Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 2
bertha spune:
Wow, fetelor, scriu al doilea mesaj azi!
Anacami, iar sunt f. mirata! Si eu il alaptez inca pe Darius si am de gand s-o mai fac! De ce as fi mama eroina? Ca e mai simplu sa-l alaptezi decat sa sterilizezi bibeoane, tetine, sa fierbi apa, s-o racesti daca e prea fierbinte si in acest timp el sa urle de foame! N-am trecut prin asta, dar asa imi inchipui ca . Daca gresesc, scuze! Pe de alta parte, recunosc faptul ca un copil alaptat e considerabil mai rasfatat decat unul care papa cu biberonul. Darius al meu se trezeste si de 10 ori pe noapte pt. o gurita de lapte, dar tot nu mi se pare ca am niste merite deosebite.
Am vazut pozele voastre, ce simpatic e Sebastian, cum se tine de carucior, in curand nu cred sa mai aiba nevoie de el.
Mor de ciuda cand va aud cu BabyExpo!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cuc0204/my_photos
Grate spune:
Buna fetelor,
Chiar a doua zi dupa ce va spusesem ca se urca pe pat, baiatul meu mi-a demonstrat ca poate sa si coboare. Nu-mi venea sa cred. E adevarat ca taica-sau il tot invatase zilele trecute cum sa urce si cum sa coboare, dar nu ma gindisem ca a prins trucul.In ziua aceea parca avea motoras in fundisor , tot se urca pe pat, eu tot il dadeam jos ca n-aveam timp a ma uita dupa el. La un moment dat il lasasem pe pat pentru citeva secunde, il vazusem ocupat cu ceva pe capatul de linga perete, dupa cum imi calculasem eu, n-avea cum sa cada. Cind revin in camera, baiatul meu e deja jos, ciudat, parca nu auzisem sa cada. Apoi stind cu el mai mult timp sa-l observ, am prins minunea si sa vedeti ce frumos se intoarce cu fundisorul inainte cind ajunge la capat de pat, apoi isi da cite un piciorus jos...vai ce scump e! Dar sa vedeti ce se mai screme cind se urca, dar si cind ajunge sus , ce bucurie pe capul lui! Cresc copiii nostri vazind cu ochii.
Bertha, inteleg ce zici si eu aveam aceeasi ingrijorare mai devreme, totusi, vazind ca baietelul mesteca destul de bine am zis ca n-ar fi rau sa-i dau cite putin din mincarea de la masa noastra si este foarte incintat, cred ca s-a plictisit saracul de atitea mincaruri fara gust. Vreau sa-l obisnuesc cu obiceiuri sanatoase alimentare si slava Domnului, nu refuza nimic, plus ca nu pun niciodata prea multa sare in mincare iar ciorbele am inceput sa le fac fara prajituri, deci ma asigur ca mincarea pe care o fac poate fi buna si pentru el. Taica-sau daca vreau mai condimentat, n-are decit sa-si puna extra. Si inca ceva, ii place foarte mult sa manince singurel cu degetutele...iar eu, cum sa-l privez de asa placere?!
Grate spune:
Diana, eu nu calc nici o hainuta de-a lui, de altfel cred ca n-am mai calcat de mult timp venind aici. Avem uscator de haine pe linga masina de spalat si imediat dupa ce le scot din masina de spalat le arunc direct in uscator iar cind le scot, arata foarte bine, nu trebuie sa le mai calc. Iar hainele mai pretentioase le duc la curatatorie chimica si sunt extrem de multumita ca le primesc ca si noi.
Premergatorul nici noi nu l-am folosit decit de vre-o zece ori maximum si mai mult impins decit in el, asa ca nu sunteti singurele. Si baietelul meu suge cu nesat de la san inca si cred ca nu scap de asta pina la un an, cind sunt foarte hotarita sa-l intarc. felicitari pentru progresele lui Vladut, e o scumpete de baiat!
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor!
Bine spus nu mai avem timp deloc!!! Nu-mi mi-a venit sa cred ca nu se schimbase pagina cand mi-am mai bagat si eu nasul…
Nally, foarte frumos ai descris sentimentele de mamicuta multi pupici, eu v-am tot sunat si joi si vineri, dar nu am reusit sa va gasesc deloc, aveti acelasi nr. de telefon???
Irinusha sper sa reusiti sa mergeti acolo unde iti doresti, pana atunci, rabdare si intelegere, ca se rezolva si neplacerile astea.
Lauraa, drum bun acasica, sa va simtiti bine, sa petreceti pastele linistit si ne "vedem" la intoarcere cu petrecere mare mare de un an…
Fetelor si eu calc absolut tot, tot lui Mihnea si spal ca o disperata, nu mai fac fata cateodata, dar le mai las sa se stranga ma mai ajuta tati care calca foarte bine.
Nici noi nu suntem pro premergator, de fapt nu l-am pus niciodata in el, mai ales de cand baietelul prietenei mele a cazut in cap pur si simplu cu el, nu a patit nimic dar s-au speriat.
