Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 24

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by lauricipani

Ancule dragutzule ce sa fac si io? omor lumea cu d'ale mele! La cine sa spun si io daca nu voua, iubitele mele?
Hai ca mai am o noutate: am avut spotting azi dimineata, f putin dar clar! Cred ca este spotingul de la ovulatie, tu ce crezi?
laurici

Laurici, io n-am patit niciodata asa, dar am auzit ca unele femei asa isi dau seama cand ovuleaza.
Oricum, io iti tin pumnii...si stiu ca pana la urma tot o faci, mai ales ca acum stii ca totul e ok.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata!

Florinini, nu mai stiu cine, mai demult, spunea ca, daca scopul este conceperea unui bb, atunci nu-i pacat, daca este pentru placeri carnale, atunci este pacat. Sper ca si Ale este de acord.

Va doresc o spatamana rodnica!

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Astery,

Da scopul este doar ptr. concepera lui bebe, ca vremea placerilor carnale a cam trecut, astea mai vin din cand in cand cu diferite ocazii, care sunt tot mai rare de altfel. Insa noroc cu scopul asta ca e mai desut cu prestarile ca altfel m-as lasa de ... meserie daca ar fi dupa mine.

Florinini

Mergi la inceput

Florinini, dom'le cata dreptate ai cu vremea care a trecut! Ce fain era la 20 de ani, fara griji, fara facturi si rate la banci, mancare de facut bla bla bla...

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Astery,
Parca era inca bine si desut si pe la 30, dar dupa ce treci de 30 se pare ca incep incet incet sa te mai lase ba una, ba alta, de ce nu si treaba cu prestatul sa nu se decline, deh...mai apar si mutanti cum e cazul meu(zic de fibromul care il am), cum sa mai ai pofta. Acum musai sa am daca vreau bebe, noroc cu monitorizarea care-mi spune cand ar cam fi momentul ca daca nu as cam bajbai-o si cred ca as presta tot pe langa per. cu pricina.

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cora ma bucur mult pentru tine..ia sa faci bine si sa atasezi pozica cind poti...eu am luat-o de la capat, dar sunt increzatoare..si sper si eu ca va voi urma la gravidute cit mai repede...pina atunci ma bucur pentru voi si sper sa fiti sanatoase cu bebicii vostri...
Florinini stiam eu ca inteleapta Ale te va lamuri!
Cristinna sa vezi ca va fi bine la monitorizari..eu asa cred!
Asteryaro salutari si ii dam bataie..scopul..bebe...asa ca nu-i nici un pacat, nu-i asa? La mine perioada fertila este tocmai sapt. viitoare!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, vă pup pe toate și vă rog din suflet să-mi dați și mie o mână de ajutor. Toată luna asta (de pe 18 martie) temperaturile mele au fost 36,2-36,4. În ziua 29 , a fost 36,7 ( eu de 7 luni am ciclu stabil de 29 de zile).
Ziua 30: 36,2
Ziua 31: 36,4
Azi, ziua 32: 36,6
Rușii trebuiau să vină de pe 16 aprilie (când am avut 36,2), dar...nimic. Fertility îmi dă posibilă ovulație în ziua 21, dar eco făcută în ziua 12 de ciclu a arătat foliculi neevolutivi. A mai pățit cineva așa? De ce mi-a întârziat? Credeți că poate fi de la hipertiroidia mea nou descoperită? Help, please...
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Roshcatzel , salutari si tie!
Alexia 27, fa-i un test, mama, ce mai astepti? Macar stii cum stai si nu ne mai fierbi nici pe noi

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Alexia27, fa un test si vezi ce se intampla. Nu are rost sa te macini degeaba.Mai stii?..poate poate se lasa cu ochisori.
Eu iti tin pumnii.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alexia27 baga un test..macar sa stii cum stai...daca este negativ (sper ca nu) iti intirzie de la ovulatia tirzie..es poate intimpla si daca la 21 adaugi 14...s-ar putea ca ciclu sa vina undeva in jurul zilei 35...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput