curcan, strudel cu visine. Mancam capsuni (mai-mai ce ne mai plac!), branzica topita si iaurt 1 borcanel in fiecare dimineata, supa de taitei, legume fierte, mancare chinezeasca chiar..., ce mai, mancam de toate si nu avem decat 2 dintisori jos. Acum3 zile a inceput sa iasa si al 3 dintisor sus.
Lauraa, drum bun acasa si Paste Fericit! Mergem si noi in octombrie! Doamne ajuta sa nu se schimbe iar planurile!
Cristina, nu mai fii suparata! Pupici multi pt tine si pt Amalia!Intr-adevar nu e o mare fericire sa nu poti sa aniversezi primul anisor! Dar sa speram ca nu se intampla nimic pana miercuri si devorati si voi un tortulet asa cum a facut Sebi! Abia asteptam sa vedem poze! Si fruntea sus, viata merge mai departe!
Grate, Anaheim e in California, deci la noi nu ninge. E putin mai rece iarna, dar vremea e de vis. Multumim mult de pupici. Sunteti niste scumpi amandoi. Cat despre mancare si noi mancam ca un purcelus. Ne place ORICE!!!din nefericire...ca nu ne mai oprim!
Mona, ce sexi esti in poza de intro de pe site! Bravo tie! Cum mai e cu burtica? Speram ca Tomas e cumintel si nu te mai chinuie! Spune-i Liei sa pupe putin burtica, iar el ca un fratior iubitor o sa se faca cuminte sa nu-i mai fie rau la mamica! Pupici si voua!

Carmen & Ericutz, gemanas-iepuras

http://community.webshots.com/user/ericutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

nici eu nu am mai intrat de mult (sa scriu ca de citit va citesc).
am vazut ca ati dezbatut problema spalatului-calcatului lucrusoarelor celor mici. Eu nu-i calc nimic lui Cata (nici lui Andu nu-i calcam). Orficum, schimba 2-3 salopete pe zi asa ca daca ar fii sa calc cred ca asi innebunii.
cu biberoanele, eu nu le-am fiert niciodata. Fierb doar tetinele iar biberoanele le spal bine cu peria si le oparasc cu apa fiarta. La fel am procedat si la Andu si nu am avut probleme. Si asta odata dimineata si seara pentru ca am multe biberoane si le folosesc pe rand asa ca nu trebuie sa le aparasc pe cele folosite decat cand se aduna mai multe, de obicei seara sau dimineata (Cata mai mananca noaptea).
Eu am fost vineri la baby expo cu Paloma si cu Cristinica. M-am dus de la servici asa ca am fost fara Cata. Si noi ne-am intalnit cu Oana si l-am "prins" si pe micul Eric care este un scumpic si un haios. Se repezise s-o pupe pe Cristinica.
Am fost toti racitii rau de tot (ne-a adus-o Andu) iar eu nu am voce de ieri spre satisfactia generala. La mine cred ca inghetata e de vina.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Fetele, era sa nu va mai gasesc ca s-a schimbat titlul subiectului.
Noi suntem destul de bine. De ce spun "destul"--pt ca dupa cum v-am zis am inceput procesul de intarcare si ajunsesem sa-i dai doar o data pe zi(de fapt dimineata la 5). Si faceam asta de cateva zile , cand m-am trezit cu un nodul dureros rau si m-am cam speriat asa ca am inceput sa-i dau lui Stefa sa pape de mai multe ori ca sa se duca nodulul, dar nu s-a dus. Voi ati patit asta? daca da, ce-ati facut?
Eu aseara am stat cu comprese calde ca m-am gandit ca o fi vreun canal infundat. Va rog sa-mi dati un sfat!!!

Diana, eu nu calc hainele lui Stefa.Cum a zis si Grate, le usuc in masina de uscat si nu au nevoie de calcat ca se acolo se invart la temperatura destul de ridicata. Ce mai face Vladut? Ce aventuri a mai facut?La multi ani!! Cu intarziere. Sa creasca smecherasul mare si sanatos!!!

Acris, imi pare rau pt bunica ta si pt faptul ca a trebuit sa contramandezi petrecerea.

Madutza, ce mai face zulufata?

Anacami, cred ca tu intrebai de sterilizatul biberoanelor. Eu nu le sterilizez. Adica spal sticlutele cu apa super firbinte si tetinele le spal cu apa fiarta. Asa am procedat si cu Andrei si totul a fost in regula.

Nally, faina petrecere!!! Felicitari!!!!

alus, si mie mi s-a intamplat sa-l apuce pe Stefan plansul cand vorbea o anumita persoana cu el. Desi el e un copil foarte vesel. Nasola situatie, dar ce sa facem? Asta e.

Mergi la inceput

Oana_mm - da si pe noi ne cheama Eric. Mi-a placut foarte mult numele si vroiam un nume care sa fie si american si care sa poata fi folosit cu usurinta si in Romania, cand va veni in vizita la bunici. De fapt numele nostru intre e Eric-Alexander.
Pupici multi si la ingerasul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare la toata lumea. Multumim pentru urari, sunti foarte dragute ca intotdeauna.

La multi ani sarbatoritilor: Rebeca, Mariuca, Thomas Antony!

Nally, frumoasa petrecere ati avut! Si chiar, sa ma ierti daca ai spus am citit cam in diagonala, i-ati taiat si motul? Cum ati procedat?

Anacami, cum spunea si Bertha, nu sunt mama eroina ci mama fericita ca fiul meu inca agreaza tzitzi. Ma bucur nespus, mai ales ca in primele luni numaram saptamanile si ma gandeam of, ce bine inca o saptamana in care am alaptat, sa dea Domnul sa fie cat mai multe! Sebi e un scump si jumatete!

Dana, eu pot spune ca sunt experta in noduli, daca Vladut nu suge cateva ore imi apre unul. De obicei imi trec in maxim 24 ore, dar am unul la sanul drept care imi tot apare si dispare cum are el chef. Poate ca asa o fi si la tine. Il pun sa suga cat de des se poate asta e cel mai bun remediu, mai folosesc si dusurile calde si masajul sub apa fierbinte dar cam tot in 24 ore trece si cu dusuri si fara dusuri.

Lidia, te-am trecut pe listuta.

Carmen br ce bine de tine ca ai un pui mancacios! Bucura-te!

Shian, felicitari pentru puiul fotomodel!

Cris, imi pare rau pentru bunica ta!

Miha, Dragos e un scump!

ooo, e record deja cat am scris. Vladut e un dulce si jumatate, chiar cand e marait tot mor de dorul lui, a invatat sa puna cuburi unul peste celalat, si de incantat ce e bate din palme cand ii reuseste.
Cam atat astazi, v-am pupat!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 10 luni

Mergi la inceput

Shian, vreau sa vad si eu poze cu puiul tau fotomodel. Sa-ti traiasca! Dar nu stiu unde sa le caut!!!!

Carmen & Ericutz, gemanas-ingeras
http://community.webshots.com/user/ericutzu

Mergi la inceput