Mamici de iulie-august 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
codruta_grg spune:
fetelor!
Eu sunt o viitoare mamica care scrie la septembrie-octombrie, dar va citesc si pe voi, deoarece DPN-ul meu e in 3 septembrie, cu sanse probabile de a naste in august.
Fetele din Cluj (si nu numai), v-a indicat doctorul sa mergeti la gimnastica de gravide? 
Chiar!!! Poate ne intalnim si noi prin Cluj!!!
Va 
Codruta
21 saptamani
acusor spune:
Buna fetelor!
Eu sunt cam trista azi ca am vazut o emisiune la ProTV, dimineata in care se vorbea despre placenta si m-am cam deprimat. Era o doctorita care spune ca inserarea defectuoasa a placentei poate dauna copilului ducand pana la moarte. Eu am placenta cu limita inferioara la baza colului si m-am panicat si ma tot rog la Dumnezeu sa-l tina pe bebe in burta sanatos. Vineri ma duc la un ecograf normal sa vad in ce faza se mai afla placenta. Prin cartile mele scrie ca la 22 de saptamani se maturizeaza si daca n-a urcat pana acum slabe sanse sa-si mai schimbe pozitita. Ma mai doare si burta din cand in cand dar iau repede un No-spa.
Burtici de iulie, v-a durut burtica cand s-a marit uterul? Ma gandesc ca si d-asta mai doare.
Sper ca am fost destul de coerenta
acusor
22 sapt+
emaaimee spune:
Pe mine m-a durut uterul/eu ziceam burta de f devreme7-8sapt si de atunci ma tot doare uneori mai mult uneori mai putin,dr mi-a zis ca de obicei nu se asociaza sarcina cu durere,dar unele gravide au dureri de uter pana nasc fara sa fie nimic in neregula cu ele.
Eu nu am luat pana cum nici o pastila,numai odihna si vitamine.
Mie mi-au dat un carnetel sa notez miscarile lui bebe,trebuie sa notez 10 miscari zilnice de la 9dim la 9seara.Daca nu se misca bebe de 10 ori pe carnetel scrie sa iau legatura cu moasa/dr.
Si eu a avut onoarea de niste Braxton Hicks,da mi se intareste burtica si ma doare,respir adanc si beau apa si trec.Rolul lor e sa goleasca "sangele statut" si sa umple peretii uterului cu sange proaspat-si ii fac f bine lui bebe(totul fresh
-serios) si simte el contractiile.
Voua v-a iesit lapticul,mie da...mai e cineva...
si pestiuc iubit de 29 s
mamini spune:
salutare, fetelor!
si pe mine ma cam doare burtica si ma supara ca a inceput sa ma doara daca stau in picioare sau merg pe jos si o jumatate de ora. iar eu aveam planuri marete, sa intru in concediu si sa ma duc zilnic o ora-doua la plimbare prin padure...cred ca ramin cu planurile si cu televizorul+ canapeaua.
pupici
M22+
emaaimee spune:
Daca tot am facut clubul babelor vaicarete,ziceti o dor pe vreuna oasele din zona pubiana,ca pe mine ma dor cam tare imi vine sa merg cracanata,mai ales dupa mers pe jos,oboseala...Si stiu ca se aseaza oasele pt nastere ca trebuie sa fim recunoscatoare ca Mama Natura s-a gandit la toate,bla-bla-bla,dar doare teribil...Na,ca sa ne tot vaicarim![]()
si pestiuc iubit de 28s si 5 z(am realizat ca am incurcat socoteala)
laura-s spune:
Burticute, deja incep neplacerile: dureri de burta, de uter, de ligamente, de oase.....ma inreb ce vom zice in luna a 8 a sau a 9 a.
Si eu am dureri in zona pubiana sa zic asa, exact ca la ciclu, dar trece in 5 sau 10 min, apoi ma inteapa ceva in buric, trece si asta in 2-3 min, apoi cine mai stie pe unde ma loveste fotbalistul asta mic......
Codruta si eu sunt din Cluj si voi merge la gimnastica incepand cu sapt 28 sau 30, dar ne putem vedea si cu alta ocazie, eu am tot propus intalniri, dar........
Pupici pe burtici,
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos
lulu75 spune:
Pe mine m-a durul soldul stang o saptamana de nu puteam sa dorm de durere. Am crezut ca am piatra la rinichi. Cand am fost la eco sa vad, am...un bebe care apasa pe coloana si imi da dureri de sold. L-am amenintat ca dupa ce se naste stau si eu pe piciorul lui. S-a speriat si acum sta bine si nu ma mai doare rau.
Luminita
24 de saptamani
irinabungau spune:
Mama ce galagie aici!!!!!
Emaimee, si eu mai am dureri de oase in zona pubiana, de parca mi-ar infige careva un fier incins in osul pubian… sunt ca niste junghiuri, dar… ce vrei ne pregatim pentru marea aventura incetul cu incetul…
Giana cum a fost ieri la control???
BB23, pe unde ai disparut??
Acusor, mey , termina cu prostiile!!!! Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine dar stiu ca totul va fi bine , bebe creste sanatos si frumos!!! Nu-ti face probleme, singura chestie este ca nu poti naste normal si ca exista riscul sa se dezlipeasca placenta, de aceea tre’ sa fii cumintica, sa nu faci effort. Eu zic ca cel mai bine discuti cu doctorul tau despre asta, te la linsti el.
Anis , parca nu te-am vazut azi, ce faci???
Katink, citisem si eu despre asta, ma intreb oare cum de mai poate mititica sa faca tumbe acolo in burtica, ca-I destul de maricica … Deci se mai rostogoleste pana pe la 30 de sapt… Pe mine ma enerveaza ca nu stiu niciodata care-I este pozitia… acum stiu, pentru ca de ieri pana astazi nu cred ca a facut ea alte miscari pe-acolo, dar cand simt ca se rasuceste deja ma baga in ceata, nu mai stiu pe unde este capusorul… acum stiu ca are funduletul deasupra buricului meu ![]()
![]()
Asteptam pozele Katink!!!
Eu sunt cu laptopul tot in carantina , de-abea astept sa-l repar!!!
Pupici,
Irina si bebe 23 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
SA MA VAIT SI EU?
cel mai rau ma doare spatele, probabil si din cauza serviciului. dureri de cap nu mai are nimeni? ca pe mine m-au capiat, aveam si inainte dar luam medicamente ca lumea, nu paracetamol si apa de ploaie.absolult oribil sa ai migrene cite 4-5 zile si sa te tratezi cu panadol. zau! ma doare burta daca stau in picioare sau merg pe jos si ma doare un sciatic de schiopatez ca un pirat cu picior de lemn. papagalul imi lipseste pe umar. AAAAARGHHHHHH! dar bebita mea creste si in burtica leganata schiopatat, cu dureri si cu migrene, ce stie ea, iubita mamii? noroc ca nu stie!
M22+