Copilasi iunie-iulie 2003 (50)
Salutare... Na ca iar am facut-o!
02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
16 iunie Daniel si mami Doinna
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr
02 iulie Maria si mami Cornelia
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catan, plus Rayan
06 iulie Denisa si mami Addiana
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
24 iulie Briana Gabriela si mami ana_radu
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
27 iulie Paula si mami Maria_m_m, plus Miruna
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet)
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda
Asa... in miscare rapida... alerg acum prin Bucuresti sa vad ce pot sa fac intr-un timp record
Andra multam sa stii ca am gasit ceva in Unirea dar nu pot spune ca sunt si multumita de cum sunt facuti desi costa o groaza. Astep evident vesti de la tine!
Adi eu nu pot spune decat ca Flaviu nu mananca carne ci asa poate o data pe luna???
felicitari viitoarelor noi si iar mamici!Se cunoste ca a venit barza
Azi va intalniti? pacat ca nu stau si pana maine sa va mai vad odraslele.
pupici la toti!!
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
Raspunsuri
carmenutza spune:
Adi, fac pariu ca Mihaela Radu ti-a spus de Nido,nu?!am vazut in supermarket...dar noi tot pe lapte Uht am ramas....Dorna, Fulga...cateodata Brenac sau Cedra.
Eu ii dau numai albastru..sau mai slab.
I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!
Magdone spune:
Na ca sunt sunt prima!
Doinna asta de veste, felicitari si distractie placuta in Florida!!!
Adi, si al meu are tot timpul probleme cu constipatia, nici eu nu mai stiu ce sa fac, oricum ciorba e lege macar o data pe zi, dar mai manaca si seara cand vine taica-su acasa (ii place foarte mult), dar vad ca degeaba in ultima perioada, si bea si lichide cred ca 1.5 l pe zi de ceai de musetel indulcit cu miere sau apa, mananca si fructe, iaurt, asa ca nu vad de unde e problema...offfff
[b]Andra imi pare rau, nu stiu de nici un nutrionist, sau sa zic altfel, am intrat sa-ti spun ca pe mine sa nu contenzi, ca-n bancul ala Poti sa incerci regimul ala disociat sau incearca sa nu mai mananci dupa 6 seara (efect garantat, cel putin la mine)
[b]Romana, eu de cand l-am intarcat pe Razvan, pe la 11 luni si ceva, i-am dat cred vreo 2 saptamani Dorna verde dar nu i-a placut si am trecut pe lapte la punga (oke, brenac, monor, etc) pe care de cele mai multe ori il fierb (adica il dau in foc ) dar i l-am mai dat si nefiert cateodata si n-am avut probleme niciodata.
Pupici
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
anamaria spune:
Salutare fetelor!
dau si eu repede un tur pe aici, vad ca tot umpleti la pagini de nu mai am timp sa le citesc... sa ne dea Dumnezeu sanatate si sa tot scriem...
pe la noi tot urat ca naiba afara, o sa ies totusi la ceva cumparaturi, sper sa nu ne apuce vreo ploaie. pe bogdan l-am expediat cu ai mei la bucuresti, la Carrefour, ca-si fac aprovizionarea de Pasti si mai pune si el ochii pe vreo jucarie. socrella a plecat la tara, sa mai planteze diverse, si eram doar eu cu ei acasa, cred ca pt ca nu se mai vazusera de mult au avut asaaaa un spor la nazdravanii!!!
amik - eu zic sa contezi pe tatal tau pt baby-sitting ocazional cu bb 1 si 2; si eu tot cu tata ma ajut, si cu soacra care s-a pensinat acum cativa ani. mama ma tot ameninta ca o face si ea, dar dupa ce a experimentat statutul asta vreo 2-3 luni s-a plictisit si s-a intors la munca, cu contract de 4 ore/zi si muuuuulte ore suplimentare (e arhitecta si are si biroul ei). a zis sa mai astept eu... ca ea de-aia a invatat, sa-si faca meseria, si cand n-o mai putea... o sa moara!!! asa ca o las in ale ei, macar sa-i ajute Dumnezeu sa fie sanatoasa ca ne vedem noi, chiar daca pe apucate...
romana - sarmalele sunt gata facute, caaalde!!! acolo la Carrefour au si bucatarie, gasesti tot felul de chestii gata facute, fripturi si altele, piftii (aspic, adica, mai 'sofisticat'). am vazut si congelate, dar nu stiu daca au acum, de craciun sigur!
adi - si noi papam tot cca 1 copanel de pui (partea de jos) sau 2-3 aripioare, sau 2 bucatele de ficatel, tot cam atata peste...
Nido este lapte praf integral pt adulti al celor de la Nestle, mi se pare ca pt copii au ceva gen NIDO Junior, asa ceva... poate stiu fetele mai multe!
kehleyr - noi papam lapte integral, rosu, sau de la tara, fara sa-l smantanim! pediatra de fam tot asa mi-a zis, sa dau din cel slab, dar cine o asculta??? dr meu de 'suflet' pt copii ne-a zis musai lapte integral, si price alte alimente sa le dau ne-dietetice, pt ca copilul oricum mananca in cantitati mici si se satura repede, este in perioada de crestere si pana pe la 8-9 ani sa dam numai alimente integrale (nu ma refer aici la grasime de porc, etc... isi da oricine seama, ci la lactate!)
si nu, eu nu mai fierb laptele de la cutie UHT, parca Romana intraba... il dau asa. de fiert, il fierb pe cel de la punga, sau pe ala de la tara!
anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion
Magdone spune:
Na, ca n-am fost prima si mi-a iesit si bolduit tot,nu stiu ce-am facut
Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze
romana spune:
Andra: Eu inainte sa ma marit, am avut o perioada urita de tot , mult de lucru la servici, mincam mult si mai ales seara si uite asa ajunsesem la 72 de kg la o inaltime de 1,68. La un moment dat am hotarit sa iau masuri. Am inceput gimnastica aerobica combinata cu steper ( si paralelipipedul ala ca o treapta). Mergeam uneori si de 3 ori pe saptamina, eram constiincioasa. Cu mincarea nu am tinut un regim special , micam orice, dar in cantitati mai mici, am redus dulciurile, iar seara incercam sa maninc iaurt, fructe, lapte cu cereale. Nu mincam imediat inainte si imediat dupa gimnastica. In primele luni am slabit chair bine, apoi era mai greu, ca se mai obisnuise corpul, dar una peste alta am slabit intr-un an 12 kg, ceea ce nu e rau , mai ales ca am slabit treptat si nici nu am mai pus. Cind am ramas insarcinata cu Cristi aveam 58 de kg. Apoi la sarcinile urmatoare am inceput de la 66 de kg. Sper ca dupa ce trece si sarcina asta si perioada de alaptat sa ajung din nou la 58 de kg. Eu as vrea sa am 56 dar sa vedem. Acum nu o sa am timp sa merg la sala, dar mi-am cumparat un spteper cind am venit in Bucuresti si am mai facut si acasa pina am ramas insarcinata. A si inca ceva, am umblat mult pe jos, eu cred ca si asta conteaza. De fapt asta e important sa faci cit mai multa miscare.
Succes!
Aditzu: Stiu cofetaria de pe Decebal. Problema mea e ca trebuie sa ies din casa (doua etaje fara lift) cu doi copii plus un carut si o burtica si sa mai traversez si bld. Decebal cu un carut si un copil alaturi, iar carutul nu merge drept decit impins cu doua miini ca e cu coarne. Cind dorm in acelasi timp astia micii mai trag o fuga pina jos sa duc gunoiul si cu ocazia asta merg si pina la magazinul de la colt de unde mai cumpar ciocolata sau napolitane.
Mersi pentru site o sa ma uit sa vad despre ce e vorba.
Adi: Cristi nu e mincator de carne. El nu o maninca decit amestecat in mincare si taiata cit mai marunt sa nu ii ramina in gura ca o scuipa afara. Asa ca nu prea maninca multa. Ieri nu si-a mincat nici pilaful , a mincat citeva lingurite si apoi gata.
Nu stiu despre laptele de care zici.
Lui Alin ii mpun o porti emai multa in mincare. Dar de ce e rau sa le dai carne multa? Lasa sa manince cit vor ca sint in crestere, atita timp cit e bine fiarta.
Cu constipatia: Ai incercat sa-i dai suc de fructe facut in casa? Din fructe mai laxative. Eu cred ca ajuta.
Cornelia: Eu te inteleg cu insomniile astea, dar macar incearca sa te odihnesti cit mai mult ca mai ai un pic si vine gruel cu somn putin.
