Mamici de iulie-august 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 3
irinabungau spune:
Katink, nu-I asa ca-I minunat sa faci cumparaturi pentru bebe???? Eu m-am simtit atat de fericita, incat nu-mi venea sa ma opresc. Noroc ca mi se golise portofelul, mai aveam bani doar de taxi si de tren…
Sabina, eu am tot cautat pe net la magazinele virtuale, iar la 2nd hand am cautat pe DC la publicitate, dar nu mi-au raspuns fetele carora le-am scris, asa ca am preferat sa cumpar ceva bun. De exemplu, vreau sa cumpar scoica de masina la 2nd hand pentru ca nu-mi va folosi decat 6 luni si ma gandesc la faptul ca cel care a folosit-o inaintea mea nu a avut cum s-o uzeze timp de 6 luni… Dar sa stii ca nu am gasit decat cateva anunturi la okazii.ro, mai bogata este oferta la noi pe DC!!!
Pupici la burtici,
Irina si bebe 23 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
Katink spune:
Emaimee,
bine ai revenit si multa sanatate. Chiar ne intrebam ce e cu tine, spuneai ca pleci in Spania prin martie si apoi nu ai mai aparut...
Irina,
am fost asa de emotionata cand am inceput sa aleg body-urile alea, ca si asta mica incepuse sa topaie si sa se impinga in peretii uterului, si eu eram toata un zambet.
Nu stiam ce model sa iau, ce culoare... pana la urma am ales ceva pe roz si alb si fara manecuta si am zis ca mai iau si cu maneca scurta alta data, tot marime dintr-asta mica, sa am pt prima luna, apoi mai cumpar eu...
Astea sunt primele noastre cumparaturi si intr-adevar e emotionant cand ai un pui mic in burtica si ii cauti lucrusoare
Azi sper sa tina vremea cu noi sa mergem la o plimbare mai luuuunga.
Pupici si duminica placuta,
Katink cu dulcinea mea 24+
Fotografii cu burtica
BLUE ANGEL spune:
Buna dimineata la burtici si pupici pe la burici !!!
mai , mai ce-mi place sa va citesc .. imi aduc si eu aminte de perioada aceea ... ce frumos !
eu sunt prietena Irinei si am o minune de baietel de aproape 8 luni ..am fost si eu mamica de iulie -august si acum sunt la bebelusi de iulie -august ...
Anis , ma bucur tare mult ca te regasesc la acest topic .. candva am fost "colege " la aspirante ...
intr-adevar ai o senzatie minunata cand incepi sa faci cumparaturile ..ma uitam la Irina cand facea cumparaturile si era atat de fericita !!!! dar sa vedeti ce senzatie veti avea cand veti spala acele mici lucrusoare si le veti intinde la uscat ... si clestii sunt mai mari ... este minunat ce vi se intampla ...
eu va doresc la toate muuulta sanatate , sa profitati din plin de aceasta perioada .. va urma una si mai frumoasa dar asta va ramane in suflet pentru totdeauna ...
o mamica fericita
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
anis spune:
'Neata fetele....
Irina mii de pupici...eu am zis ca ..am aflat tarziu de intalnire...dar in iunie eu intentionez sa ajung la Mamaia..daca am permisiunea dr...asa ca e musai sa ne vedem.
Eu am ochit un carucior de la Graco, e un pic scumputz. ..dar mi s-a parut cel mai bun...iar la second hand nu ma gandesc...fiind primul copil si atat de mult asteptat vreau sa am lucrusoare noi...cred ca doar baby phone-ul nu o sa fie nou..in rest totul nou.
Blue Angel...pupiciiiiiiii imi aduc aminte de tine...de fapt sunt asa de multe fete pe care le stiu...si acum unele chiar au copii de 3 anisori...e asa frumos.Sa-ti traiasca bebelusul si te asteptam cu sfaturi.Chiar apropo care sunt cele mai necesare lucrusoare pt bebe in primele zile..din propria ta experienta?
Azi vreau sa mai fac niste cumparaturi...si pentru nasa mea..care naste in mai...asa ca sigur o sa mai i-au acte ceva si pt printeza mea.
