Floricica, greu se prinde??????

Floricica, greu se prinde?????? | Autor: DIALORI

Link direct la acest mesaj

Credca le trebuie la moderatori cam 1 an sa puna floricica , la cei care a facut donatie, eu am facut donatie prin luna febr. si tot am intrebat pe forum cind imi va aparea floricica si tot mi sa raspuns ca se va verifica, dar uite ca, suntem in luna aprilie si nu mi-a mai aprut floricica la nume.
Aloo dragi moderatori ce faceti??? sunteti tare obositi, asa-i???
Va rog mult sa rezolvati si problema mea.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Initial creeata de DIALORI
Aloo dragi moderatori ce faceti??? sunteti tare obositi, asa-i???

Daaaa,io-s chiar tare obosita!Multam de grija!
Cine te-a informat pe tine ca moderatorii acorda floricelele?
O sa informez administratia despre problema ta!O zi senina!

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIALORI spune:

Pai cine sa se ocupe de toate chestiile astea? euuu?
Nu cred?
Iti multumesc pt. raspuns si iti urez si tie o zi senina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Felicitari pentru !

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

si eu vreau floricica meacui tb sa ii trimit...dovada?(-ref. la cazul lui bebe Andrei cu atrezie de esofag)

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Noe,floricelele nu se acorda decat pentru cazuri preluate oficial de desprecopii.Cazul lui bebe Andrei nu este printre ele.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Veve

Noe,floricelele nu se acorda decat pentru cazuri preluate oficial de desprecopii.Cazul lui bebe Andrei nu este printre ele.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"

ok, merci!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:

Ce inseamna cazuri oficial preluate de DC???

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

quote:

eu
poze nunta

Cristina

inseamna cazurile in care DC se implica in mod direct in colectarea si distribuirea fondurilor, isi asuma responsabilitatea pt veridicitatea cazului si corectitudinea administrarii banilor(vezi cazul Mirelei-Barbye).
In cazul lui bb Andrei toate aceste responsabilitati si le-au asumat parintii lui, la fel si in alte cazuri, prin DC au putut doar sa-si strige durerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by liliana csaki

quote:
Originally posted by cristina_26

quote:

Cristina

inseamna cazurile in care DC se implica in mod direct in colectarea si distribuirea fondurilor, isi asuma responsabilitatea pt veridicitatea cazului si corectitudinea administrarii banilor(vezi cazul Mirelei-Barbye).
In cazul lui bb Andrei toate aceste responsabilitati si le-au asumat parintii lui, la fel si in alte cazuri, prin DC au putut doar sa-si strige durerea.

Pozele noastre
Poze noi
poze nou-noute

Multumesc pt. raspuns.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Dar pentru donatii la Teledon se acorda floricele ? Nu ca ar fi mare lucru pentru mine floricica aceea dar am facut si eu o donatie anul trecut in octombrie pentru Claudiu si Nicoleta si nu am primit

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

http://s121.photobucket.com/albums/o234/bombonicaaa/

Mergi la inceput