Romana, Cristian (22.06.2003), Alin (25.06.2004) si burtica de 17 saptamini
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
aditzu spune:
Buna Fetele,
Adi - habar n-am cum e cu canita, ca la noi e deficitar capitolul, nu chiar ca la Mihaela, dar oricum. Mai bine intreaba doctorita, ca am inteles ca ai una buna. Mie cand era Iri mica , cam de un an, doctorita mi-a spus ca in mod normal cantitatea de carne, ar trebuie sa fie pe undeva pe la 3-5 lingurite / zi.
Kehleyr - Casa Retro e undeva pe Iancu de Hunedoara cum vii din Piata Victorie pe partea dreapta, pe o straduta, asta din auzite ca eu n-am fost niciodata, imi e peste mana, de asta vreau sa ma duc la Baby Expo ca e mai aproape.
PA Adi
http://photos.yahoo.com/irinuca03
crisotexa spune:
Of, vroiam io sa deschis partea asta ca sa va aduceti aminte de mine.... Na fost sa fie!!
Sa nu uit: am luat de la libraria de vis-a vis de Universitate (nu Eminescu, cea de langa) doua carticele de Paste, pentru copii. Super faine:
- una de la editura Aramis sub forma de ou, se cheaama "La Pasti" de Toparceanu
- alta tot de la Aramis: iepurasul de Paste, de Ioana Diaconu.
Marox, sa-ti traiasca fetita!!! Ma bucur mult pentru tine si va doresc o viata frumoasa in patru!!! Poate ai mai convinso un pic si pe Kehleyr!
Doina, sa fie intr-un ceas bun cu burtica. Ce de vesti bune!!!Mi-ati facut o pofta nebuna de burtica....
Nu stiu daca mai apuc sa intru.... sa stiti oricum ca VA IUBESC si sper sa ne vedem cu bine.
Andra, pana sambata viitoare Tudor va fi la bona mea care sta pe langa tine (la intesectia cu semafor de dinainte de piata, la ea o iau la stanga, la tine la dreapta). Daca ai timp si chef poti sa o suni: 3441573....
Pupa Crisa
Andra_ spune:
Crisa - pai musai trebuie atunci sa organizez o vizita pe la noi, sa mai uite Tudor de dorul de mami... Sa-i spui si ei c-o s-o sun, sa nu creada ca vreo nebuna vrea sa-i rapeasca odorul
pup u,
Andra
alexandrueduard spune:
Doina: sa fie intr-un ceas bun!
Crisa : drum bun si sa ne revedem cu bine! Sa vezi ce repede trec ce le 2 sapt.
Alex mananca juma de copanel sau chiar unul intreg si cateodata (mai rar) ii mai dau si seara cate un ficatel cu piure.
Eu ii dau Dorna albastru, pe care il mananca doar cu cereale de copii mari.
Magda si Alex(1 anisor si 8 luni)
http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
pufulet spune:
Oare ce mai face Lya ,imi aduc aminte cu nostalgie ca ea era printre primele (daca nu chiar prima) care trebuiau sa nasca din grupul nostru.Eu pe vremea aceea nu postam ci doar va urmaream.Ne faceam o multime de griji dar acum cu a doua sarcina parca nu mai e la fel de “stresant”.
DoinnaFelicitari si sa ai osarcina usoara si fara greturi..
Romana: Eu de la un an ii dau Marei lapte la cutie Cedra pe care nu-l fierb iar daca nu gasesc iau la punga dar atunci il fierbEu alternez iau cand slab cand mai gras.
Andra: Eu cred ca nu e prea bine sa ramaii insarcinata prea curand dupa cura de slabire ci sa lasi o pauza intre ele ca organismul sa-si revina.
Adi: Mara mananca dimineata 2-3 cremvusti subtiri iar la amiaza ½-2/3 copanel de pui sau 2-3 ficatei la gratar.
Pentru constipatie incearca sa-I dai stafide ca poate-I plac.Noi constipatia o rezolvam cu portocale sau minole sau kiwi.
Cornelia: Si eu am insomnii, dar ale mele incep de la 3 noaptea cand ma trezesc sa ma duc la baie si pe urma tare greu mai adorm.Mara se mai trezeste 1-2 pe noapte dar sunt si nopti cand nu se trezeste.Maria cum mai doarme?
Ama si bb Mara