Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Am intrat in goana sa va citesc si sa va salut!

Eu sunt aglomerata tare si la munca si acasa, am inceput mai multe proiecte deoadata si Cosmin la fel...asa ca nu ma mai vad de treaba...dar scap eu. Am inceput si curatenia de Paste (alti cred ca au si terminat-o) dar ce sa fac...cum am timp.

Fug ca se termina ziua de munca!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna seara si de la mine!Cu toate ca la ora asta noapte buna ar fi mai potrivit dar ce sa fac acum m-am linistit si eu cu treburile asa ca acum m-am pus pe scris.

Emilly din pacate si eu cred ca ai dreptate si ca nu-mi va asculta sfatul si va face dupa dorintza lui adica va avorta copilul.Sora mea are aproape 27 de ani deci nu e vrei pustoaica naiva sau cel putzin credeam ca e mai matura avand in vedere ca a plecat intr-o tara straina si si-a facut un rost.Vom vedea ce se va mai intampla si va spun si voua.
Catalina spor la treaba!
Adriana succes la gasirea bonei si daca te hotarasti pt bb2 iti spun secretul meu si vei avea ce vei dori tu.
Va pup si va urez somn usor!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Fetelor, s-a reparat forumul!!!

Andra, astept cu nerabdare sa-mi spui formula magica pentru a avea o fetita. Presupune cumva scripeti, catuse???
Ti-am raspuns la subiectul deschis de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna ziua
eu tot pe fuga, mai dau cite un refresh si mai citesc ce scrieti voi.
pe Babee o "simt" pe aici, iar de Anita si eu stiu ca nu mai avea net. sper sa revina ca Matei nu mai poate de dorul Rachellei
dar, ce mai stiti de Roxana si Alex???. vad ca Ioana s-a intilnit cu ele. speram ca sint bine.
Adriana, nu dispera, doar nu te asteptai ca in Bucuresti sa fie la fel de usor de condus ca la drum intins. inceputurile sint mai dificile, dar ... parca te vad ca-l pui pe Rares in masina si veniti la Iasi
eu n-am nici o nostalgie cu alaptatul, stiu ca a fost o perioada faina, dar ca trebuia sa ia sfirsit, asta e, vor veni altele si mai faine, de alintat ne alintam la fel sau chiar mai mult acum
Matei e din ce in ce mai fain si mai dragutz, acu vreo doua zile a servit toti copiii din parc cu biscuiti, apoi a trecut la parintii care stateau pe banci, e intelegator, daca vede o jucarie care nu e a lui nu pune mina pe ea, se uita la ea si 5 min, dar pina nu i-o dau eu nu pune mina. si-a facut prieteni prin cartier, intra in magazine si se alearga cu vinzatoarle printre rafturi, are prieteni si in parc, iar vecinii sint topiti dupa el pentru ca la toti zimbeste, comenteaza pe limba lui, face "salut" si "pa" cu minuta, da noroc si tot asa.
e si el harnic, tot ce vede la noi face si el, ba chiar stringe hainele noastre de prin casa si le pune linga dulap, apoi vine sa ma ia sa-l ajut sa deschida, cind stringem patul are pernuta lui pe care o duce la locul ei, o cere cu insistenta.
ieri i-am facut mincare de stevie si pentru ca se tot foia pe linga mine i-am dat un pic sa guste. peste 5 min m-a tras de pantaloni si mi-a aratat cratita, asa ca jumatate de prinz l-a servit la ora 10.
ne-am dori si noi sa-i facem un fratior sau o surioara, dar mai vedem. oricum nu mai repede de 2 ani, desi eu nu sint tocmai tinerica.
mai aveam de zis, dar s-a trezit
va dorim o zi superba

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna!

Ioana Co: "acum are tendinta de a sta mai mult cu nasucul la "sursa" decat atunci...."

Ieri am fost "mamica de doi copilasi", ca am avut-o in grija si pe nepotica mea (fiica sora-mii). A fost grozav ca a fost o zi insorita si ne-am inteles de minune!!!! Mamicile "incepatoare" (ma refer la cele cu bbi mici in carucior) din parc, se uitau la mine cu admiratie (nestiind ca nu-s amandoi copiii ai mei) si-si dadeau cu parerea ca ce curajoasa sunt si ce copii frumosi am!!!!
Sa stiti ca si eu vreau (noi vrem)o surioara pt Sebi, dar nu chiar acum, ci peste vreo 2 ani (tot pana in 30 o sa fie, saaaac!).
Ma bucur ca ati facut-o pe Adriana sa se mai gandeasca si sa nu zica NU 100%! Cand am vorbit eu cu ea, acum cateva zile doar, era hotarata cu nu mai face alt copil! Eu chiar cred ca merita si copiii nostri fratiori si surioare!!! Eu am sora mai mare si taaare bine este!

Incepand de aseara, Sebi nu mai vrea papa de la mine, ci vrea sa manance el singur! Se mazgaleste rau de tot, se face ca purcelu' pe hainute!, iar pe faianta, la bucatarie, am: banane, iaurt, mar ras, ciorbita, etc.... (bine ca se spala).

Ca sa va dati seama daca se recunosc prichindutii in oglinda, faceti un test: ii mazgaliti cu ceva (papa, ruj, etc) pe obrajori sau pe frunte sau unde vreti voi, dar la vedere si observati reactia lor cand se privesc in oglinda. Daca incearca sa se curete, e clar ca realizeaza a cui este imaginea! Eu cred ca deja ei stiu cine este acolo! Iar ceea ce povestea Ramona despre Maysa, este cu totul altceva! Una este sa te uiti in oglinda si alta este sa te vezi intr-un film la tv, unde faci cu totul altceva, in compania altor persoane, decat cele prezente in incapere, pe moment. Sper ca n-am batut campii, sa nu ma certati!

Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am uitat sa precizez ca mama avea 36 de ani si jumatate cand m-a nascut si a fost bine-merci si eu la fel!!! Iar intre mine si sora mea, sunt 10 ani si jumatate diferenta! Asa ca, daca mama a putut (si m-a vrut tot pt sora mea, "sa nu fie singura pe lume"), voi putea si eu, cu siguranta!~ Iar timpul n-am intrat inca in sac....

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetelor, vad ca sunteti puse pe fapte mari. Eu inca nu ma gandesc la bebe 2 . Stiu ca e bine pentru Albert...dar pentru mine???? Grea problema, din punctul meu de vedere.

Ce vreme urata afara. La munte ninge....m-am saturat de vremea urata.

Albert e bine, f. smeker s-a facut, stiu orice, ii spun o data si s 2-a ora stie . E f. destept. " e lucru mare cat e de destept" asta e din "D-l Goe" , asa ii mai zic eu lui Bubu la cat e de rasfatat.
L-am tuns aseara, bross, eu l-am tuns ca avea un paaar ca o fata. Nu l-am tuns eu asa perfect,dar...mai trebuie sa-l mai ajustez un pic.

Nici el nu tine nimic pe cap chiar nici legat. Daca e legat sub barba si-o trage pe spate si tot o da jos, asa ca nu pot sa-i pun nimic. Il las sa se caleasca, mai rau mi-e frica la vara la soare, ca atunci chiar trebuie o palariuta. Si ii sta f. bine cu palariuta , dar cine sa o poarte??

Cu mancarea gatita stam la fel de prost.Ii place tare sunca de pui cu cartifi prajiti ,iar daca e un pic afumat e si mai bine, insa ma feresc sa-i dau afumatura.

Ce faceti de Paste??

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca la Iasi ninge :((

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Anca, pai oare vine Pastele sau Craciunul??? Tare naspa vremea asta. Ce mila imi e de bietii oamenii din V tarii!!! Ce sarbatori vin pt. ei???
Anca, nu zii de doua ori ca eu nici n-am vazut Iasiul. Poate ne vine vreo idee.

Monica, si eu imi pun aceeasi problema: ce facem cand va arde soarele , la vara??? Ca ceva pe cap tr. sa poarte!
Multumesc pt. raspuns la intrebarea pusa de mine si pt. incurajari. Sper sa am noroc sa gasesc persoana potrivita!

Noi de Pasti plecam la parintii mei, la Campulung, unde voi mai ramane inca o saptamana dupa aceea, cu Rares. Vom merge si la bunicii mei pe care nu i-am mai vazut de asta vara, dragii de ei. Abia ne asteapta.
Cred ca masinuta va ramane la mine.

Mergi la inceput

poate stiti ceva despre subiectul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47900" target="_blank">acesta?

gasca MAO

Mergi la inceput