In rest minunea mea, nu mananca, nu stiu ce sa-i mai dau, ce sa-i mai fac, vre-o 5 zile i-am scos piureurile si supele de tot. I-am dat la pranz banana cu branza de vaci favoritele lui ca sa nu mai fie reticent la masa de pranz… degeaba cand am reluat la fel… . Sunt suparata ca nu papa nici iaurt desi l-am incercat in diverse combinatii si diverse feluri, nici cereale cu lapte…, suge la tzitzi cu pofta deci asta ii dau si incerc sa nu-mi pierd rabdarea. Azi as vrea sa incerc mamaliguta cu branza, poate am succes, mai stii!!! Exact ce nu vroiam sa semene cu mine la mancare, eu asa sunt de mofturoasa as manca numai cartofi prajiti si crema de ciocolata, dar nu se poate… . Daca s-ar inventa o pastiluta care sa tina de foame toata ziua si sa contina tot ce trebuie pentru un om eu as fi printre cele mai fericite persoane.
Nu am apucat sa mergem la baby expo pentru ca suntem in curatenie de paste, facem totul pe bucatele, ies eu cu Mihnea afara, face tati, sta tati cu el, trebaluiesc eu, sper sa terminam in ritmul asta debordant inainte de paste si de nu paguba in ciuperci, uite asa, ca tare sunt obosita.
Trebuie sa inchei, ca se scoala piticotul acusica
multi pupici
Laura si Mihnea
anacami spune:
Buna,
am mai fost o tura astazi la BabyExpo; ne-am intalnit cu Inisa (Laureta).Este isteata foc, Sebastian s-a speriat si a inceput sa urle. S-a facut putin de ras, fricosul meu! Nally, sa nu fiti gelosi pe noi, nu am stat mult cu Inisa!Are niste ochi superbi!
In rest, am mers la un seminar despre alimentatia copiilor organizat de HelpNet; au avut amenajat un spatiu de joaca in spatele salii, s-a jucat Sebastianul meu si i-a placut asa de mult acolo ca nu puteam sa-l mai scot afara!S-a jucat cu mingiile, l-am dat pe tobogan (cred ca ii place cel mai mult, poate ii cumparam si noi unul mic), s-a "ciocnit" nitel cu un baietel mai mare; cum vedea un copil ca se joaca cu ceva, cum voia si el acelasi lucru- tipa la el si intindea manutele sa i-l de-a lui(uneori chiar le smulgea din mana).Cred ca o sa am ceva probleme in privinta asta: cred ca nu o sa de-a nimic,in schimb o sa atenteze la bunurile celorlalti.Sper sa-l invatam sa faca schimb de jucarii.Este foarte incantat de copii si de catelusi.
Mai pun cateva poze noi in care o sa o vedeti si pe Inisa !
Bertha, apreciez foarte mult mamicile care alapteaza inca, poate si pentru ca mi-as fi dorit sa-i dau si eu macar pana la un an.Nu este chiar asa usor totusi, in perioada asta esti "inchiriata" , nu mai esti stapana pe propriul corp: nu poti sa mai mananci chiar orice,sa mananci doar cand ai chef (nu mai vorbesc de cura de slabire- asta pentru mamicile mai stresate de "look-ul" lor), sa bei ce vrei (cafea,bere,...), nu mai vorbesc de noptile fragmentate foarte des...Sebastian se mai "foieste" de vreo 2-3 ori pe noapte, daca incepe sa maraie ii dau cateva guritze de apa, ii pun suzeta, se intoarce pe partea cealalta si adoarme din nou
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
anacami spune:
P.S. Ultimele poze sunt cam tremurate, cu o mana eram pe ham, cu una pe aparat
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
Nally spune:
Intru scurt sa va spun ca am reusit in sfarsit sa pun poze de la petrecere!
Am avut si azi mosafiri toata ziua... cand au plecat simteam ca vomit deoboseala! Da' fu' frumos foc! Asa ca se compenseaza!
Pupici dulci ... pic de somn!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
Grate spune:
Naly, am vazut pozele, ce serbare superba ati avut!!!!!
Ce sa mai vorbim, Sebi e un voinic adevarat...si cum maninca el tort acolo, de sa-l maninci...cu tot cu tort! Si ce tricouri frumoase si originale! Vai si ce invitati scumpi! Inisuca cea frumoasa, era si ea pe acolo si Rares si Alex, toti frumosi ca niste printisori!
Sa-ti traiasca Sebi, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Felicitari, ati avut o serbare extraordinar de frumoasa!
Grate spune:
Camelia, am vazut pozele, Sebi e o frumusete nemaivazuta! Ce frumos e, mai ales cu fundita! Ai un copil extraordinar de frumos! Sa-ti traiasca!
monet spune:
nally, ioi, cit is de faine pozeleeeeeeeeeeeeeee!!! m-am delectat o gramada! sebi si cei trei muschetari: alex, rares si inisa. doamne, ce dragalasi, toti! sa va traiasca. voua, parinti fericiti!!
mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (11+)
www.seansimon.com/march2005.htm" target="_blank">MARTIE
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia