Copilasi iunie-iulie 2003 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Mihaela - am sperat ca s-a sters si n-ai apucat sa citesti, bine ca nu te-ai suparat, las ca se da el pe brazda. Bafta la serviciu!

Dana - pai tocmai ca postasem des, ca aveam si eu un tel ca pina la Paste sa ma maturizez , asta e, acum va fac capul mare sa recuperez! La Parndorf am apucat sa vaz doar Mango, ca ne-au lasat baietii doar o ora jumate, niste criminali . De unde am luat 2 fuste de vara de matasa viscozoasa, una lunga cu dungi portocalii, roz si albe, la care am gasit si sandale portocalii-inchis asortate, plus una bucata bluza de ocazie, de-aia transparenta neagra de pus peste un maieu, ceva, toate la 80 euroi (ba am luat si formularul de tax free, dar am uitat sa-l dau la bifat la vames, asa ca nu-mi iau 25% inapoi ci doar ma fotografiez cu el ). Prietena mea si-a luat insa o punga de tricouase, maiouase si puloverase cu 100 euro in cap, erau niste maieuri sexi cu dantele sau pietrele pe ele la 5 euro...Al meu sot a luat ceva jucarele ptr Luca, sa ii completam colectia de Little People. Cam atit din Parndorf, plus o masa la Nord See, pe care vi-l recomand pe unde-l vedeti, au un cocktail de creveti cu fructe exotice, si alte specialitati de peste mama-mama.
Dar ne-am scos ceva pirleala ieri in Arkad care-i un mall de-al lor, nu asa mare ca WestEnd-ul, dar dragut. Am mai lasat niste forinti la Insula jucariilor, plus la Calzedonia unde mi-am completat galeria de sosete colorate, care mai de care, acum insa stau si ma intreb ca prostu cu ce sa le port, ca parca nu-mi vine sa-mi pun sosete lycra in dungi cu sandale cu barete cum vazui pe-acolo, sau sosete 3/4 cu stelute rosii cu pantofi si fusta. Grea problema, acum trebuie sa-mi iau si ceva incaltari asortate. Oricum vreau sa va spun ca nu mai sintem nici noi ce-am fost, n-am reusit nici macar sa cheltuim toti forintii pe care-i aveam, mi se duce de ripa renumele in ritmul asta . Ceva-ceva tot am luat, adica mi-am completat setul de ceramica galbena cu maci rosii inceput acum 3 ani cu inca 4 piese (cutii de cafea si zahar, plus 2 cani de ciocolata), sper doar ca astia pastreaza design-ul si in anii care vin, ca am de gind sa mai dau pe-acolo curind. Prietenii nostri ne asteapta (sper ) si trebuie sa profitam inainte sa-i calce toti cunoscutii si rudele din tara, ca atunci o sa li se taie sigur, si nici macar nu-i putem condamna. Acum au fost asa draguti, cred ca ei au contribuit major la reusita excursiei. Aaa, sa stiti ca drumul cu trenul acolo e super, am dormit relativ bine, mai putin azi-noapte intre 3 si 4:30, cind chinezii care populau 90% din vagonul nostru s-au pus pe discutii animate, asa ca m-am trezit si-am citit cuminte pina dupa ce-am vazut cetatea Sighisoarei luminata in noapte.
Aaa, si inca o victorie despre care tre sa scriu: sotul meu a zis ca trebuie sa facem repede inca un copil, el care nu era fr. hotarit, acum ca a vazut ca pe asta l-am marit binisor, si a fost de acord ca am fi putut sa-l luam cu noi fara mari probleme, s-a dat pe brazda. Eu vreau intii sa mai slabesc cum v-am zis, dar e bine ca e cooperant si el si n-o face doar de gura mea.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Bine ati revenit!

Ce s-a animat subiectul! Ma bucur ca, in general, ati petrecut cu bine sarbatorile. Mihaela, poate dupa ce incepi serviciul o sa fii mai odihnita !

Dana, si Maria s-a aratat tare dornica sa experimenteze gusturi noi . Am reusit sa nu ii dam carne de miel, drob, dar prajiturile nu le-a ratat. Chiar a avut o reactie gen "Mariuta papa tot", cand, dupa ce furase cam tot ce putea de pe masa, a adus mama tortul: "aaaaaaaa! tot mae! Sa manance Maia!" (puneti voi r-ul).

Madic, e maricica Maria, dar cred ca mereu a parut mai mare in poze. Oricum, noi ne minunam de ea, ca este copil mare! Nu ne vine sa credem.

Crisa, Andra, pai poate pe voi v-a asteptat Stefan. Ideea e ca, dac ain noaptea de Inviere mi-a dat ceva emotii, de atunci nici un semn. Maine implinim 39 de saptamani si e chiar ziua in care se nastea Maria. Dar el nu pare a se grabi, sta dupa Doru, care mai nou (nu, inca nu a "experimentat" PlayStation )) vrea sa ne schimbam masina, dar nu oricand, ci zilele astea, asa ca i se pare foarte important sa faca si un drum la Bucuresti . Cred ca Stefan asteapta sa se hotarasca.

Va pupam,
Cornelia (38 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

N-am citit ce ati mai scris dar inainte de orice vreau sa o intreb pe Cornelia in cit timp ajunge la spital in caz ca incepe marele eveniment.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ha-ha Romana! Pai cred ca de sarbatori ajungeam intr-o ora. Asa, destul de lejer, ajung in jumatate de ora, cu conditia sa fie Doru acasa!

A, dar Doru reuseste sa ajunga si in un sfert de ora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Am deschis partea 51:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48119
Sper ca de data asta nu mai dispare.
madishor

Mergi la inceput