Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 3
bertha spune:
La multi ani Cristina-Veronica!
Nally, am vazut pozele, ce petrecere frumoasa! Intelesesem ca Sebi a avut tort facut in casa, dar am dedus ca pe-ala l-ati papat, in timp ce pe ala cumparat l-ati sacrificat! Ce macel! Rares, Alex si Inisa sunt niste scumpi! Si Sebi parca stia ce vedeta e!
Of, ce repede trece timpul! Acu-acu or sa ne zica sa plecam de-acasa ca au super-petrecere cu prietenii! Sa fie sanatosi!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos
anacami spune:
Multumesc Grate! Nu este cel mai frumos, zic eu ca este foarte simpatic si nebunaaaatttiiic cat cuprinde!!!Cred ca toti sunt foarte frumosi, mai ales la varsta asta!Pe zi ce trece ne impresioneaza cu ceva, se transforma de la o zi la alta
Nally, are dreptate Bertha, un adevarat macel!
Cine mai are poze noi?
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
anacami spune:
Inca ceva, de cateva zile cred ca a capatat un tic: isi suge buza de jos.Sper sa ii treaca repede
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
acris spune:
Buna dragele mele !
Nally, superbe pozele !!!
Madutza, sa-ti traiasca mandretea de fata !!!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ZILELE ACESTEA !!!
Eu sunt tare trista....Ieri (duminica) trebuia sa fac petrecerea de 1 an a Amaliei, la tara (la parintii mei), la curte (pt. ca tot era timpul super...tocmai bun pt. gratar..). Dupa pregatiri intense, emotii...duminica dimineata ma suna mama sa-mi spuna ca bunica e pe moarte (bunica sta cu ei in casa). Mi-a picat tavanul in cap.....
Totul se ducea de rapa....
Aproape ca nu ma mai gandeam la bunica...ci la faptul ca nu mai puteam tine petrecerea.....Am sunat pe toata lumea sa contramandez tot...s-au cam suparat....noi nu mai aveam chef de nici o petrecere...si uite asa...
Am plans aseara de aveam ochii cat cepele....
De ce se intampla toate astea ?????
De ce tocmai acum ????
Vom face miercuri (chiar de ziua Amaliei) ceva restrans acasa (asta in cazul in care nu se intampla ceva cu bunica).
Va pupic si mai vb. (ca acum m-a busit iar plansul)
Cristina & Amalia (20.04.2004)
http://community.webshots.com/user/cris_amalia
"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"
Bebe Beca spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Cristina!
Nally, super distractie la petrecerea voastra. Iar pozele te tin cu zambetul pe buze.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Bebe Beca spune:
Cristina, ne pare tare rau pentru ce s-a intamplat duminica...
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Nally spune:
Buna fatelee!
Multumim inca o data!
Bertha azinoapte la 1 cand puneam pozele nu mai eram asa de lucida sa zic si am uitat de pozele cu tortul din casa! Plus ca imi tot spuneau ca am atins limita de poze si trebuia sa mai sterg din cele mai vechi! No... m-am conformat acu si am mai sters cateva si am postat si tortul facut de mine!
A fost intradevar frumos si ne-am distrat de minune! Sebi a fost tare agitat si dupa plecarea invitatilor ... cred ca inca se credea la petrecere si nu vroia sa stea in pat sa se culce! Copiii au fost foooarte cuminti au papat s-au jucat impreuna...printesa de Inisa era asaltata de baietii invitati ... saraca o trageau toti de par in marsurile lor prin sufragerie! Ea a fost cea mai cuminte ca a dormit cel mai mult! Taticii nici daca se vorbeau nu se imbracau toti in galben!!! am pus si o poza cu ei aliniati ca prea erau frumosi asa.... Ce sa va mai zic ... ania acum resimt oboseala!!! As dormi non stop...mai ales si cu vremea de afara care trage la somn ... numai shefu nu are chef!
Cristina imi pare sincer rau de toata conjunctura care s-a ivit tocmai acum! Pupici la printesa!
Camelia si zi asa... v-ati intalnit la Baby Expo cu Inisa ... da din cate am vazut eu in poza Inisa se dadea la Sebastian nu el la ea! Asa ca e nu ne suparam ! Sper sa ne vedem in IOR cat de curand!
Va pupic pe toate fetele ca tre sa ma duc sa il culc pe Sebi! A inceput sa se manifeste a somn!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Madisor spune:
Buna fetele!
La Multzi Ani, Cristina Veronica!
Ieri Clara a fost intr-o verva... Nu avea stare. Daca a dormit o ora toata ziua, fiind treaza de pe la 11. Astfel incat ne-am plimbat, ba chiar a si dansat... a inceput sa dea din manutze si funduletz cand aude o melodie sau cand ma vede pe mine si pe sora-sa ca fredonam. La 22.15, dupa baie si masa (mai ca atzipea cu linguritza in gura), a adormit...era franta.
