Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 24

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor super scumpici, să știți că m-am gândit și eu la niște ochișori albaștri , mai ales că am o foame de elefant și o stare de nervozitate fantastică, dar temperaturile au fost dezastru, mucus ioc și pe la ziua 21 nici nu m-am omorât cu prestatul, așa că tare aș pune foamea și celelalte pe seama tiroidei. Sincer, mor de frică să fac testul...Hai că sunt tare sucită. Vreau de mor un bebe, dar doc mi-a zis să nu fac până nu rezolv cu tiroida, că pot fi probleme, de-aia mi-e frică de test.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alexia27 fa testul ca sa te linistesti...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Alexiadragutzo fa testul..stii o treaba sigura..incertitudinea nu te ajuta deloc..din contra o sa te streseze tot mai rau...Iti doresc numai bine!
Cata draga..poza mea se pare ca nu vrea deloc sa fie aratata..maine incerc sa o mai scanez inca o data.
Va pup.

Mergi la inceput

Cora...astept cu nerabdare poza....sunt sigura ca o sa reusesti...sunt CONVINSA...vreau sa-l vad pe bebe!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Gata fetele! Îmi iau azi o Barză de le 2NA și dacă nu vin azi rușii, mâine dimineață o fac.
Și pe lângă toate astea, husbandul e plecat 10 zile din țară
Mulțumesc din suflețelul meu ăla cât un purice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cata..am mai incercat..dar nu merge..cred ca nu e scanata ca lumea...am fost vineri sa o scanez si azi n-am mai luat-o cu mine..dar maine o aduc si o scanez iar..
Alexia bine faci cu testul..maine dimineatza sa ne spui cum stai.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Cristinna - multumiri, eu sunt cuminte inca de la iepurasul trecut si tot nimic, nici un out pe adresa mea. DAR nu disper. Poate, poate. Asa sa fie: cum spui tu - cate un out la fiecare.
Asteryaro si Florinini - voi primiti bataita. Cum adica? Cum vine faza asta dupa 30 de ani? Eu abia i-am implinit si am o pofta ... numai sotul sa se tina. Ia va rog frumos sa faceti ceva sa reaprindeti flacara iubiri intre voi si sotii vostri.
Coralia - abia asteptam sa vedem "maricelul de 17 mm".
Alexia - steptam rezultatul maine dim. Stiu ca nu putem tine locul sotului tau, dar ne lasi sa-ti fim aproape - asta conteaza.
Cata - te-am lasat la urma, cum ne dai tu din doza ta de optimism la toate. Pup you.
Eu - gata cu petele, de maine iar temperaturi, joi fac inca un calup de anlize si de saptamana viitoare ceaiuri si monitorizare (sper).
Va pup si mai scriu deseara, dupa servici.

Miro

Mergi la inceput

Mirona si eu de maine ma bag la masuratori! Sa vezi tu ce temp. o sa avem...o sa devenim experte in masuratori...Mishulina unde esti...raspunde-mi la intrebarile de pe pm!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cata,ai avut dreptate, mi-au venit rushii la 4 zile de intarziere. M-am trezit si eu la realitate,asa stresata am fost incat n-am fost buna de nimic. Acum m-am enervat si mi-am zis ca gata! nu ma mai gandesc si-o las pe barza sa vina cand o avea ea chef (poate vine mai repede daca nu sunt atenta).
Alexia iti tin pumnii,Mirona si Catasucces la masuratori,Coraabia astept sa vad bebelul in poza!
Cat despre faza cu 30 ani, fetelor nu ma panicati mai mult decat sunt, ca eu fac 30 vara asta si n-am decat 1 an de casnicie (neimplinit)!De sot nu-mi fac griji ca el n-are decat 24 ,numai la mine ticaie ceasul ala biologic, mama lui,ca-mi vine sa dau cu el de pamant!

vreau sa am burtica cu bebica

Mergi la inceput

Andicu stiam ca asa va fi, desi as fi preferat sa ma insel..mergem mai departe, ok? Daca husbandul are 24..cu asa prospatura sa vezi ca ramai repede grea!

Mergi la inceput