Buna fetelor,
Nu am intrat de cateva luni pe forum dar acum m-am gandit sa va impartasesc din experienta mea. Cum scriam prin mai am fost diagnosticata cu endometrioza. La recomandarea dlui dr Tutunaru, am facut tratament cu diphereline timp de trei luni ( mai-iulie), menstruatia mi-a revenit abia in octombrie, luna in care am inceput monitorizari ale ovulatiei, pregnyl in vederea spargerii folicului etc. Am continuat monitorizarile si in noiembrie.Cand incepusem sa ma gandesc din ce in ce mai serios la IUI si chiar la FIV s-a intamplat minunea si la jumatatea lui decembrie am avut primul test pozitiv.In Ajunul Craciunului dr a confirmat faptul ca sunt insarcinata, bucuria a fost imensa avand in vedere cat de mult ne dorim un copil si cei aproape 4 ani de tratamente si investigatii.
As mai adauga ca in septembrie am urmat, la Brasov, un tratament cu bioenergie si ceaiuri.
Am convingerea ca diagnosticarea endometriozei si tratamentele urmate au fost esentiale in obtinerea sarcinii.
Va doresc sa aveti multa incredere in ceea ce faceti si mai ales sa perseverati.
Toate cele bune in Noul An!
Pe curand,
Carmen