Mamici de iulie-august 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna, burtici!
Eu scriu mai rar, in principiu din cauza diferentei de ora si a programului super-incarcat de la serviciu.
Noi suntem bine pana acum. Am facut si testul de glicemie, si, cred ca suntem ok daca nu ne-a sunat doctorul pana acum (de o saptamana). Aici nu te suna decat daca analizele sunt proaste.
Suntem cat se poate de jucausi si activi. Am inceput sa denivelma si noi burtica lui mamai. E asa de haios! Adica stiti prea bine cum e ! :-)
Va citesc zilnic si tare as vrea sa am timp sa "vorbesc" cu voi mai mult. Dar, sunt unele zile in care abia reusesc sa-mi fac portia de somn. Nu stiu cum se aglomereaza toate in ultima vreme...
Pozele sunt super! Sunteti niste dragute : si burticute si copilasi. Sa fiti sanatoase si sa aveti nasteri usoare si fara probleme.

HELP! Ajutati-ma, va rog, cu o listuta de ceaiuri de plante necesare pentru bebe si mami in primele luni! O sa ii rog pe ai mei parinti sa mi le caute si sa mi le aduca. Aici e o problema, in sensul ca nu prea stiu nici magazinele de plante medicinale si nici denumirile lor in engleza, sau macar in latina.Aveam niste carti pe-acasa, dar le-am dat cadou cand am plecat.Asa ca sunt in mare dilema.

Va pupam si va multumim anticipat
danaB + Pooh 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Giana yipeeeeeeee inca un baietel, felicitari sa fie sanatos si cuminte la mama in burtica

Cu kg nu iti fa probleme, eu am pus pana acum in jur de 13-14kg(31 pounds) si dupa cum poti vedea in pozele de 29 sapt nu sunt deloc grasa, nici nu se vede ca am pus atat de mult doar ca ii mare burtica(burtoiul) .Eu nu mai imi fac probleme, singura chestie de care mi-e teama este vergeturile, nu mi le doresc deloc si sper sa nu apara.

Adriana si Aidan 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Giana felicitari pentru baietel, ce ma bucur!!!!! Deci ti-a spus cu certitudine ca este baietel??? Ai tras tu de el sa-ti spuna sau era evident sexul lui bebe al tau??? Pentru ca la mine se presupune ca este fetita… adica nu-I nimic sigur inca…

Pupici multi,

Irina si bebe 23 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Giana, felicitari pentru baietel. Sa fiti sanatosi.
K22+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Felicitari Giana! Sa fie sanatos si frumos!!!
Acuma are si caruciorul tau nume

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 25sapt.

Fotografii cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Giana,
Felicitari pentru baietel!!!!

Oana C si 27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Katink,
Acum se pot vedea pozele iar

Irina si Acusor,
Si eu am placenta praevia laterala; o sa imi mai faca o eco pe la 30-32 saptamini sa vada cum mai este. Sper sa se mai ridice putin. Am citit si eu despre placenta joasa, dar in nici un caz nu este asa de groaznic cum ai vazut tu la tv; nu's de ce aia din tara le sperie asa de rau pe viitoarele maici. Totul e ca atunci cind nasti, daca placenta nu se ridica, sa le spui asta, ca sa iti faca cezariana.

Adriana,
Eu ma gindesc sa folosesc pt baia bebelusei produse Gerber, iar pt masaj inca nu m-am hotarit. Oricum, toate prietenele mele care au bebelusi folosesc gama Johnson si nu au nici o problema. O sa le folosesc si eu daca vad ca Gerber nu imi place. Cred ca depinde si de unde sint facute sampoanele; astea din US cred ca sint facute aici.

Noi inca nu ne-am apucat de decorat camera bebelusei si nu am cumparat carucior si alte chestii inca (doar patut de lemn - inca in cutie, glider si imbracaminte), pt ca la inceputul lui mai o sa ne mutam in noua casa. Asta in care sintem acum i s-a parut sotului prea mica (3 dormitoare, living, family room, utility room, bucatarie, baie mari) si am cumparat alta mai mare ca sa fie linistit ... si mai aproape de socri .

Si pe mine ma cam dor picioarele, spatele si intre picioare, mai ales ca duminica am fost o curajoasa si l-am ajutat pe sot la gradinarit.

Irina,
Eu simt cum se misca bebelusa, mai ales cind se intoarce cu capul pe sus; se inghesuie in coastele mele si ii pot simti chiar toata circumferinta capului (mai simt capusorul si cind se intinde de la stinga la dreapta sau pe diagonala)

Kulta,
Danuta este superba!!! Asa de dulce, ca-ti vine s-o pupi toata ziua

Oana C si 27+

Mergi la inceput

Giana,
Eu zic sa iei Materna, chiar daca te-ai ingrasat putin mai mult decit ceea ce vrea dr tau. Pt ca bebelusul tau are nevoie de acid folic si alte vitamine care nu se depoziteaza in corp pe o perioada f indelungata. E o prostie sa iti interzica sa iei suplimentul de vitamine special pt viitoarele mamici si bebelusii din burtica. Gindeste-te cum ar fi daca un dr ti-ar refuza sa dai copilului tau vitaminele de care are nevoie doar pt ca dupa parerea lui copilul tau este 1-2 kg mai grasut. Ai accepta asta?
Si nu te-ai ingrasat mult deloc!!! Daca atunci cind ai ramas insarcinata erai slaba, te poti ingrasa mai mult!!! Am vazut din pozele tale ca erai slaba la inceput, asa ca trimite-l unde trebuie pe dr care ti-a spus ca nu ii place In plus, s-ar putea sa retii mai multa apa in organism (ceea ce se intimpla o gramada acum) sau ca bebe sa fie mai mare (asa cum sint de obicei baietii).
Cred ca drii din tara sint obsedati cu greutatea; nu esti prima care spune asa ceva.

Te pup si ai grija de tine si bebe.

Oana C si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Giana-felicitari pt baietel si nu renunta la vitamine,sunt f importante,aici peste tot avem scris asa despre kg in plus-10-15kg- o femeie de constitutie normala din p de v medical(nu dupa canoanele modei),mai mult la subponderale(nu catalogate de moda,ci din p de v medical-nu te supara pe mine,dar tu aici te incadrezi ,slabuto,ca si Panterica de altfel),mai putin de 10-15kg chiar- supraponderalele- dar numai sub supravegherea medicului nutritionist.
Cine intreba daca ramane bebic cu capul in jos de la 20 si ceva de sapt?Nu,nu ramane.Abia dupa 36 sapt sa intoarce definitv,iar la primipare(la femeile cu primul copil) e posibil ca bebe sa se intoarca chiar pe durata travaliului.
Scrieti-va si voi varsaa sarcinii la sf,sa nu ne mai sucim capetele in fata si sa calculam,please!

si pestiuc iubit si saltaret de 28s5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

La fel zic si eu despre vitamine,Giana, sa nu renunti sa le iei.Nici eu nu voi renunta si le voi lua si in perioada de alaptare.

Oana m-am gandit si eu la produsele Gerber, am luat de la ei suzetele.Totusi cred ca am sa folosesc Nivea Baby si Johnson.Stiu cu siguranta ca sunt bune, mi-a placut tot timpul Nivea.

Adriana si Aidan 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput