Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 3
alexandrina spune:
Vezi? Eu nu m-am gandit la "Doamne fereste". In mintea mea toate-s roz. E clar ca e bine sa fiu optimista dar nu inconstienta.
Mai discut cu al meu sot si incercam sa luam o decizie urgenta ca eu zic ca e deja cazul.
Sau ma duc la medicul despre care am aflat cele mai bune referinte si e aproape de servici, si-l intreb si pe el daca imi recomada sa fug "la judet" cu nasterea sau ma paseaza unuia de la mine din oras.
Te-nduri canuta-om-sucit sa-mi dai numarul de telefon al domnului dr. Capalna? Mi-e destul de greu acum sa-l aflu din alte surse.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
mandyksch spune:
Alexandrina, eu iti recomand sa te duci intr-un oras mai mare. Spitalele acolo sunt mai bine dotatae si pregatirea profesionala, atitudinea medicilor este alta.
Eu am cunostinte destule care au avut experiente neplacute la spitalul din orasul in care stau, sa nu le zic altfel, erau tratate de medic ,moasa sau asistente ca si cum erau niste carpe de spalat pe jos.Oricum atunci cand nasti esti intr-o situatie vulnerabila....macar sa fii tratata omeneste.
Eu am ales sa merg la Cluj.Sper sa fie bine totul.
Mandy
bb_alinus spune:
Buna fetelor, sunt si eu pe aici!
Roxee, imi pare nespus de rau pt ce ti s-a intamplat!
Vad ca nu numai eu sunt nedumerita cu calculul saptamanilor, dar m-am cam lamurit, cred ca o sa ramana tot timpul un mic "decalaj" de vreo 2 sapt intre mine si nenea doctorul!
Cristina, un grand MERCI pentru lista de siteuri pt gravidute, am gasit lucrusoare super interesante, ba chiar am pus ochii pe o rochie dragutica, pt nunta unei prietene care e in luna august...sper ca pana atunci sa se vada ceva pe burtica ca deocamdata nimic... Si mananc fetelor, mananc de ma sperii si sperii si lumea din jur!
Va pup,
Alina 9 sapt+
anda77 spune:
buna ziua, bine v-am gasit si felicitari tuturor! si eu sunt insarcinata - UM 05.03.2005, DPN 10 decembrie 2005; e minunat ca exista un forum unde poti sa ceri un sfat si sa dai un sfat cu privire la "meseria" asta de gravida, meserie care la unele fete vad ca e tare dificila. eu, de exemplu, sunt mai panicoasa...
salisa spune:
Buna fetelor!
Azi nimic nou..., cred ca deja v-am mai spus, am fost ieri la medic ne-a luat in evidenta.., si acu asteptam urmatoarea intalnire care va fi in mai pe 2 .
Pana atunci asteptam sa crestem.....,
In rest toate bune si frumoase...si voua va doresc la fel.
A sa nu uit bun venit fetelor noi...sa fiti sanatoase si sa va creasca bebelusii sanatosi si frumosi.
Salisa si bebelusul din burtica !!!
Ina869 spune:
Buna burtici!
Noutati despre mine..saptamina trecuta am fost la urgenta fiindca am avut probleme, dar mi-au spus ca bb este inca acolo...luni pe 18 Aprilie ma duc la doctorita de familie si intr-o saptamina ma duc la al doilea echo...
Am intrebat pina acum la citeva farmacii despre vitaminele prenatale Materna, daca pot sa le iau in conditiile in care iau si progesteron si raspunsurile au fost pro si contra ( unii mi-au spus sa nu le iau decit dupa 3 luni de sarcina si altii mi-au spus sa le iau acum....) Eu stiu ca normal bb-ul are nevoie acum,la inceput..o sa astept sa vad ce spune doctorita de familie.
In rest, la capitolul simptome stau inca bine (doar ceva pofte de mincare cind si cind si sanii mariti). Mai am citeodata usoare scurgeri maronii si ma doare spatele, dar am inteles ca asta este normal, se mareste uterul, se intind ligamentele, etc.
Incerc sa fac efort fizic cit mai putin cu putinta.
In plus, am observat ca ma cam lasa memoria...voua vi se intimpla asa ceva?
Bine ati venit pe forum burtici noi !
Pupicei!
Ina & bobita 6+
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
Bic spune:
pumukuli, eu am RH negativ. Stiu pentru ca mi-am facut mai demult analizele. Am facut din nou test si-mi voi lua rezultatele lunea viitoare, cind ma duc la viitorul control. Nu stiu despre sotul meu, ca e capos si nu vrea sa-si faca, mai ales ca i-a spus lui doctorul de familie ca nu are importanta, ca daca eu sint negativa o sa-mi faca oricum imunizarea. Eu vreau sa aflu, pt. ca ar fi tare frumos sa fie si el negativ si sa scap de emotii.
DPN 2.11.05
meems spune:
Bic,
Tu stii deja la ce spital o sa nasti? Ai vorbit deja cu doctorul? Se pare ca, desi locuim in aceeasi zona, experientele noastre de pana acum sunt diferite. Eu sunt la inceput "de drum", am abia 4 saptamani si numai ce-am aflat ca sunt insarcinata. Programarea de pe 25 Aprilie e cu un prenatal clerk, deci nu voi putea discuta cu un doctor atunci. Dar mi-au spus sa-mi pun de-o parte in jur de 2 ore pt. programarea respectiva. Pana atunci eu iau vitamine prenatale si sper ca totul sa fie ok. Asigurarea mea medicala e prin Kaiser.
In rest... deocamdata nu prea am simptome, doar sanii mariti si usor durerosi, si pofte din cand in cand. Ah, si ma simt destul de obosita si foarte uituca.
Pupici tuturor fetelor cu burtici.
Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.
Ina869 spune:
Pe linga simptome am uitat sa mai adaug ( ce v-am spus, fetelor, ma lasa rau memoria!!): gust metalic in gura si nas infundat.
Are cineva idee de ce marea majoritate dintre noi
avem nasucurile infundate?
Pupicei!
Ina 6+ s& bobita
Ina
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.
Bubamara spune:
Buna fetelor!
Maine ma duc la doctor pentru a doua echo. si de-abia astept sa vad ce-mi spune, pentru ca la prima a fost foarte evaziv (e posibil, e probabil...) Oricum, cred ca o sa-l schimb (pe dr.). Nu cunoasteti cumva vreun doctor/a pe la spitalul sf. pantelimon (e in zona mea). Nu mi-a spus sa iau nimic si, din proprie initiativa, am inceput cu acid folic (traiasca forumul) si calciu sandoz. Analizele mi le fac saptamana viitoare si o sa aflu si Rh-ul tot atunci.
Cam atat!
Va pup si o seara placuta va doresc
Raluca 6+