Copilasi iunie-iulie 2003 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Adevarat a inviat!

Sarbatori fericite si cu multa bucurie in suflete!

Calina: ma bucur mult pt voi. Important e ca...totul s-a terminat cu bine!

Cornelia: Acum cred ca te poti bucura cu adevarat de sarcina. Ai ajuns deja la termen si ma bucur ca de Paste esti tot cu burtica. Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si un bb sanatos! Asteptam cu emotie evenimentul!
Si mie imi pare rau ca s-au pierdut mesajele, mai ales ca n-am prea reusit sa intru pe DC sapt. asta.

Noi vom ramane in Buc. zilele astea. Ma pregatesc sa plec in vizite cu Vladut. Sotul lucreaza toata ziua astazi, dar vom recupera maine...
Multumesc frumos pt urari!

Pupici voinici!

Marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Hristos a inviat!

Martta, multumesc pt. gandurile bune.

Calina, ma bucur ca ati gasit masina. Nu cred ca trebuie sa iti mia faci griji cu hoata.

Noi am petrecut Pastele acasa. Am zis ca nu fac nimic, dar am ajutat-o pe mama, asa ca obosita tot am fost. Azi noapte am avut ceva contractii, dar de dimineata am fost din nou in forma.

Am facut poze cu burtica si Maria. Le puteti vedea aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos

Va pupam,
Cornelia (38 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Fetelor, sper ca va intoarceti maine pe forum, ca imi e tare dor de voi .

Eu ma invart ca un leu in cusca. Nu mai am rabdare si au reinceput sa apara grijile. Am bazait iar azi, pt. ca nu misca bb. Adica misca putin, mai mult se intinde in burtica. O sa stau intr-o tensiune pana vineri, cand merg la doctor, daca bb nu se grabeste pana atunci... Sper sa fie totul bine.

Pe Maria a inceput sa o incomodeze burta mea. Se chinuia sa se urce pe canapea langa mine si nu avea loc. Enervata, a inceput sa tipe la mine: "la o pate buta! la o pate buta!" Iar dimineata, cum m-a vazut, mi-a zis ca "a iesit Sheshan din buta". Cred ca s-a plictisit si ea cat am "amenintat-o" ca ma duc la doctor si vin cu Stefan acasa.

Va pupam,
Cornelia (38 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelianis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saliu fetele,
chiar ca e plictiseala....si iar au disparut o gramada de mesaje

Calina,bine ca a-ti gasit masina!!

Cornelia iti tin pumnii,si eu tot ca un leu in cusca eram,in ultimele zile.Eu am avut cezariana si stiam cind o sa vina mitza,iti dai seama ca ultima noapte nici n-am dormit-o!

Si eu ma duc maine la medicul de ochi cu Selina sa vedem daca e totul ok.

Pupice si noapte buna

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetele,

Ia te uita ce absenta pe aici... A fost o problema ceva presupun, de au disparut atatea mesaje...

Cornelia, vad ca nu ai nascut inca . Nu te teme ca nu mai e asa activ bb, iti dai seama ca nu mai are loc acolo in burtica sa faca atatea miscari.

Calina, wow, ce noroc ati avut sa va gasiti masina. Ma bucur tare mult pentru voi. Cred ca a fost ca in filme. In general hotii urmaresc victimele, asa ca e posibil sa va cunoasca. Oricum cred ca o sa va dea politia detalii pana la urma. Din ce povestesti tu, a fost oricum o hoata incepatoare...

Martta, si tot ce iti doresti, daca tin eu bine minte, astazi era ziua cea mare. Vad ca nu ati mai plecat asa cum vroiati...

Noi ne-am intors aseara de la Bran. In afara de duminica ccc cand a fost frumos si soare, am avut vreme cam urata, adica innorat, dar tot am stat numai pe afara, si tare bine a fost. Ca de obicei, Stefi fascinata de "beeee", deja dimineata cand se trezea, "mama? tata? beeee?" adica hai sa mergem sa vedem oile. I-a placut tare mult sa ciocneasca oua, deja lua cate doua si le dadea cap in cap, astricat o groaza, dar macar s-a distrat . Am ascuns si in iarba si le-am cautat, i-a placut... A mancat total nestiintific , a gustat chiar si fruptura de miel, dar ce sa-i faci, cum sa scapi de copil care vede masa plina si trebuie sa probeze din fiecare?

