Floricica, greu se prinde??????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Nu inteleg de ce sunt asa importante floricelele astea pentru voi?

Eu cred ca mai important e gestul pe care l-ati facut,ca ati ajutat niste copii bolnavi,nu o floricica
Nu inteleg ce va zbateti,Dumnezeu trebuie sa vada ca ati ajutat,nu membrii Dc-ului

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Oana, pentru teledon nu.

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

quote:
Originally posted by alayna

Nu inteleg de ce sunt asa importante floricelele astea pentru voi?

Eu cred ca mai important e gestul pe care l-ati facut,ca ati ajutat niste copii bolnavi,nu o floricica
Nu inteleg ce va zbateti,Dumnezeu trebuie sa vada ca ati ajutat,nu membrii Dc-ului

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Draga mea Alayna dupa cum am precizat in mesajul meu floricica aceea " nu e mare lucru pentru mine" am intrebat si eu din simpla curiozitate (stiu ...curiosii mor repede )
Numai bine

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

http://s121.photobucket.com/albums/o234/bombonicaaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Bombonica ,stai linistita ca nu m-am referit in special la tine ,ci la alte persoane care sunt agitate rau din motivul asta
Sper ca nu te-ai suparat pe mine

Mergi la inceput