Bertha, multzumesc tare mult! Pupicei lui Darius!
Cristina, imi pare tare rau! Stiu ce simtzi, cam in aceeasi situatzie ne aflam si noi. Noi voiam sa sarbatorim implinirea unui an Clarei la curte...da' a murit mama. Apoi ne-am gandit sa o facem la "Casa romaneasca"... da' socru' a binevoit sa "piarda" in jur de 15 mil., asa ca o s-o facem si noi, acasa, restrans. Te intzeleg perfect! Sanatosi sa fim, ca om rezolva-o noi intr-un fel... Pupici Ameliei!
Anacami, nu numai Sebastian a fost speriat... Si Clara era destul de circumspecta si de irascibila la Baby Expo, probabil aglomeratzia si forfoteala aceea...
Laurina, nici eu nu mai stiu ce sa ii dau sa manance Clarei... Nu ca n-ar manca, da' numai am idei. De exemplu, la ce as putea sa mai asociez iaurtul in afara de fructe, biscuitzi, mamaliga?! Acum mi-a venit o idee...sa fac un chec... Da' altceva?!
S-a trezit Clara si da semne de nerabdare... Va pup si va urez un inceput de saptamana plin de surprize...placute!
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
miha04badea spune:
Fetelor asa arata Dragos cind merge singurel prin casa.Va invit sa-l vedeti pt. ca am pus pozici la 'Dragos la 11 luni'.
Va pup
MIHA SI DRAGOS (1.05.04)
http://community.webshots.com/user/miha04badea
laureta spune:
In primul rand La Multi Ani pentru bebelusi care au avut ziua zilele astea.
Eu inca nu imi mai revin din oboseala.Am chiefuit la ziua lui Sebi si ne am simtit asa de bine ,mai vrem
Ma gandeam ca o sa fie greu cu copii da nu a fost deloc ei au fost asa de cuminti adica fara plansete aurea (numai motivat)
Sebi era un scump si mandru topaia singurel in toata casa si avea grija de mosafiri lui
Alex vitezomanu era tot timpul in miscare trecea orice obstacol mai ales tinandu se de parul Inisei care maraia imediat si fugutza la mama.
Raresel era numa zambet si se simtea asa de bine a papat si gustat tot ce era jos covorasul era vedeta si toti erau pe el s il guste miami ce bun a fost.
Inisa maraici sa simtit bine zic eu mai obosita asa si nu a papat deloc bine.Au vazut si fetele ce inseamna ca dai papa lui Inisa.
In fine cand a venit ora de somn toti au facut nani pe rand in afara de gazda Sebisor care nici nu avea de gand deh baiat mare de acuma numai suntem bebelas.
Noi parinti de am simtit excelent si am papat mmmmm numa bunatati de la mami Alina.Tatici erau in uniforme galbene hihihihihi.Uitati va aici Cand am vazut ceasu nu mi a venit sa cred cum a trecut timpul mai avea putin si se intuneca
Ati vazut ce bluzite personalizate au avut pui?Super frumoase si balonase,coifuri multe,a muncit mami Alina ca o albinutza
Si duminica am fost la Baby Expo unde mi sa parut foarte sufocant Multa lume foarte multa,bebei mamici tatici tot familionu.Ne am intalnit cu Anancami si Sebisor cel frumos.Camelia a reusit sa faca cateva poze.Camelia poate ne vedem la IOR si cu Alina.Acuma sunt gata de plimbari lungi mi am luat acolo la Baby Expo carucior Graco asa ca trebuie sa il incercam
Si dupa Camelia hop si MariaI cu Alex Speedy Gonzales si tati ,noi deja eram spre iesire transpirati toti 3.
Am mai fost pe la un stand care zicea Bebe Beca si am vazuto pe Rebeca mami Ioana nu era.Se vedeti ce scumpa era Rebeca si mergea singurica .I am zis lui nenea care avea grija de Rebeca sa i zica lui mami cand vine ca am fost nu stiu daca a uitat.
Oana_mm imi pare rau ca nu am dat de tine o fi eu mai zuza si cum eram zapacita acolo tu unde erai la ce stand?
Cris imi pare rau de bunica poate va trece pasul asta si veti face o petrecere frumoasa
Laurina offf durerea mea cu papa nici Inisa nu papa de imi vine sa iau campi plangand.Si eu sunt tare mofturici la mancare sunt de acord cu pastila care tine de foame
Ziua lui Sebisor
Laureta si Inisa mica (10 iunie 2004)