Sambata seara ne-am dus la plimbare la Brasov (Bychi m-am uitat dupa tine, m-am gandit ca poate sunteti prin Piata Sfatului, dar cred ca nu erati ). Cel mai mult i-au placut vitrinele cu pantofi, se asezase in fata la Leonardo unde era plin de sandale care mai de care mai colorate, si ni le arata pe toate. Cred ca va fi o cocheta .

Am fost si la Inviere, fara Stefi, si a fost tare frumos. Ce diferenta fata de Bucuresti, desi erau mai mult turisti, a fost liniste si am inteles si eu ceva din slujba...

Va pup si va astept pe aici! Cand ne intalnim si cu Claudya?

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Christos a inviat!

Cornelia - ti-am admirat-o pe Mariuta si mi se pare asa de mare fata de Mariuca mea, sau poate asa par toti in poze, oricum ai o domnisoara tare frumusica si cocheta. Am vazut si burtica si abia asteptam sa ne dai vesti despre bb Stefan.

Si noi ne-am intors aseara de la Ploiesti si cand am ajuns in fata blocului, a inceput Mariuca sa planga si tot ma tragea de mana spre parc si zicea "nu acasa, afala, la popiii mici" (traducere: nu acasa, afara, la copiii mici), ca la mama a stat numai pe afara, de dimineata de pe la 9:30 pana seara la 9, cu o pauza de masa si somn la pranz.
A alergat cateii si pisicile de prin vecini, a rupt flori din gradina, s-a jucat cu copiii pe acolo, a fost rasfatata tuturor, a primit o multime de cadouri, a avut voie si ceva dulciuri, de care a fost incantata, (a scapat si la borcanul cu zahar, dar am vazut-o la timp, si-a prins si ceva prajituri cu crema) intr-un cuvant a fost tare greu aseara, dupa ce si-a facut de cap, cand am revenit acasa si s-a terminat cu huzureala.
A inceput sa formeze si ea propozitii:
- Nu bige zoba (= nu frige soba, ca a avut ea ceva experiente neplacute) si da si din manute tare convingator;
- Tati pimba titza batze (=tati plimba fetita in brate)
- Ruxi, vino 'coace (=Ruxi, vino incoace)
si multe altele.
Ce m-a mai uimit e ca face oarecum acordurile si zice "masina mea", "floarea mea", dar "trenul meu", "balonul meu".

A topit-o pe mama, ca ii spune "bunita mea", si numai dupa ea s-a tinut zilele astea.

Noi nu prea ne-am odihnit, ca am tinut-o tot in vizite, si acum sunt la birou, dar imi iau revansa w-e viitor.
Chiar, cand ne intalnim si cu Claudya (poate si cu copiii, ca nu s-au vazut de mult?).

Va las, ca v-am facut capul calendar, si puneti mana si scrieti ca e cam pustiu pe aici!

V-am pupat.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Adevarat a inviat! (ca sa raspund fetelor)

Unde sunt povestirile mele din Coeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????? TRADARE!
Cum mai fetelor, au disparut mesajele??? Credeam ca a scris cineva din greseala la sfaristul capitolului precedent. Sunt suparata .

Revederea cu puiul meu a fost tare frumoasa. M-au asteptat toti cei 3 baieti am mei la aeroport, cu flori. Tudor mi-a dat un trandafir si s-a fusisat la pieptul meu. Era pierdut. Ii explicase Petru ca vine mami cu avionu. Din cand in cand mai zice "mami, avionu". He, he, nu am plans atunci, am plans abia a doua zi, cand mi-am dat seama ce mult mi-a lipsit. A inceput sa faca si el propozitii, de la sine, fara sa repete ceva dupa noi. E umitor ce mare s-a facut. Imi vine sa ma multiplic la nesfarsit, asa de mult il iubesc.... Mi se pare ca reprezinta tot ce-i mai frumos pe lumea asta...

O sa pun poze din deplasare, insa e mai dificil un pic... zilele urmatoare.

Calina, pentru masina voastra. Doamne ce senzatie, sa iti vezi masina furata si cu cucoana in ea!!! Va dati seama ce tupeu. Si sa ii pierzi iar urma. Sa plece chiar de sub nasul tau...

Madic, nu ne mai traduce ce zice Maria, ca noi intelegem foarte bine. Chiar zice destul de clar. Fata desteapta are mama.

Cornelia, vad ca esti inca pe baricade. Si noi il asteptam acum pe Stefan .

Kehleyr, vad ca ti-a priit Branul. Ce le mai place la copii sa se plimbe.

Am fost si noi la Pisteti ieri. Era Tudor innebunit dupa bunici. Ii striga si fugea de la unul la altul.

Abia astpet sa ma duc la pui...

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

bine v-am regasit! Am vazut si eu ca au disparut mesaje la greu, adica un nou subiect care fusese inceput de Anamaria, sa nu mai zic ca mi-au disparut iarasi si punctele si stelele si iar sint junioara

Noi am avut o vacanta super-extra-para-frumoasa, daca acum 3 ani cind am fost la Budapesta mi s-a parut de vis, acum a fost chiar mai bine. Am prins o vreme ideala, cu 20-25 grade, doar vineri a fost mai racoare (in sensul ca am avut doar vreo 17 grade). Am revazut locuri dragi, am facut o scurta excursie la Viena simbata via Pandorf, am prins o sarbatoare-ceva in Viena, era lume pe strazi ca la mosi, spectacole de strada, acrobati, concert in piata... din pacate n-am apucat sa vedem decit centru si Catedrala Sf. Stefan. Oricum acolo ai senzatia ca fiecare cladire are o istorie a ei, fiecare loc e magic, fiecare strada unica. Ne-am plimbat putin pe malul Dunarii, care nu arata insa asa de bine ca in Budapesta, erau spectacole si acolo, un fel de concurs de condus hidrobicicleta... soare si multe flori. Seara am mers cu prietenii nostri la Sir Lancelot, o circiuma renumita unde se maninca in stil evul mediu, adica ti se aduc niste platouri imense cu diverse feluri de carnuri, frigarui, legume, fructe, si toate se maninca cu mina (iti dau si linguri si cutite ptr taiat, furculite - ioc!). Am luat intii o supa de ceapa pe care ti-o aduc intr-o piine rotunda pe post de castron, care are cascaval topit pe peretii interiori si pe capac. Apoi un platou ptr 3 persoane din care a ramas dupa ce au mincat 4... Era si spectacol printre mese, un inghititor de flacari, urit si amenintator, o dansatoare din buric, 2 cavaleri indragostiti care se duelau, niscai fecioare care recitau si dadeau ochii peste cap, super, sa nu mai spun de cum era decorat, erau niste cismele in pereti ca niste capete de lei unde te puteai spala dupa masa, o sa pun poze sa vedeti.
Dupa o scurta plimbare cu scop terapeutic ne-am intors la apartamentul prietenilor nostri, unde ne-am jucat la PlayStation (yes, am aflat si eu ce-i aia, si vreau sa va spun ca ne asteapta un viitor greu, peste vreo 3-4 ani cind o sa avem parte de "vreau si eu playstation!", Cornelia, tu cel putin cred ca te procopsesti rapid la cum il stiu pe-al tau sot, de-al meu nu mai zic, ca deja a inceput sa se intereseze de preturi ). Deci fetele: e un joc interactiv, care se pune pe televizor, daca ai si camera te joci in fata televizorului care reproduce pe ecran gesturile tale, adica te bati cu unul si tu stai pe canapea si dai ca apucatul din miini, iar dusmanii mor pe tv, e super misto, sa-l fi vazut pe Dani al meu ce mai toca castraveti, radea briza si facea sandviciurila la intrecere cu un bucatar grasan care i-a aratat fundul la sfirsit ptr ca il batuse... Ce mai face Playstationul asta e ca poti face Karaoke acasa, ne-am distrat si-am cintat toti 4 de mama-focului, am descoperit ca am calitati vocale deosebite, nu stiu de ce ma mai irosesc pe-aici
Asaaaa...dupa ziua istovitoare pe care v-am povestit-o duminica ne-am trezit tirziu si am ciocnit si noi oua (-am felicitat ca am cumparat oua gata fierte si colorate din Selgros), am baut cafeaua pe balconul din care se vedea Dunarea si piata de duminica dimineata de pe mal, apoi am luat-o de la capat. Am mers in Szentendre, care e o localitate turistico-boema la vreo 20 km de oras, e o comuna-orasel pitoreasca, cu case negustoresti vechi fr. bine intretinute, cu sute de magazine de suveniruri, cu terase pe malul Dunarii, cu 7 biserici celebre (ortodoxe, catolice, baptiste), cu magazine ale artizanilor locali, cu muzeul martzipanului, cu drumuri printre case pe care avea loc doar 1 persoana... cu flori, liliac mirositor, iarba proaspat cosita, frape in piateta cu statuia oii (peste tot se vind oi de plus in cinstea ei)...ne-am ratacit la un moment dat pe strazi mergind spre masina, am dat de cimitirul evreiesc coplesit de copaci, am gasit niste terase superbe printre vile... Dupa o plimbare extraordinara ne-am intors in Budapesta si ne-am indreptat spre Parcul orasului, unde era serbare cimpeneasca fiind 1 mai, lume ca la manifestatie, bulevardul Andrassy care e cel mai important era inchis de la mijloc ptr masini, lumea se plimba, erau organizate diverse "chestii" de catre primarie, gen: o serie de casute cu steaguri pe ele reprezentind tarile UE unde bagai capul pe un fel de ferestruica unde simteai mirosul specific tarii respective (gen: Italia - busuioc, Grecia - lamiie etc.), era un soi de dispozitiv care genera miros de mirodenii, fr. ciudat dar interesant in acelasi timp, apoi niste banci la fel cu steaguri pe ele, unde daca te asezai incepea sa cinte muzica specifica iarasi...mai mergeai pe bulevard spre parc si era organizat un spectacol ptr copii interactiv, cu vrajitoare care vorbeau cu ei, la inceput era o tipa care-i ajuta sa-si coasa o tashcuta in care le puneau nu-s ce, apoi vrajitoarea ii intreba ce au acolo si se uita cu niste ochelari ciudati la ei, negociau, discutau in limba lor, copilasi erau fr. dezlegati si joviali, ma lua un dor de Pitu cind vedeam atitia copii, i-am zis lui tat-su ca data viitoare il luam neaparat cu noi. Linga blocul prietenilor nostri era un parculet dragut, numai bun ar fi fost.

O sa pun si poze sa vedeti, si va mai povestesc pe marginea lor, ca ma dor miinile.
Cornelia - mersic de asteptare, spune-i lui Stefan ca-i ok, poa' sa-si dea drumul Pupici!
Calina - mai tu povestesti din filme, ce straniu ce vi s-a intimplat, eu chiar nu credeam ca e asa in State, ziceam ca se exagereaza, dar vad ca nu. Bine macar ca ati gasit masina
Dana & Madic - si Luca a stat numai afara la Breaza, de vineri pina azi, mi-a povestit Tantica ca nu vroia nici seara dupa 8 sa intre in casa de la nisip, apoi cadea lat cind in sfirsit intra si el inauntru.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Hristos a inviat!
Citesc si imi face placere sa vad ca v-ati simtit minunat...
Andra fie vorba intre noi desi nu am spus nimic, sa stii ca nu m-a deranjat ce ai scris in leg. cu "poarta"... Eu in genere nu-imi faceam probleme ca-l las singurel prin curte.

SI la noi vremea a fost placuta si am fost la Dorna si in Iasi. Insa nu am sa povestesc cum am petrecut pentru ca as strica minunatele povesti dulci ce lasa o atmosfera linistitoare...Sunt doar foarte obosita de nopti albe si asta e tot!
Cum vad soarele asta ma gandesc doar la Mare si mi se face un dor cumplit... de duca; sa va mai spun ca luni voi incepe serviciul la cererea mea expresa si momentan nu ne luam bona, sa vedem daca face fata mama mea.
Sunt dornica de munca si poate de schimbare de atmosfera.
felicitari copilasilor vorbareti...
Dana chiar voiam sa te intreb cum mai stai la capitolul vorbit(nu tu, ci Stef)
Hai ca va dau un link care m-a amuzat teribil, poate nu l-ati vazut:
http://web.mit.edu/avvorogu/www/myweb17/beer/monkey.swf

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Mihaela, eu asteptam povesti cu Flaviu facand pasca si cozonaci la Dorna . Cu vorbitul stam la fel, de-aia nu mai zic nimic . Am adaugat la vocabular "di-da" adica adidasi, ca sa vezi puterea marcii (ca sa nu zic brandului), pe care l-a prins dupa ce a auzit cuvantul numai vreo doua zile. In rest, zero

Andra, pai ia posteaza mai des sa vezi cum apare steluta . Frumoase povestile din Budapesta! Asteptam si poze. Si nu ne-ai zis ce ai luat de la Parndorf .

Crisa, bine ai revenit... m-am emotionat la povestirea revederii cu Tudor . Nu te teme ca noi tinem minte toate povestile din Coreea, chiar daca nu au fost imortalizate pe aici.

Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan

Mergi la inceput