Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 24

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Cora,am vazut si eu bebicul si e tare frumusel,sa va traiasca!
Lumit,bine ai revenit printre noi,poate reusim sa te
"expediem" si pe tine la !
Cristinna,sa fie intr-un ceas bun,eu cum v-am mai spus,am un feeling puternic luna asta, precis mai pleaca dintre noi la gravi,macar 1-2 !
Pupice la toata lumea (mari si mici)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bravo Cristinna..eram sigura ca este bine...foliculul va creste, iar endometru e de pe acum baban...da-i bataie sa nu scapi nici un moment...astea da vesti bune...
Lumit si eu o sa ma duc sap. viitoare la T..vad ca tu ai fost...endometru este beton, foliculul cam mititel insa..ia zi0mi si mie ce durata are cm tau ca sa ma lamuresc!
Alexia 27 atit ai stat la spital? Chair ca as fi cerut si eu un pistol sa-i imupusc pe toti! Bine ca macar ai facut pina la urma ce trebuia..asteptam maine vesti bune in legatura cu rezultatele..
Ce pui are Cora mai fetelor? Pe cind si noi? Hai sa vedem cine va fi prima! Eu ma duc la culcare ca mi-am luat un furou nou si vreau sa-l dau gata pe ursuletul meu mai ales ca acum am scapat de rusi!Noapte buna!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Fetele , va urez burtici la toate.
ariadna, tin pumnii si ma bucur de vestile optimiste. sper sa fie cu noroc
Ale, ce mai faci?
Chi ne-a parasit de tot
Noi suntem bine, crestem, am depasit trimestrul intai. se pare ca e baietel, acum incepe dilema, cu cine-l insor ca m-am bazat pe Tonnia care m-a pacalit ca la ea e fetitza
Nu va pierdeti speranta, multa bafta la toate aspirantele si la cat mai multe burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CORALIA76 e atat de frumos acel punctulet si atat de incredibil cand stii ca din acel punctulet va iesi un .Va doresc multa sanatate si toata fericirea din lume.

FELICITY bine te-ai intors.Cum merge treaba?Tu ai vreo poza cu tau?E totul bine cu ?Eu sunt in ziua a 14-a si sincer sa-ti spun am impresia ca nu ovulez.Luna aceasta sunt uscata.Nu am mucus albus.Durere ca la ovulatia nu am avut decat in ziua a 10-a putin.In rest,nimic.Nu am cand sa ma duc sa fac un eco...Te si sa ne auzim cu bine.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna seara, fete optimiste!
Am intrat sa va pupacesc si sa va molipsesc
Abia astept sa mai iau cateva cu mine dintre voi, mai ales ca Danangie si Florinini mi-au ramas datoare de luna trecuta, cand numaram impreuna!

Cata m-am amuzat tare mult cu versurile tale, cred ca vei avea un bb poet sau artist!

Cristinna ce vesti fantastice, tot raul spre bine, luna asta poate-i cu noroc, ca mai primeste inca scrisori.

Iepurila iti tin pumnii la dr., sa vii cu vesti bune!

Mishulina vezi cum a trecut timpul? Nu mai e asa mult pana ajungi la data programata si atunci o sa ai doi pumni stansi bine si de la Sibiu

Maria-Alexia acum ca ai scapat de nemti poate fi un moment prielnic pt conceptia "dumnealui", nu?

Laurici ai discutat cu dr. ta de Gravibinon? Ai noutati?

Gata, m-am descarcat, ca tare mi-a fost dor de voi!

Va pe toate-toate si va imbratisez cu drag.

Tania & Punctuletz 5+
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Tania,

Ti-am trimis un PM cu oful meu de moment.
Sper sa nu fie prea tarziu cand il vei gasi, oricum eu o sa fac treaba cand o sa vina sotul ca pana atunci ma rog sa ma tina eggwhite asta cat mai mult, cel putin pana pe la 6 dupa masa.
Te pupic.

Fetelor, va pup si pe voi si va spun ca am eggwhite dar nu am sot acasa la momentul asta sper sa nu fie prea tarziu pana vine el.
Oricum temp este de 3 zile la 36.4 asa ca inca nu cred ca am ovulat oi vedea eu.

Pupici la toate cu burtici
Pupici la bebelasii cei mici(bebei de Tania si Cora)
Pupici la cele cu speranta
Ca intr-o zi vor sparge gheata.

Cora ti-am vazut punctuletul care e destul de maricel, ai grija de el si tine-i caldurica sa nu ii fie frig sa se raceasca, e asa de firav si singurel acolo in burtica ta ca mi-au dat lacrimile cand l-am vazut.Sanatate si Dumnezeu sa fie cu voi.

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Taniuta, ce dor mi-a fost de voi doi? Ce faceti?Va simtiti bne impreuna,nu? Bine faci ca mai treci din cand in cand pe la noi,mi-ai facut o bucurie!Mai ca-mi vine sa-mi iau avant si sa vin si eu la . Joi ma duc la alt dr. ca nu mai am rabdare pana in mai! Am emotii mari,cine stie ce mai aflu...

Pupice la mari si mici!

Mergi la inceput