Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
cristinamh spune:
of...nu stiu de ce nasucuri infundate... da' ma simt nasol... doar cu respirat pe gura. parca nici gustul la mancare nu-l simt la fel, ca trebuie sa si respir in timp ce mestec...
bic, poate sunt eu pe dinafara, dar daca tu ai negativ si sotul negativ nu vad unde ar fi problema... doar daca el e pozitiv...
Cristina 7+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Noki_Lara spune:
Salutare!
Vreau si eu sa ma inregistrez la acest capitol, dar nu stiu exact cum sa fac!
MickeyD spune:
Bine v-am gasit
Cred ca deja e momentul sa ma inscriu si eu aici pe forumul de mamici. Pana acum pagina mea de baza a fost cea de FIV (fertilizare in vitro) unde fetele au fost punctul meu de sprijin in tot ce am facut. Cine a trecut deja prin asta stie foarte bine.
Pe 18 martie am facut embrio transferul iar la doua saptamani mai tarziu la ecografie, embrionul era tot acolo si statea foarte bine. Sper sa ramana asa in continuare.
Acum evident ma tot intreb ce ar fi mai bine sa mananc, ce fel de vitamine imi trebuie, ce carti sa citesc, si asa mai departe. Oricum incet, incet, le invat eu si pe astea.
Pupici la toata lumea
4 saptamani
fee spune:
Buna fetelor
Vrem si noi sa intram pe listuta voastra :)
UM 9.03.05 deci 14.12.05
Pentru Laura_72819
Este normal sa ai temperatura de peste 37°C in primele trei luni de sarcina ( pentru ca organismul se adapteaza sarcinii )Iar in ceea ce priveste durerile , de fapt sunt durerile pe care ti le provoaca bb pentru a se adapta si a se prinde de peretele ovarului . Deci nu te ingrijora pentru ca si eu am acelasi simptome si in plus noaptea ma uit pe pereti si ziua am chef de somnic !
Noki_Lara spune:
Buna! Sunt noua pe aici! Tare as vrea sa ma treceti si pe mine pe listuta!Deocamdata ma chinuiesc sa ma prind cum functioneaza masinaria asta!
DPN- 01.11.2005 UM - 30.01.2005
tania-z spune:
MikeyD bun venit si felicitari pentru succesul cu FIV. Trebuie sa fii tare fericita!
Ina mie dr. de familie mi-a spus ca in primele trei luni doar acid folic si Vit E, dupa trei luni Materna sau Prenatal.
Fetelor, eu am inteles ca nu prea avem voie sa mancam vit A in sarcina. Voi mancati morcovi si ficat?
Pe mine ma dor de azi noapte sanii, ma "sageata" dintr/o parte in alta, dar parca mai mult dreptul; in schimb nu par a se fi marit deloc. La voi cum e?
Tania & Punctuletz 5+
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
salisa spune:
Buna burticute!!!
Astazi cum va este???
Noi ne simtim bine..., tot nu avem greturi, pofte sau alte semne... de astea, in schimb ce e rau, e ca nu avem nici pofta de mancare.
Tania, draga mea, referitor la sani....fiecare organism are ritmul lui de dezvoltare..., asa ca nu te impacienta... vor creste si la tine sanii.
Pe mina ma dureau si erau umflati inca inainte de a sti ca suntem insarcinati si parca ceva spunea ca nu sunt la fel ca atunci cand tre sa vina ciclul menstrual.
Acu deja ii vad un pic mai mari..., inca dor si sunt sensibili la atingere...si stiu ca aproape toata perioada sarcinii vor fi la fel.
Acu va las si va pupic pe toate!
Salisa si bebelusul!
IrinucaR spune:
Eu am sanii pietroi si s-au colorat si aureolele... si au crescut ff mult!
Si eu stiam ca nu e bine sa papam ficatei... dar nu am o explicatie clara!
IrinucaR 9+
www.irinucasisoru.3x.ro
Morgano spune:
In primul rand: bun venit si sarcina usoara celor noi!
Si mie mi-au crescut sanii fte mult si sunt tari. Durerosi doar dimineata, ce bine!
Mi-am luat ieri blugi noi ca astialaltii ma strangeau la talie si nu e bine, si si cu un nr mai mari.... mi-e ciuda pe mine ca nu eram destul de subtire nici inainte si acum mi-e teama sa nu ma fac cat casa, mai ales ca sunt inalta :(
In alta ordine de idei, ca ma vazut ca se tot vb de RH, dc e pozitiv e de bine.
Inca ceva, cineva scria ca nu se amesteca sangele mamei cu al fatului, scuze dar mai mare aberatie nu am auzit de cand sunt... a se citi macar un manual de biologie din clasa a XII a, ce pisici! Hai sa nu dezinformam daca nu ne pricepem si sa nu ne luam dupa zvonuri sau chestii babesti.
Ripley, 10 fix azi