Tratament Endometrioza - Diphereline/Cetrorelix
Raspunsuri - Pagina 14

SilvanaPopovici spune:
Pusichet, se pare ca nu pot sa te conving sa nu iti mai fie teama.
Dar pot sa te asigur de un singur lucru, atunci: dupa ce pleci din cabinet, de la prima instilatie, ai sa vezi ca o sa-ti dispara orice stres.
Unele persoane sunt emotive si nu le trece spaima decat atunci cand au trecut ele insele prin incercarea propriu-zisa...
Dintre instilatii si laparo, mie mi s-a parut mult mai rau la laparo, desi, am scris mai sus, eu am suferit ceva la instilatii.
Multa bafta!
Silvana

pusichet spune:
Salut
Miine fac prima mea instilatie, tine-mi pumnii, sper sa trec usor peste asta.
Sa dea Dumnezeu sa pot ramine insracinata dupa prima, sa nu mai fie nevoie sa fac si altele.
Va pup
pa

SilvanaPopovici spune:
Fetele paciente ale dr. T., care ati trecut prin tratament cu diphereline:
Cand trimite dr. pacienta la homeopat, inainte de a-i veni CM sau dupa???
Mie mi-a zis sa il sun in aprilie, cand imi vine CM. Dar daca nu imi mai vine sau daca intarzie?
De-asta va intreb, voi ati fost la homeopat ca sa va ajute sa vina CM sau cum?!
Va rog sa-mi spuneti si mie...Cred ca am si o usoara insuficienta ovariana, de-aia un tratament homeopat m-ar ajuta f. mult si as vrea sa-l incep inainte de prima venire a lui CM.
Silvana

Eli_2005 spune:
Si eu sunt pacienta lui T, am facut 3 injectii cu D. inainte de laparo (pe 3 nov.2005) si acum astept sa intru in programul cu tratamentul de dupa laparo (dom' dr. a zis ca ma suna pt. asta).
Eu nu mai am ciclu de la prima injectie cu D., adica din iunie. Ar fi de folos sa ne impartaseasca cineva din aceeasi experienta.
O seara buna,

MadaS spune:
Va impartasesc din experienta unei f. bune prietene care a facut acest tratament in vara asta pt endometrioza. Ea a facut 4 luni Diphereline, ciclul i-a venit cam la 2 luni de la ultima injectie, iar acum vine regulat la 28 zile, s-a stabilizat. Nu a facut nici un alt tratament alternativ (homeopatic, naturist) pentru a-i reveni ciclul, pur si simplu in momentul cand efectul tratamentului dispare complet din organism, acesta isi reia ciclul normal.
Si eu sunt candidata la acest tratament pt opre- operator pt laparo pt un fibrom, asa ca ma interesez la toata lumea cum a decurs, ce efecte au simtit pe timpul tratamentului, in cat timp organismul isi reintra in normal etc.

pusichet spune:
Salut
Am facut instilatia duminica trecuta, nu a durut deloc.
Silvana ai avut dreptate , cind am iesit din cabinet am si uitat, dar vreau sa-ti spun ca numai la tine m-am gindit cit am fost pe masa.
M-ai incurajat foarte tare si pentru asta iti multumesc din suflet.
Vestea cea buna este ca nu am trompele infundate si sint foarte fericita.
A zis dr. mea ca de luna viitoare din a 5 a zi de ciclu ma monitorizeaza si imi da clomiphen.
Dar, ma gindesc eu ca trompele mele fiind normale poate ramin insarcinata luna asta, asa ca am inceput activitatea intens.
Tare frumos ar mai fi sa ii fac cadou 2 liniute de Mos Craciun.
Va pup

SilvanaPopovici spune:
ma bucur sa aud!
Vedeti ca am impresia ca dl dr. T. a dat drumul la programul cu cetrorelix.
Pup.
Silvana

pusichet spune:
Salut
Deja am niste simptome pe care nu stiu sa mi le explic.
Cine stie, poate e BB.
Mai astept, si va dau un raspuns.
Va pup

oana2000 spune:
buna fetelor ex/sau inca suferinde de endometrioza,
am o sugestie pt.cele care cred ca sufera de aceasta oribila boala dar carora le este teama de investigatii tip.laparo
este o analiza simpla a sangelui numita CA125(cca 30 lei noi).
in cazul meu, care eram suspecta de endometrioza,rezultatul ei mi-a confirmat acest lucru si apoi am stiut ca trebuie sa fac si laparo si am facut-o...dar daca analiza aceasta e buna se pare ca nu ai endometrioza ci altceva.
aceasta analiza se face in special pt.depistarea cancerului ovarian dar nivelul ca125 este ridicat si in cazul endometriozei fara insa a avea cancer,deci nu disperati(cum am disperat eu),nu inseamna ca e cancer.(cancerul se poate depista numai din tesut).
acum am si eu durerile de cap si bufeurile specifice Dipherelinului ,eu am facut ultima fiola in 27 dec.si sper la un bb cat mai repede.
in speranta ca experienta mea v-a ajutat, va doresc
succes tuturor si un an asa cum vi-l doriti.