Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 24
Raspunsuri - Pagina 8
lauricipani spune:
Buna fete frumoase!
Ancule dragutzule
ce sa fac si io? omor lumea cu d'ale mele! La cine sa spun si io daca nu voua, iubitele mele?
Hai ca mai am o noutate: am avut spotting azi dimineata, f putin dar clar! Cred ca este spotingul de la ovulatie, tu ce crezi?
Sorinache
, ce dor imi este sa mai vorbimmmmm! sper ca esti bine, cand ne dai vestea cea buna?
cata, de ieri ma tin sa-ti spun ceva: ce-i cu rana de pe col? si...de ce n-ai rezolvat-o? sa sti ca este un motiv pentru care nu ramai! pup fata!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
danangie spune:
Buna fetelor!
FLORININI ce mai faci?Eu azi sunt in ziua a 12-a.Maine ma duc sa fac un progesteron.Si-l voi face si-n ziua a 22-a sau a 23-a.Intre timp as vrea sa ma duc sa fac un eco.Stii care este frica mea?Eu cred ca nu ovulez....cred ca foliculul nu se sparge.Daca ma duc la eco si chistul meu s-a mai marit fata de lunile trecute.....inseamna ca nu se sparge....si va trebui sa fac ceva.Eu acum sunt in febra mutarii de casa si nu-mi mai vad capul de treaba.Zilele trecute am avut o pacienta care s-a operat de chist ovarian si vreau sa-ti spun ca eram asa de nelinistita cand intram in camera ei pentru medicatie.......ca-mi tremura stomacul........am probleme cu chisturile de ani de zile si ma cam sperie gandul daca va trebui sa ajung la operatie.
UTOCATALINA
pentru optimismul tau.
va salut pe toate si va doresc o Duminica linistita si cu soare!
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Mishulina spune:
Buna,fetelor,ce mai faceti? Cum a fost in week-end? Eu sunt in ziua a 12-a,ca si Danangie si sunt sigura (95%)ca azi a avut loc ovulatia...Daca nici luna asta nu se intampla nimic,intai ma impusc si pe urma ma duc sa vad ce-i cu trompa aia,ca numai ea e de vina!
Parca vad ca iar o sa treaca greu astea 2 saptamani,urmate de "depresia unei singure liniute", apoi vreo 3 zile de boceala si in final - adunatul de pe jos si luatul de la capat! Vedeti? Deja stiu pe dinafara toata povestea,m-am saturat de ea in ultimele luni...
Oricum,de la voi vreau sa aud numai vesti bune...
Pupice dulci la toata lumea!
Florinini spune:
Fetelor, stiu ca maine e luni si incepeti scarbiciurile, bucurie ptr. mine
ca am si eu pe cine sa citesc si cu cine sa chat-uiesc. In weekend e asa liniste pe aici ca tot intru si ies si nici una nu scrie nimic, tare m-am obisnuit cu voi...
.
Eu sunt in ziua 10, nici urma de ovulatie inca, nici urma de mucus fertil, temp. aiurea a scazut iarasi la 36.4, deci astept momentele.
Danangie,
Stai linistita si nu te stresa, lasa lucrurile sa decurga incetisor, tu apuca-te de prestat, chiar daca te muti(v-ati luat casa), gasesti tu un loc pe unde sa prestati ca ar fi cam timpul acum. Numai bine si te mai asteptam cu vesti, trebuie ca esti tare ocupata.
Mishulina,
Da de unde sti tu fetico ca si luna asta e la fel ca celelalte. Tu nu sti ca luna asta vine barza impreuna cu
si ca cel putin una dintre noi mai trece la gravidute. Zic cel putin una...Stai linistita si nu te mai agita ca nu e bine, tu dai bataie cu prestatul si vedem ce e la finalul lunii. OK?
Ale,
Esti o draguta, cand o sa am o forma la grafic iti trimit ID-ul si parola sa-l vezi
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa
Florinini
utocatalina spune:
Neata fetelor....uite ca am inceput o noua sapt...mai si este asa urit afara,cred ca vine o ploaie...
Eu sunt in ziua 3...asa ca de maine incep masuratorile...azi..diseara ..il sun pe Tutunaru...ca de cind am auzit ca si-a deschis cabinetul ma maninca palma..as vrea sa fac o programare sapt. viitoare undeva intre ziua de luni(10) si miercuri(12) ca sa vada si foliculul si endometru...o sa va zic diseara daca am reusit sa ma programez...
Laurici s-a spart foliculul? Eu sper ca da...Cit priveste rana mea de col..am primit colpotrophine ovule, pe care le-am luat luna trecuta..din pacate doar 6 din 10...doctorita nu mi-a zis ca ar fi cazul sa o cauterizez deocamdata...sa vad ce zice si T,
Antonia ma bucur ca ai trecut peste hop si acum sunteti bine...astept sa devin si eu graviduta si apoi o sa vad ce fac cu poeziile, daca le public sau nu...
