gasirea unei crese

gasirea unei crese | Autor: ropdih2002

Link direct la acest mesaj

va rog mult sa-mi spuneti la ce cresa as putea sa-mi dau fetita cand se va termina concediul pentru ingrijirea copilului,adica cand fetita mea va implini 2 ani(februarie 2006).In prezent are un an si aproape doua luni si deja am inceput sa-mi fac griji in aceasta privinta.As dori o cresa unde sa o pot lasa dimineata si sa o iau dupa ora patru in fiecare zi.Mentionez ca eu locuiesc in Sectorul 6, in Regie si lucrez in Sectorul 2, deci ma gandesc ca de preferat ar fi sa gasesc o cresa in apropierea casei sau a locului de munca.Deasemeni va rog sa-mi spuneti cand se fac inscrierile la cresa, trebuie sa te inscrii mai din timp sau atunci cand ai nevoie?va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

La crese inscrierile se fac pe tot parcursul anului.
Nu stiu nici o cresa in zonele mentionate de tine dar daca intri pe www.paginiaurii.ro gasesti o sectiune cu toate cresele din Bucuresti.
Sfatul meu este sa o dai la cresa cu 1-2 luni inaite de a incepe tu serviciul. Asa aveti timp amandoua sa va obisnuiti cu noul "regim".
Succes,
Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

De sect 6 nu stiu sa iti spun, dar iti spun de sect 2. Si iti mai spun ca e mai bine sa ai copilul mai aproape de serviciu decat de casa, mai ales daca n-ai alt ajutor. Altel, ar trebui sa-l duci primul si sa-l iei ultimul.
Sect 2 e cam sarac in crese si gradinite. Cea mai apreciata cresa este Ciobanasului, care e pe langa Vatra luminoasa. In rest, sunt cateva gradinite private unde mai primesc copii de la 2 ani, dar costa mai mult, fireste.
Daca tu prin sector 2 intelegi partea de centru a orasului, e mult mai usor de gasit. Acolo sunt ca ciupercile. Inspre Pantelimon.. nimic!
De inscris, ar trebui deja sa inscri copilul, chiar daca nu-l duci din toamna. La stat ma refer. La gradinitele private, se fac inscrieri pana in august, dar depinde de fiecare gradinita. Eu am fost sa ma interesez undeva, unde saptamana trecuta erau deja 8 inscrisi din 10 cat are grupa. Toti de 2-2,5 ani. La gradinitele private se plateste un avans la inscriere, ca sa fie siguri ca nu ocupi locul si apoi nu mai duci coppilul. Bani care nu se ramburseaza. Cam asta e.
Succes!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

In sectorul 6 sunt doar 2 crese si au program si scurt si lung pana la 18 seara. Una pe Compozitorilor, nu stiu nr. dar este lipita de o circa /cabinet medical(cobori din troleu la fabrica de mase-plastice). Si a 2 este la capatul lui 90/91/93(cobori la penultima statie si este foarte aproape are nr 11-nu stiu sigur). Poti sa mergi ca si eu am fost pt. Alexandra.
Paula

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

Si eu caut cresa. Va rog daca poate cineva sa ma ajute. Am inteles din discutiile voastre ca este mai bine sa ai cresa langa serviciu. Locul meu de munca este pe langa TVR. Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Cristina si bebe Maria

Mergi la inceput