Gradinita nr 16-Iancului

Gradinita nr 16-Iancului | Autor: diana

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor

Stiti ceva despre gradinita nr 16 din zona Iancului nr. 4a ? Este aproape de mine si as vrea sa-l inscriu pe Alin acolo. Gradinita este cu program lung dar eu vreau sa-l iau acasa dupa masa de prinz (poate in colectivitate va manca si nu se va plimba cu mincarea prin casa). Sau puteti sa-mi recomandati o gradinita de stat prin zona? Eu doresc sa pastrez bona in continuare asa ca nu imi permit o gradinita particulara. Stau pe M. Bravu, intre intersectiile Dimitrov si Iancului.
Va multumesc
diana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

In zona ta ai doua gradinite bune 201 (in spatele Postei de pe Inacului) si 16. Ambele sunt gradinite mari, de 10 grupe, 201 este modernizata si am inteles ca si 16 urmeaza curand. Curata, sigura si cu sustinere politica. Mergi linistita. Orice gradinita cu orar prelungit are si orar normal (adica poti lua copilul la pranz daca vrei). Diferenta este ca la orar prelungit serveste masa acolo, doarme acolo si serveste o mica gustare. Lectiile sau activitatile educative au loc toate dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Multumesc mult. Voi vizita si gradinita din spatele postei Iancului.
Gradinita nr. 16 am vazut ca are jucarii noi si frumoase, mobilier nou(cit am putut eu sa vad din hol). Dar personalul nu mi s-a parut extraordinar de amabil. Poate aveau o zi mai proasta...cine stie...
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

Diana, eu stau pe Iancului (vis-a-vis de farmacia Dona) si dintre toate gradinitele din zona (am mai vizitat alte 2, dar mi s-au parut mult prea mari si inconjurate de blocuri de 11 etaje...nu mi-a placut), am ales gradinita (de stat)nr.256 (pe str.Corabeasca, daca stii).
Mi-a placut ptr ca este mai micuta,sunt mai putini copii,este curata, cu o curte mare, bine ingrijita, cu pomi, verdeata, bineinteles leagane,tobogan, casuta, bancute,groapa cu nisip, tot tacamul.
Vladi merge acolo din toamna trecuta.
Personalul mi se pare ok, insa sigur ca nu le cunosc pe toate educatoarele, doar pe cele doua ale baiatului meu.
Din pacate, nu stiu cat iti vor folosi informatiile mele, la ora asta locurile sunt toate ocupate ptr anul scolar 2005-2006 (cel putin asa este afisat!). Eu a trebuit sa-l inscriu inca din februarie 2004, ca sa prindem un loc in toamna (2004).

Amalia si Vladi (4 ani si 9 luni)

Mergi la inceput