Sorina 7...da, m-am arinjat de oftica...si acum sunt mai slaba si mai neagra...sper sa nu ma inegresc de tot pina devin si eu graviduta...hai sa aud ca i dat lovitura...
Mirona o sa intru pe linkul tau si o sa vad chartul...sa vedem cum stai...las ca impreuna o sa trecem noi si peste probleme...musai..
Ariadnna33...sa auzim ca optimismul tau de luna asta s-a transformat in certitudine si ca ce ai descoperit in arhiva devine realitate si pentru noi...
Danangie eu sper ca foliculul sa se sparga si sa scapi de o grija, ca asa trebuie...daca totusi ajungi la eco sa ne ti la curent...si bafta cu progesteronul sa iasa cum trebuie...
Mishulina mai optimista fata...daca ai ovulat e foarte bine...si eu am probleme cu o trompa mai putin buna si ca un facut tocmai pe partea aia ovulez de 3 luni..adica pe stinga..daca T. zice laparo in mai fac si eu..deja mi-am facut socotelile!!!
Florinini de apropi de virful perioadei fertile...ia da-i tu bataie ca iepurii, maxim la 2 zile si sa speram ca se prinde bebe mic...
A inceput o ploaie...valeleu!!!!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Florinini spune:
Cata,
Ce bine fato ca ai aparut ca tot bontonam pe aici si voi numa ca nu va mai trezeati, noroc cu tine ca esti matinala. Cand eram in Ro eram tot ultima la scarbici tot mereu ma certau ca iar am dormit si am facut prostii noapte, aici insa sunt prima la lucru si nimeni nu ma mai cearta, deh am evoluat si eu, nu mai fac prostii asa de des.
Cat despre datul bataie sunt pregatita numai ca ar fi o problema: este postul mare si nu stiu
cum e cu conceptia bebeilor acum in aceasta per. Barbatu-meu zice ca nu-i nici un pacat. Voi ce credeti?
Florinini
utocatalina spune:
Parerea mea..Florinini eu as presta daca as fi in perioada fertila...eu sapt.viitoare asa o sa fac...ca daca este sa fie..va fi...daca nu, nu! Foarte bine ca esti matinala ..si eu sunt mereu, chiar si in weekend, ca asa m-am obisnuit!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
coralia76 spune:
Buna dimineatza fetele!
Iertare
ca nu v-am mai scris de mult...dar am avut vineri zi libera..eu totusi am fost la servici special ca sa va dau vesti si nu a mers DC(am stat de la 8 pana pe la 9 fara ceva)...Vestile mele sunt bune..mi-am vazut bebeul scumpilic..e cat o boaba de fasole..e cam maricel pentru varsta lui(17 mm)..asa mi-a zis dr..si mi-a facut si poza..o sa incerc sa o atasez ..sa vad daca reusesc...
Mi-a trebuit ceva vreme sa citesc ce ati scris..ati avut ceva acitivitate mai fetelor nu gluma...Cata..am vazut ca nenorocitii te-au vizitat si luna asta...dar de acum incolo nu-i mai lasi sa vina...trebuie sa apara bebeul.
Eu sa stiti ca o sa stau la voi..imi sunteti tare dragi si vreau sa ma bucur de reusita fiecareia...v-am simtit lipsa..chiar ca sunt DC addicted
..
Va pupacesc

Florinini spune:
Cata,
Sa sti ca i-am scris lui Ale si a fost tare draguta si m-a lamurit ca o adevarata profesionista. Ai avut dreptate ca e the best. Merci de pont.
Florinini
Cristinna spune:
Neatza fetelor
,
Vad ca in week-end unele din voi au fost foarte active pe DC
, eu am stat si am lenevit toata ziua...cred ca m-a apucat si astenia asta de primavara ca mi-e lene si somn mai tot timpul si mai e vremea urata si
.
Observ si niste nume noi pt mine: Ariadna33,Lauricipan
,imi face placere de cunostinta si sper sa fie darnic
luna asta iepurasul cu voi, de fapt cu noi toate
.
Cata,Florini, Danangie,Iepurila,Mishulina,Sorina,Mironava
pe toate si daca suntem cuminti poate poate
ne lasa niste "oua" frumoase,mari si sanatoase care sa se transforme in 
![]()
, ce ziceti?
Eu sunt in ziua 7 a CM , dupa ce ca luna asta mi-a venit tot aiurea , dar am scapat de chistul ala nenorocit si maine ma duc la
pt o serioe de monitorizari ca sa vedem cum evolueaza treaba pe la noi
.
Va pup pe toate![]()
![]()
![]()
Cristinna
Cristinna