Copilasi iunie-iulie 2003 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
Andra_ spune:
Mihaela - am sperat ca s-a sters si n-ai apucat sa citesti, bine ca nu te-ai suparat, las ca se da el pe brazda. Bafta la serviciu!
Dana - pai tocmai ca postasem des, ca aveam si eu un tel ca pina la Paste sa ma maturizez , asta e, acum va fac capul mare sa recuperez! La Parndorf am apucat sa vaz doar Mango, ca ne-au lasat baietii doar o ora jumate, niste criminali . De unde am luat 2 fuste de vara de matasa viscozoasa, una lunga cu dungi portocalii, roz si albe, la care am gasit si sandale portocalii-inchis asortate, plus una bucata bluza de ocazie, de-aia transparenta neagra de pus peste un maieu, ceva, toate la 80 euroi (ba am luat si formularul de tax free, dar am uitat sa-l dau la bifat la vames, asa ca nu-mi iau 25% inapoi ci doar ma fotografiez cu el ). Prietena mea si-a luat insa o punga de tricouase, maiouase si puloverase cu 100 euro in cap, erau niste maieuri sexi cu dantele sau pietrele pe ele la 5 euro...Al meu sot a luat ceva jucarele ptr Luca, sa ii completam colectia de Little People. Cam atit din Parndorf, plus o masa la Nord See, pe care vi-l recomand pe unde-l vedeti, au un cocktail de creveti cu fructe exotice, si alte specialitati de peste mama-mama.
Dar ne-am scos ceva pirleala ieri in Arkad care-i un mall de-al lor, nu asa mare ca WestEnd-ul, dar dragut. Am mai lasat niste forinti la Insula jucariilor, plus la Calzedonia unde mi-am completat galeria de sosete colorate, care mai de care, acum insa stau si ma intreb ca prostu cu ce sa le port, ca parca nu-mi vine sa-mi pun sosete lycra in dungi cu sandale cu barete cum vazui pe-acolo, sau sosete 3/4 cu stelute rosii cu pantofi si fusta. Grea problema, acum trebuie sa-mi iau si ceva incaltari asortate. Oricum vreau sa va spun ca nu mai sintem nici noi ce-am fost, n-am reusit nici macar sa cheltuim toti forintii pe care-i aveam, mi se duce de ripa renumele in ritmul asta . Ceva-ceva tot am luat, adica mi-am completat setul de ceramica galbena cu maci rosii inceput acum 3 ani cu inca 4 piese (cutii de cafea si zahar, plus 2 cani de ciocolata), sper doar ca astia pastreaza design-ul si in anii care vin, ca am de gind sa mai dau pe-acolo curind. Prietenii nostri ne asteapta (sper ) si trebuie sa profitam inainte sa-i calce toti cunoscutii si rudele din tara, ca atunci o sa li se taie sigur, si nici macar nu-i putem condamna. Acum au fost asa draguti, cred ca ei au contribuit major la reusita excursiei. Aaa, sa stiti ca drumul cu trenul acolo e super, am dormit relativ bine, mai putin azi-noapte intre 3 si 4:30, cind chinezii care populau 90% din vagonul nostru s-au pus pe discutii animate, asa ca m-am trezit si-am citit cuminte pina dupa ce-am vazut cetatea Sighisoarei luminata in noapte.
Aaa, si inca o victorie despre care tre sa scriu: sotul meu a zis ca trebuie sa facem repede inca un copil, el care nu era fr. hotarit, acum ca a vazut ca pe asta l-am marit binisor, si a fost de acord ca am fi putut sa-l luam cu noi fara mari probleme, s-a dat pe brazda. Eu vreau intii sa mai slabesc cum v-am zis, dar e bine ca e cooperant si el si n-o face doar de gura mea.
pup u,
Andra
Cornelia spune:
Bine ati revenit!
Ce s-a animat subiectul! Ma bucur ca, in general, ati petrecut cu bine sarbatorile. Mihaela, poate dupa ce incepi serviciul o sa fii mai odihnita !
Dana, si Maria s-a aratat tare dornica sa experimenteze gusturi noi . Am reusit sa nu ii dam carne de miel, drob, dar prajiturile nu le-a ratat. Chiar a avut o reactie gen "Mariuta papa tot", cand, dupa ce furase cam tot ce putea de pe masa, a adus mama tortul: "aaaaaaaa! tot mae! Sa manance Maia!" (puneti voi r-ul).
Madic, e maricica Maria, dar cred ca mereu a parut mai mare in poze. Oricum, noi ne minunam de ea, ca este copil mare! Nu ne vine sa credem.
Crisa, Andra, pai poate pe voi v-a asteptat Stefan. Ideea e ca, dac ain noaptea de Inviere mi-a dat ceva emotii, de atunci nici un semn. Maine implinim 39 de saptamani si e chiar ziua in care se nastea Maria. Dar el nu pare a se grabi, sta dupa Doru, care mai nou (nu, inca nu a "experimentat" PlayStation )) vrea sa ne schimbam masina, dar nu oricand, ci zilele astea, asa ca i se pare foarte important sa faca si un drum la Bucuresti . Cred ca Stefan asteapta sa se hotarasca.
Va pupam,
Cornelia (38 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos
romana spune:
N-am citit ce ati mai scris dar inainte de orice vreau sa o intreb pe Cornelia in cit timp ajunge la spital in caz ca incepe marele eveniment.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
Cornelia spune:
Ha-ha Romana! Pai cred ca de sarbatori ajungeam intr-o ora. Asa, destul de lejer, ajung in jumatate de ora, cu conditia sa fie Doru acasa!
A, dar Doru reuseste sa ajunga si in un sfert de ora!
madishor spune:
Am deschis partea 51:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48119
Sper ca de data asta nu mai dispare.
madishor