Surpriza neplacuta dupa laparoscopie!

Surpriza neplacuta dupa laparoscopie! | Autor: Costi

Link direct la acest mesaj

Dupa laparoscopie a-ti intimpinat neplaceri dupa scoaterea sondei?
4-5 zile am avut usturimi si dupa 9 zile senzatie de mincarime.
Sunt disperata, sa fie o micoza? Mergi, rezolvi una si te-ntorci acasa cu alta?Azi, am observat si secretia care este foarte viscoasa si abundenta. M-am gindit ca poate este normal si ma sperii degeaba, dar totusi...a-ti trecut prin asa ceva? In 4-5 zile trebuie sa vina rushii, dar parca nu era asa secretia in aceasta perioada.
Miine fac si urocultura, cum mi s-a recomandat,de 2 zile fac spalaturi externe cu galbenele si pelin, sper sa fie o alarma falsa.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Draga Costi,

Desi sondele se desigileaza in fata ta, majoritatea pacientilor care se opereaza si stau cu sonda fac infectie urinara. Eu ma gandesc la doua motive: unul ca sonda ramane acolo o perioada de mai multe ore si posibilele bacterii microbi etc au timp sa se inmulteasca si 2 pentru ca este totusi un corp strain si organismul reactioneaza firesc pentru a-l respinge si iti da semnale de genul asta, eventual o mica iritatie impreuna cu imunitatea scazuta datorata operatiei este situatia ideala pentru infectie.

Ai grija de tine, nu lasa netratata problema, dar sa stii ca este generala.

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 24 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Eu am facut laparoscopie in 14 aprilie dupamasa. Am stat cu sonda pana la 5 dimineata. Nu am nici un fel de simptome, desi m-as fi asteptat. Pe mine m-a incomodat tare sonda. Am avut usturimi doar in momentul in care mi-a scos sonda si cateva minute dupa. De atunci, nimic. Si eu am avut zilele acestea o secretie vascoasa si cu sange, din vagin. Acum nu mai prea este sange, dar este tot ciudata secretia. Sunt in a doua parte a ciclului si eu. Dar se intampla la multi ca dupa sonda urinara sa faca infectii usoare. Sunt mai multe cauze. Cu tratament trece, nu te speria, dar trebuie sa vezi ce este.
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor, am o problema.
Am scris si la laparoscopie. Va rog sa ma ajutati. Sunt speriata. Am o secretie galbuie la inciziile din dreptul ovarelor. A mai patit cineva asa? Ce sa fac?
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Crinuta, vezi ca ti-am raspuns la FIV

Mergi la inceput