AniS si bebelina mea dulce 23+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Eu ieri am avut burtica un pic cam tare...si aseara am citit in cartea "Dr Spock"..ca bebelusii se relaxeaza f tare si chiar reactioneaza la VIVALDI ,"Anotimpurile"...sa nu radeti de mine...de azi dimineata noi asta ascultam si avem si burtica relaxata...o fi doar din centrul meu de comanda ??(a se citi cap)sau chiar are efect?? ..cert e ca functioneaza
AniS si bebelina mea dulce 23+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
si zuzica mea are zile cind se agita de ma capiaza( ca ieri cind n-a stat locului toata ziua- ma ingrijorasem, nu o fi dormind si ea?) si zile cind nu face nimic. acasa am avut un accident minor cu masina( am zgiriat-o un pic), m-am enervat- desi eu eram in dreapta, nu conduceam si ce mediatori chimici s-or fi descarcat ca Mitzi a mea era impietrita sub buricul meu si nu s-a miscat vreo 6-7 ore de intrasem la idei. am stat pina pe la 1 si ceva noaptea sa o pazesc sa vad daca e ok. si ziua urmatoare a fost super linistita. probabil ca la stress se descarca niste chestii care ii sperie sau ii oboseste , un fel de post-traumatic reaction. dar o sa fie bine, trece, o sa uite si o sa se zbintuie iar!
spor!
M22+
mamini spune:
am vrut sa spun chestii care ii sperie sau obosesc...rusinika! scriu ca o cizma cind ma grabesc...
M22+
emaaimee spune:
Mersi mult!
Am fost in Spania,a fost frumos tare,dupa aceea trebuia sa schimb poviderul de net.Dar nu am prea avut timp am fost ocupata tare serviciul si scoala.Sotul era tot in Spania in delegatie cand m-am dus la urgenta,am sangerat un pic si ma durea tare uterul si oasele pubiene.Aveam 24 s si drl de la urgenta nu m-a lasat nici macar sa ma duc acasa sa-mi iau haine,m-a internat pe loc.Am facut scan a 2azi,totul a fost bine cervixul inchis,nu s-au vazut chisturi,bebe f bine si frumusel si topaitor-739gr,nu ne-a aratat dedesubturile ca tanti de la scan vroia sa-mi zica sexul ca ma vazuse amarata(cu toata politica lor sa nu spuna).M-au tinut sub observatie 3zile si 2 nopti,mi-au facut injectii cu steroizi(in cazul in care nasti prematur sa matureze plamanii bebeicului-dar au zis ca nu era cazul la mine dar politica spitalului e sa faca la toate cu sarcina avansata-preventiv).Mi-au facut analizele pt anticorpi(rh Neg)-eu inca aveam vaccinul activ-m-il facusera pe la 20s.Sotul a venit direct de la aeroport si m-a luat acasa.A trebuit sa nu ridic un pai,a trecut am fost la control sunt f bine.bebele e superactiv nu stiu cand doarme,pe la 20s avea program de tzop-tzop din 3 .in 3 ore zi si noapte,dar acum se zbenguie mai des scumpilin.Noaptea e un nebunic-eu nu prea pot dormi-adorm dar ma trezesc des pt pisu.
In rest sper ca voi si comorile sunteti bine.Si ma tot stradui sa citesc bibliografia ca am ramas in urma,sunt la cap20.
si pestiuc iubit de 28s si 2z
Giana spune:
Salutare la burici!Noi nu suntem deloc bine.Am racit foarte tare si am nasul infundat si stranut continuu.Tocmai de aceea nici nu am mai intrat pe forum cateva zile.Am o intrebare:
Mi-am luat de la farmacie pt desfundat nasul "Vanes inhaler".Este mentolat si nu este lichid.Este un batonas foarte mentolat.L-am folosit putin aseara pt a putea dormi iar azi am vazut ca scrie pe el ca nu este pt copii dar nimic de gravide.L-a mai folosit cineva?Este vre-o problema?Ii poate face rau bb-lui?
Va multumesc mult daca-mi veti raspunde!Sincer sunt ingrijorata!
Giana22s
http://photos.yahoo.com/gianadedu
irinabungau spune:
Burticile mele,
Am pus poze cu lucrusoarele pentru bebe , daca vreti puteti intra pe albumul “Bucuresti” si tot acolo sunt si 2 fotografii de la intalnirea cu burtici. Restul de poze le astept de la prietena mea BlueAngel, asa ca vin si restul curand!!!
Anis, de-abea astept sa vii la Mamaia sa ne cunoastem!!! Pacat ca nu ai intrat zilele trecute pe site sa vezi de intalnire, dar stiam de la Monica ca ai aflat de intalnirea noastra ca-I putin decalata. Oricum, parerea mea cu nr. De tel. pe profilul personal ramane in picioare in continuare.
Katink, si eu de-abea astept sa mai merg la cumparaturi… dar luna viitoare, am depasit bugetul pe luna asta…
BlueAngel, mai treci pe la noi, eventual poti sa si intervii cand vezi ca vreuna din noi are vreo problemuta, poate ne mai luminezi si pe noi… Asta in pauzele de smotoceala cu Luca, bineinteles…
Pupici la burticutze,
Irina si bebe 23 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau