formular tipizat fisa medicala
Pe cererea de inscriere pe care am primit-o de la gradi, scrie ca trebuie sa vin la inscriere cu fisa medicala completa de la medicul de familie. Sun medicul si intreb daca imi da fisa. Imi spune ca nu, si ca trebuie sa merg la un xerox sa cer o fisa tipizata, medicala, pentru gradinita, ca stiu ei despre ce e vorba. Am intrebat in locuri si nu au. Am sanse sa gasesc o astfel de fisa care sa fie apoi completata dupa inscrierile din fisa copilului de la medicul de familie?mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
Raspunsuri
andreea_tx spune:
Am intrebat o prietena acum care a inscris copilul la gradinita anul trecut si mi-a spus ca aceste fise tipizate trebuie sa le dea gradinita unde se inscrie copilul.Nici eu nu stiam asa ceva pentru ca eu astazi am depus dosarul la gradinita si nu mi-a dat nici o tipizata pentru medic si eu in sinea mea am gandit ca dr.unde e inscris copilul da asa ceva impreuna cu adeverinta medicala.Asa ca trebuie sa mergem inapoi la gradinita sa intrebam.
andreeat
andreea_tx spune:
Am uitat sa adaug ca nu trebuie dusa acum odata cu fisa de inscriere fisa de la medic ci la toamna cand incepe gradinita.La inceput se depune cererea de inscriere cu copie certificat nastere copil si adeverinta de salarii daca este cazul
andreeat
light spune:
Sa stii ca ai dreptate. Parca imi aduc aminte ca scria ceva de genul ca nu stiu ce fisa se ia de la asistenta gradinitei sau directoare. Dar eu daca am primit o cerere tipizata de la directoare am crezut ca aia e, insa se pare ca tre sa vorbesc si cu asistenta.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
light spune:
quote:Io am ajuns la concluzia ca fiecare gradinita are sistemul ei de inscriere. La mine pe foaia data de directoare, pe langa alte cerinte, e specificat ca fisa medicala completa se va aduce la inscriere iar avizul epidemiologic, la sosirea copilului in gradinita.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
Originally posted by andreea_tx
Am uitat sa adaug ca nu trebuie dusa acum odata cu fisa de inscriere fisa de la medic ci la toamna cand incepe gradinita.La inceput se depune cererea de inscriere cu copie certificat nastere copil si adeverinta de salarii daca este cazulandreeat