Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

So...sa revenim...

Tatiana, Emilly, enjoy the club...suntem mame tinere si frumoase si destepte si peste 30 de ani, numa' bune coapte la cap sa crestem copii! Cine se mai inscrie?

Vorbiti de 50kg...vise...eu nici la 14 ani nu aveam atatea...e drept ca am 1,73...greutatea mea normala, la care arat si bine (departe de a fi un "manechinuit") - asha zic unii- este de 62-63kg...acum am vreo 65...dar vine ea vara aia odata si ne dam mai mult pe cruditati! Oricum, de la 88 cate am avut inainte de a naste si 65...e o diferentza mare, nu??? Fericirea mea maxima este ca n-am deloc vergeturi, ca burta am avut cat China de mare...tuguiata rau...

Deci n-am nici o apasare...o a doua sarcina pe care mi-o doresc sper sa fie OK...iar eu sa nu ma fac prea balena...ca greu se dau Kg jos...bine ca ma iubesc si nu ma suport mare...

Mav...pe Maysa am intarcat-o in iannuarie si si acum ma trage de piept...placerea ei maxima...si framanta la greu sutienul meu (cel care sta in permanenta in patuzul ei), in lipsa mea! Tare mi-ar fi placut s-o alaptez mai mult, doar pt. legatura afectiva de care spuneai, insa oricum laptele nu mai este de calitate...

Pupicei, fug la treaba..mai vb...

Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Noi am iesit la si ne-a prins ploaia. Dupa ce am intrat in casa si ne-am schimbat, s-a oprit. Acum trebuie sa stau sa-i dau papa lui Rares, apoi poate iesim iar.

Vichi, eu te inteleg perfect si nu esti deloc in neregula. La inceput, dupa ce-l nascusem pe Rares, pentru ca nu aveam lapte, am facut o depresie de nu se mai intelegea nimeni cu mine. Eram turbata sa-l alaptez. Am reusit doar 5 luni, dar tot a fost bine si asa. Este cel mai frumos sentiment pe care o mama poate sa-l aiba cand isi vede puiul la piept.
Dar... nu te mai gandi! Trebuie sa se intample odata si asta si, cred ca, cu cat mai tarziu, cu atat mai greu pt. bb. Asa ca bine ca ai reusit sa o faci.

Ce-mi place de voi ca sunteti asa de hotarate pt. bb2. Eu inca mai meditez, dar am cam aceeasi parere ca si Catalina. Parca imi vine greu s-o iau de la capat si fara nici un ajutor. Mai discutam peste vreo 2-3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna ziua tuturor.

Din pacate inca nu sunt in concediu. Sunt doar ocupata pana peste urechi. In concediu plecam peste o sapt si fie stam 2 sapt la tara lg Cluj fie stam o sapt la tara si una la mare. Ne mai gandim.

Arturicii sunt bine. Sunt tare fericiti cand ies afara. DIn pacate vremea ne joaca feste. Ieri de-abia ne intalnisem cu Rox si Alex si a trebuit sa fugim de ploaie.

Adriana
Nici Arturicii nu suporta nimic pe cap. Daca nu sunt legate caciulitele le arunca urgent. la fel si cu sosetele. Eu ii tin de ceva vreme cu sosete si sandale. Vezi ca au sandale taaare faine la Andy Kids.

Ioana
Asteptam sa te vedem cu burticutza!!!

Sa aveti zile faine,

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Ioana, unde este magazinul Andy Kids???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna seara,

Cat de simpatice sunteti fetelor! 50 de kg la 1.60 nu sunt asa de putin, va garantez! Al naibii cantar nu vrea si pace sa coboare asa ca o sa ma multumesc cu atat deocamdata. Mai incerc dupa Paste.

Adriana mult succes cu cautatul bonei. Si eu cred ca cel mai bine este cu copilul langa tine. Ai putea sa stai fara Rares? Nu cred!

Dar de Ane, Babee mai stiti ceva?

Pupici,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna mamici sub 30 de ani si peste 30 de ani

Ramona mi-a placut mult cu tinere, destepte, frumoase si coapte...esti mortala si aproape de adevar.

A popos de frumoase, de citeva zile imi ies niste chestii tare urite si dureroase pe fata, ca niste cosuri dar nu au nimic in ele, doar se inflameaza, dor ca naiba si trec singure in citeva zile, in concluzie arat ca la pubertate care sa fie motivul???

layla hai ca ai fi bine si la 55kg, acum cite ai ??
De Ane si Babee nu se mai stie nimic, Ane parca ultima oara spunea ca nu si-a platit netul, s-au zic prostii??Babee sper sa ne dea vesti in curind

Adriana si poti sa-l lasi pe Rares singurel???fara o surioara?si noi nu o sa avem nici o cumnatica???ooo...nu suntem de acord, vrem o cumnatica!!!

La fel facea si Ilinca, bucuria ei cind isi scotea sosetele...dar eu am fost mai smechera si acum o tin in ciorapei nu-ti zic cit a tras de ei la inceput dar acum s-a mai calmat.

o seara frumoasa!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Heiiii, ce-i cu agitatia asta pe forum?

Maysa trebaluieste pe langa mine, s-a apucat mititica de curatzenie...trage dupa ea galeata cu mop...matura...dezmatz total!Promite fata...
Emilly ...Pai ce sa ne facem si noi, daca nu ne-am lauda...in baza altora...Glumesc! Eu chiar ma simt asha cum am scris...chiar daca poate nu e chiar atat de adevarat (totul...)...macar stau cu psihicul sus! Ce ne vom face atunci pe la 50 de ani, cand copii nostri vor avea mai multa nevoie de noi? Ne vom vaita? Asta cu sigurantza...femeile au tendintza asta (nici cu barbatii nu mi-e rusine..) si atunci chiar ca vom avea motive...ushor ushor ne ducem cu totii la vale...Deci acum suntem pe val...sa profitam de el cat se poate!

Adriana, tu ai dreptate, eu sunt "viteaza"...nu ca m-as da in vant sa ma deformez iar si sa trec prin "placerile" unei sarcini si nasteri...insa de dragul Maysei as face asta! Nu degeaba se spune, din batrani ca "primul copli il faci pentru tine, al doilea il faci pentru primul copil" Plus ca e fffff greu cu un singur copil, daramite cu doi!
Realizez asta... Si inca mai realizez ca acum cheltuielile sunt controlabile, cat de cat...mai incolo cand copilul creste...si cere...si cere...si chiar daca nu cere, are nevoie si nevoi multe...Nu vreau sa ma gandesc...cum au putut altii, noi de ce n-am putea? Cumva trebuie sa reusim!
Cum spuneam...eu plec dimineata la 8,30 si mai ajung acasa seara , in cel mai fericit caz la orele 19,00! E greu!!!

Hai ca filozofez de una singura...
Pupici!

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

UItasem ceva: eu am avut aceleasi probleme cu Maysa, cu scosul sosetelor...unica solutie a fost sa gasesc sosete cat mai lungi, pana la genunchi, cu elastic bun (nu f. tare, sa nu stranguleze)...si s-a rezolvat! Pe astea nu le trage din picioare! Plus ca in casa sta cu papucei.

Acu gaza mea se uita cu incantare la Razvan Fodor (Kripton, cumva?) pe Antena1, la "Genialii"...danseaza, canta (lalaie, adica) si aplauda. Cred ca-i place mai mult artistul, decat piesa...parerea mea!

Noapte buna, mergem la culcare acum!

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Seara buna!

In seara asta am iesit cu totii la Plaza, in speranta ca vom gasi un magazin Andy Kids, dar n-am avut succes. Tot drumul am condus numai eu, dar am fost tare nemultumita de mine. La drum intins e una, in aglomeratia Bucurestiului e alta.
In we o sa avem program de exersat in Politehnica.

Emilly, daca as fii sigura ca iese fetita, si maine as face-o, dar daca ma procopsesc cu inca un nazdravan??? Nu zic NU 100%, dar ne vom mai gandi.

Intra-devar, fara Rares nu putem sta. Totul e sa gasim pe cineva de incredere si care sa ne placa din toate punctele de vedere. Sper sa ne ajute Dumnezeu.

Pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Adriana iti garantez eu ca iese fetita pai si ce cu 2 baietei nu-ti place??eu mereu m-am vazut mama de baieti si multi nu doar 2, vorbesc prostii, stiu.Dar ma bucur ca nu e 100% NU

Ati inceput goana dupa bona?ziceai ca dati sfoara in tara.Hai ca o sa fie bine, o sa vezi.E super fain ca o sa te apuci si de altceva in afara de treburile casnice si copil.La un moment dat toate simtim ca trebuie sa mai iesim din rutina.Eu abia astept sa-mi incep scoala

Ramona asa sunt fetele, harnicute inca de mici.A mea gaza azi imi dadea la mina sprayul de mobila, mai dadeam pe mobila eu frecam ea mi-l lua si mi-l dadea inapoi sa fac fas pe mobila si tot asa.Am facut treaba amandoua, minca-o-ar mama pe ea de harnicuta.

Andra ti-am vazut subiectul la "in unul sau in doi..." si am vrut sa-ti raspund.O sa o fac aici...parerea mea e ca nu o sa te asculte orice i-ai zice tu.Citi ani are sora ta?
Dupa cite am citit printre randuri e orbita de el si daca pina acum i-a tolerat toate alea cu siguranta va face ca el si acum din pacate

Sper sa nu fie cum zic eu si sa fie bine pentru bebelus, te pup

nani bun fetele, iar la bb-ii vise frumoase, ingerii sa-i ocroteasca!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput