Salutare!De curand am zugravit si am daramat un perete de BCA din acelea de 7cm.Zugravul nostru care intamplator este si cumnatul meu zicea ca pt. asemenea pereti nu este nevoie de autorizatie.Bineanteles ca vecinii![]()
(cei mai buni prieteni ai omului)
au amenintat ca ne reclama
!Are cineva un act normativ conform caruia trebuie sa am sau nu am aceasta autorizatie?Va multumesc mult!Pupici pt voi
si asta pt. vecini
Din pacate, eu stiu ca orice modificare facuta in apt. trebuie declarata si trebuie sa ai aprobari pt ea.Noi vroiam sa daramam un perete din hol, dar pt ca era de rezistenta nu s-a putut.Aprobarile le iei de la Institutul de Constructii (parca?nu mai stiu cum se cheama sigur), undeva pe strada Visarion (de la Romana inspre Piata Victoriei).Se obtine si o aprobare de la primaria de sector.
In fine, noi n-am mers mai departe daca nu s-a putut.
Cineva mi-a zis ca poti sa obtii aprobarea si ulterior, dand ceva celui care vine sa vada (am inteles ca vine un expert).Oricum te cam costa destul si restul taxelor.
Nu stiu care sunt reglementarile legale in care se precizeaza despre astfel de aprobari.
Succces,
Cristina
Sigur iti trebuie autorizatie de constructie. Daca faptul este consumat, roaga-te sa nu te reclame pentru ca altfel trebuie sa te pregatesti sa intri in legalitate: dosarul mai sus mentionat + spagile de rigoare sau jumatate din minimul amenzii platibil in 48 ore (noi asa am patit!). In 2001 ne-a costat aproape 10 milioane. Distractie placuta! Sincer insa, iti doresc bafta! Gratiela