Mamici de iulie-august 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Irina, saru' mana de incurajari. Incerc sa nu fac efort. Zilnic urc scarile la metrou si acasa. Cat de mare e efortul asta? Altul nu fac. Am uitat ca am de splalat niste geamuri azi. In rest merg incet pe strada chiar daca pot mai repede. Vineri ma duc la ecografie sa vad cum mai e placenta. O s-o sun si pe dr. sa vad ce-mi mai spune. Cea care mi-a facut ecografia morfologica mi-a zis de repaus la pat. Dr. mea in schimb a zis ca nu ar fi nevoie. Tot sper sa se fi ridicat placenta in luna care a trecut.

Pupici multi
acusor
22 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Pentru ca tot sunteti la capitolul vaitat,

Buna, burtici!

Dupa o noapte de cosmar, favorizata de cafeaua bauta in exces (dupa 3 zile fara, n-am realizat ca trebuia sa reduc cantitatea), nasul superinfundat, si o stare proasta generala, azi... ma simt la fel de prost.
Nu ma mai doare gatul asa tare, dar in curge nasul, ceva de speriat. Dar atata timp cat nu am febra, nu i se intampla nimic lui bebic, nu-i asa?

Vreau sa urez si eu bun venit noilor burtici, multa sanatate celor cu probleme (Emaime, ce bine ca te-ai intors! Ne-am facut griji.)!

Vreau sa va incurajez sa mai scrieti despre cumparaturile pentru bb, ca eu ma iau cu mainile de cap cand vad ce de sunt de cumparat, de cantarit, de hotarat. Nici nu ma gandeam ca sunt atatea. Mai spuneti si pentru viitoarele mamici ametite .

M-am hotarat sa stau acasa macar o zi-doua, cu spirt in cap si alte leacuri babesti. Desi e tare urat acasa. Mai ales cand trebuie sa stai inchis intre 4 pereti.

Cum Connex-ul nu merge bine, sigur nu am sa pot sa va vizitez si o sa imi fie dor de voi.

Va pupic dulce si va urez un sfarsit de saptamana placut!

Andy si 25+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

A, si fetelor sunt foarte suparata pe voi!
Nici n-ati observat ca mi-am pus steluta in par, nici n-ati vazut ce bine imi sta.
Ce sa mai vorbesc de cele care si-au adaugat a doua, sau a patra steluta... Desi, zau ca si voua va sta bine.

Da' macar acolo un pentru efortul depus in timp ce mai si muncesc pe branci.

Pupici!
Andy si 25+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Multumesc si tie mult andre_ea!
Da foar bine iti sta cu steluta,iti mai trebiue una pt bebic si eu mai vreau una pt micut saltaret!
Eu cand se zbantuie bebe simt un tremur usor in tot corpul.Ce caraghios...
M-ati intaratat cu pozele,sa mai imi fac si eu la burticuta

si pestiuc iubit de 28s5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ia uite ca doar ce am primit-o pe a doua pt bebit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Imi pare tare rau ca va simtiti rau dar este normal sa aveti tot felul de dureri. Eu la prima sarcinuta am avut de la greturi cu vomitat pina in ultima luna, la pierderea temporara a vederii, singerare si plecat la urgente, dureri cumplite de burta si contractii aproape de la inceputul sarcinii si pina la sfirsit etc.
Nu va faceti probleme, la a doua sarcina va fi mai usor
K22+
Aha, am uitat de gripa care m-a tinut 3 luni si de infectia urinara...

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irina,
astept sa imi vina sotul acasa sa ma traga in poze , ca sa ma vedeti intreaga, nu numai pe bucati ... cel mai probabil ca maine le voi pune in album.

Noi dureri nu avem asa sa ne plangem, doar cateodata ma mai doare pe 'ici, pe colo, dar nu luam nimica, trec de la sine...

Pupici si sanatate,
Katink cu dulcineea mea 25sapt.

Fotografii cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Acusor, la mine de la vreo 14 sapt. s-a constatat ca placenta este laterala, am stat la pat cca o saptamana cu Gravibinon injectabil – pentru ca mai mult n-am rezistat, il sunam zilnic pe dragalasul meu de doctor si-I plangeam ca vreau afara. Dupa care si-a mai revenit, s-a urcat putin, dar tot jos este… Asa ca, ieri la eco mi-a spus ca are timp sa se ridice… iar in caz ca nu se ridica nu se mai pune problema sa nasc natural. Oricum, ideea este ca n-am voie sa fac mai nimic… singurul effort pe care-l fac este urcatul celor 4 etaje cand vin acasa.
Zici ca maine mergi la eco??? Iti tin pumnii sa fie bine si povesteste-I si despre emisiunea de astazi, sa vezi ce parere are si doctorul tau, ok??

Katink, ca bine zici, ar trebui sa mai fac si eu niste fotografii, ca-n alea cu carutul nici nu se vede burtica din cauza pantalonilor…

Emaimee, asteptam si pozele tale!!!!!! Felicitari pentru cea de-a doua steluta!!!

Andre_ea, mai ce steluta frumoasa ai!!!!

Pupici la burtici,

Irina si bebe 23 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

In primul rand bun venit la fetele noi!!!

Noi am cam terminat cu cumparaturile, mai avem foarte putine lucruri de luat.
Si eu sunt de acord cu spalatul hainelor noi dar nu fierberea, nimeni de aici nu face asta si totul e ok.Iar detergentul il voi pastra acelasi.

Dureri am si eu de burtica cateodata cand stau pe scaun ca sunt cam mare(la burtica ) deja si ma jeneaza.
Mai mult ma doare spatele cand merg mult si incheieturile(genunchii, gleznele), iar mai nou mi se umfla degetele de la maini si mie teama ca nuvoi mai putea verigheta.

In rest totul ok.

Adriana si Aidan 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Burticute dragute...vin si eu cu vesti bune.Ieri am fost la doctor si totul este Ok.Vom avea UN BAIETEL si numele lui va fi STEFAN DANIEL.Asa ca tot cu carucior albastru voi ramane
Este bine,sanatos si peste doua saptamani ne asteapta nenea dr in spital pt morfologica.

Am fost totusi foarte certata de medic din cauza kg... Am luat deja 8 in plus si nu-mi mai da voie sa iau nici macar MATERNA.Dar de mancat,jur, ca nu mananc mult...din contra.Dar ma rog...

Am sa mai fac niste poze sa vedeti cum arat.Am o burta...ca lumea zice ca ori am gemeni...ori nasc peste o luna.

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput