Mamici de iulie-august 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Kulta si fetita mea are un nume: Darianna....asta daca intr-adevar va ramane fetita vorba lui Anis.

Si eu incet am inceput sa mai fac cumparaturi...mai mult body-uri, salopetici, caciulite, prosopele...patut si carucior mai prin iunie asa.

Si eu sunt pt gama Nivea...am folosit si folosesc numai Nivea la primul si nu am avut nici o problema.

Laura_s nu stii cumva prin Cluj un meserias bun ca as vrea sa renovez balconul si nu gasesc pe nimeni ?

Pupici la burtici,

Ioana & Co.
Daryus & bb mica din burtica 29s (Darianna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Burticile mele,

Vad ca v-a prins pe toate febra cumparaturilor… he he he, deci nu sunt singura , cool!!!!
Eu as vrea sa incep sa caut asternuturi pentru patut, am vazut ceva super fain in Baby expo dar erau groaznic de scumpe, in jur de 2 mil juma’ … am fost prin magazinele de bebici si m-am uitat de asternuturi, dar nu am vazut nimic frumos, nici un imprimeu care sa-mi placa. Vreau sa fie ceva vesel, sa aiba culori pastelate. Nici eu nu stiu exact ce vreau…

Am vazut ca avem o noua gravidutza printre noi, bine ai venit Crina, sa ai o sarcina usoara si multa sanatate!!!

Tia – bine ai revenit printre noi, iti doresc sa nu mai ajungi prin spital decat la marea intalnire cu bebele tau!!! Pupici!

Andre_ea, imi pare rau sa aud ca nu te-ai simtit bine dupa intalnirea noastra… Nu stiu daca a fost profiterolul de vina, dar … a fost faza faina cu profiterolul… Ati observat burticilor care ati fost la intalnire ca toate am pofiti dupa profiterolul lui Cin – parca Cin a comandat prima, nu?? Ca pana la urma rand pe rand fiecare dintre noi a avut un profiterol in fata …

Burtici, va pup si va doresc o zi frumoasa,

Irina si bebe 23 sapt

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Azi mi-am luat liber de la serviciu, asa caam timp sa mai scriu pe aici cate ceva.
Multumesc pentru numele din dreptul caruciorului. Sotul nu e prea incantat pentru ca are o colega zapacita pe care o cheama asa. dar am timp sa il lamuresc, mie si lui Adi ne place foarte mult.
Legat de cosmetice, mie mi-a placut foarte mult gama Bubchen si gama Nivea de asemenea. Referitor la scutecele de unica folosinta mi s-a spus ca in ultimul timp, la noi in Romania cel putin, Libero ar fi mai bune ca Pampers.
Adi inca doarme in patut(la 4 ani) dar stie ca nu are voie sa sara in el ca nu o sa mai aiba surioara in ce sa doarma. Putin inainte sa nasc o sa ne mutam si atunci va avea o canapea noua, sper sa o accepte si sa cedeze patutul fara probleme.
Adi e un baietel tare intelegator si ia totul foarte firesc pana acum. Sper sa fie asa si dupa ce nasc.
Carucior primesc de la o prietena, nu e ceva de marca dar e foarte bun ca eu l-am ales cand l-a cumparat pentru fetita ei. E foarte incapator si comod, cu roti bune si, foarte important, cum a mai spus cineva, manerul se poate muta in fata sau in spate in functie de vant sau soare.
Ieri am sortat hainutele lui Adi de bebelus si m-au napadit amintiri tare dragi. Totusi am sa ii cumpar trusou nou si fetitei. Dar imi prind bine si hainutele lui Adi mai ales cand o sa creasca un pic si o sa inceapa sa manance, atunci sa vedeti cum deveniti experte la scos pete, (daca mai ies!).
Eu am o pompa manuala de la Nuk tip seringa de care sunt tare multumita. Mai am de la Avent niste <scoici> care se pun in sutien pentru colectarea laptelul si pentru inia o pauzarea areolei ca sa poate prinda bebe mai usor sanul. Aceste doau lucruri mi-au fost de mare ajutor la Adi si sunt in perfecta stare si acum.
In rest o sa ma apuc si eu curand de cumparaturi. Mai intai pentru mine: camasi de noapte(cand apar cele de vara, ca in iulie o sa mor de cald), capot, prosoape si apoi de bebe care vor fi verzi sau galbene ca eu nu sunt inca foarte sigura de sex.
Abia astept, sa stiti ca sunt cele mai frumoase momente din viata, profitati de ele din plin.
Va pup pe toate.

dede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Mama ce de greseli am facut. Am vrut sa scriu <inia o pauzarea areolei> nu stiu cum a iesit asa ceva. Scuze.
Aprop de profiterol, mi-am amintit ca am inghetata in congelator asa ca ma duc sa o devorez.

dede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Sorry Dede, nu am vrut sa-ti fac pofta... dar pot sa pun pariu ca toate vor papa inghetata azi... va fi asa cum a fost la noi cu profiterolul...

Pupici,

Irina si bebe 23 sapt

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!

Peca,
in legatura cu detergentii... voi folosi acelasi detergent pe care il folosesc si acuma, le voi spala la masina separat de rufele noastre.
Asa am vazut si la sora mea, iar nepotica nu are nimica. De uscat le usuca in uscatorul de rufe.
Stiu si eu ca e bine tot ce cumperi sa speli inainte de a fi purtate...

Creme si cosmetice asa cum ziceai si tu, mai trag cu ochiul la cele doua prietenele ale mele, care au cate 2 copii nascuti aici, vad ce folosesc ele si cum va fi pe pielea puiutei mele...
Nu sunt pentru produse foarte scumpe, atata timp cat accepta si ceva normal ca pret.

Numai bine,
Katink cu dulcineea mea 25sapt.

Fotografii cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Multumim Dede pentru sfaturi, stim ca vin din partea unei profesioniste. mai asteptam sfaturi de la tine, legate de modul de nastere, de anestezii, de orice crezi tu ca ar trebui sa stim.

Ioana Co din pacate nu stiu pe nimeni care sa se ocupe de renovari, dar daca aflu ceva te anunt. Tu cand intri in pre natal? poate ne putem intalni si noi, nu numai "bucurestencele" noastre dragi. Ce ziceti fetele din Ardeal, o punem de o intalnire?

Pupici pe burtici
Laura 27 sapt

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irina,
am citit ca ai fost ieri la control, felicitari, ai fetita mare . Eu zic sa stai fara grija ca nu ramane ea asa cu capusorul, se mai intoarce.
Chiar am o carte in germana si luna 7 (sapt. 25-28) e intitulat "Cand bebelusul face exercitii de intoarcere" si scrie acolo ca se roteste cel mai mult in perioada asta, ca are loc si asta ii place sa faca, sa apuce si sa pipaie cordonul si peretii uterului...
Deci nu sta cu grija isi mai schimba pozitia pana pe la 30 sapt., apoi o sa ii fie mai greu ca e mare si spatiu mai putin.

Am mai vazut si burticile fetelor, nu mai stiu care cum erau, dar parca la Oana C nu am putut sa intru in album... Oricum frumoase toate, doar sunt burtici de vara

Kulta,
sa iti traiasca Daniela, am vazut si fotografiile cu ea, e o dulceata!

In rest noi suntem bine, ne-am trezit cu burta tuguiata pe stanga - probabil cum am dormit eu a alunecat si ea pe partea aia, ca radeam cand m-am vazut de dimineata cu denivelari pe burtica.
Azi am implinit 25 sapt. si mai facem un set de fotografii - ca mi-am propus la 2 saptamani sa fac fotografii la burtica sa vad diferenta

Pupici la toate si multa sanatate celor bolnavioare,
Katink cu dulcineea mea 25sapt.

Fotografii cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna tuturor burticilor!!!
Crina bun venit pribtre noi si sarcina usoara si bebic sanatos!!
Burticilor la al doilea bebe le multumim pt ca incep sa ne impartaseasca din experientele lor practice si le rugam s-o faca de-acum inainte cand incepem vad mai toate sa ne facem planuri, idei, ganduri despre noile trebuinte.
Eu de ex, sunt inca nehotarata in ce priveste detergentul pt bb. Eu oricum spal la masina orice. Sigur voi spala lucrusoarele lui separat si am de gand sa le spal si pe cele noi, desemenea. Insa daca sa folosesc sau nu detergent special pt el sau din cel care folosesc eu plus Ace si balsam ...chiar nu m-am hotarat. Tare as vrea sa nu fiu exagerata si sa fie cat cat "calit" baietelul meu. Sa nu creasca intr-un balon de cristal. Sa nu arunc banii pe ce e mai scump cand se poate f bine si cu ceva mediu. Insa tot la fel de mult vreau sa-i fie lui cel mai bine.
Asa ca sunt extrem de binevenite toate sfaturile si apoi noi alegem ce e potrivit pt fiecare.

Ioana
sapt.27
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Fetele, va multumesc pentru urari si aprecieri pentru Daniela.
Bine ai venit Crina si sarcina usoara.
Ioana.Co, Darianna e un nume tare frumos si sper sa ai placuta surpriza sa fie fetita
Burtoiul meu creste si creste, a trecut deja de buricutz cu vreo 3 degete, sper s-o pot duce pina la urma.
K22s+

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput