Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 24
Raspunsuri - Pagina 13
maria_alexia spune:
Cora
, felicitari, e deja marisor bebicul tau ! 
Sa fiti sanatosi si sarcina usoara !
Poate pui si o poza cu mamica lui? ![]()
utocatalina spune:
CORA multam fain de poza..eu am scos-o la imprimanta si acum imi clatesc ochii cu ea...este SUPERBA! Sa fiti sanatosi pe cit este de frumoasa si minunata aceasta poza!!!!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
coralia76 spune:
Multumesc fetelor

sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat sa mi-l(o) tin in brate sanatos si voua cat mai curand cate un bebelin la purtator!
coralia76 spune:
Multumesc fetelor

sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat sa mi-l(o) tin in brate sanatos si voua cat mai curand cate un bebelin la purtator!
andicu spune:
Cora,Sa-ti traiasca burtica si bebicul! Sa fiti sanatosi si sarcina usoara !
vreau sa am burtica cu bebica
lumit spune:
Buna,fetelor!De mult n-am mai scris pe site chiar daca v-am tot citit.Am facut o pauza de tot:tratamente,analize,temperaturi.Incerc sa uit de toate diagnosticele pe care mi le-au pus unii medici(ovare micropolichistice,hiperprolactinomie,adenom tumoral hipofizar)si de faptul ca in curand voi face 31 ani.De luna aceasta am inceput sa merg la dr.T(cum vad ca-l numiti)care m-a sfatuit s-o luam metodic.Am facut niste analize hormonale(care au iesit ok)iar ieri am fost la monitorizare.Am un folicul de 10 mm pe ovarul drept,iar endometrul are 10 mm.De emotionata ce am fost mi s-a innodat limba si n-am putut sa-l intreb nimic.Ce credeti,e mic/mare foliculul pt.ziua a 11-a?
Cristinna spune:
Buna fetelor dragutelor
,
acum am aterizat de la dr si vesti buneeeeee
.
Chistul a disparut de tot
,
zice ca de la el am avut durerea aia infernala de am si lesinat, ca doar era baban nu gluma 4,7cm
.
Deci, sunt in ziua 8 a CM, endometru de 7mm,
,folicul de 11 mm pe ovarul drept
, iar pe ovarul stang am vreo 3 foliculi mai micutei, de doar 8 mm. Mi-a prescris sa iau pregnyl in zilele de 11 si 12 (se pare ca la mine nu se prea sparg foliculii) si cine stie..poate vine
pe la mine
.Nu vreau sa ma entuziasmez foarte tare,dar cert e ca mi-a dat incredere mare in mine si speranta.Mi-a mai zis sa
puternic in zilele 11,12,13,14
, asa ca il voi chinui dooar atunci pe al meu sot, chiar daca aveam de gand si inainte un pic
.
Cam astea sunt vestile mele,
Va multumesc ca mi-ati tinut pumnii si va
,
Pupici 

Cristinna
Alexia27 spune:
Uraaa pentru veștile bune
Să fie cu noroc!!!
Fetele drăguțele, bine că nu am avut azi un pistol la mine că împușcam tot etajul 3 de la Elias! Fetelor, sunt ![]()
![]()
! Am stat la spital pentru 3 epubete de sânge, o EKG și o eco la tiroidă care a durat exact 1 min, de la 8,30 până la 17,oo!!! A! Și mâine mă duc din nou pentru rezultate și tratament
. Am crezut că îi strâng pe toți de gât acolo.
Scuze. M-am descărcat și eu. Abia aștept să mă culc, că sunt ff obosită
PS: m-au întrebat pe acolo dacă dereglarea mea de ruși nu este de niște ochișori...iar ea, oftând din greu suspină: aș vrea eu...
Hai că vă pupic
Alexia27 spune:
Cora, mamă, l-am văzut și eu acum și mi s-au umplut ochii de lacrimi. Să fiți fericiți cu bebicul vostru mic!
Cristinna spune:
Cora scumpica...ti-am vazut si eu punctuletul
, ce-i drept cu intarziere
. Precum Alexia 27 , mi-au dat si mie lacrimile. Ma bucur tare mult pt tine scumpa
!
Iti urez din tot sufletelul meu sanatate , fericire multa multa si sa ai grija de amandoi!
te pupic
,
Cristinna