De la forum adunate si-napoi la forum date (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Pegasis spune:
Sa nu va ginditi la prostii...
quote:... era vorba de polipi...
Originally posted by
"Scula" n-am vazut-o dar, din descrierea doctorului, am inteles ca aduce mai degraba cu cutitul de curatat cartofi decat cu lingura de inghetata.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
light spune:
quote:mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Liviu de ziua lui
Originally posted by salut fetelor,sa stiti ca si eu cind eram in tara,am luat tratamente peste tratamente,ma duciam o data pe luna,la control ca ma suparau ovarile si nu mai suportam durerea,de fiecare data mi se dadea o groaza de antibiotice,spalari vajinale si etc,calmante peste calmante,chiar inainte sa ma intorc la sotul meu drag tokmai terminasem un tratament,asa zis raciala eu sincer cind mi se zicea aceias tema,de fiecare data sincer nu mai credeam,pe parcursul trat,nu ma suparau ovarile dupa ce terminam tratam,ma apuca niste dureri imposibile,si ingreozitoare mise zicea sa am grija sa nu racesc si etc,eu vara inblam in sosete groase,si etc,cind mam reintors la sotul meu din nou mau apucat ovarele si am ajuns aici la un control,mi sa depistat candita si eu mai avusesim si relatie sex,cu sotul meu,faza e ca mi sa zis ca nu este ceva grav si mi sa dat un supozitor vajinal sal folosesc o data la doua saptaminsi dupa fiecare bae sa ma dau cu o crema,si atit,faza e ca mia mai revenit,dar intrebarea este,oare se poate reintoarce din nou?din cite am citit candita se face si de la stres si oboseala,din cauza ca nu ai relatii sexuale regulat,din cauza gelului intim,din cauza somnului ca nu dormi destul si etice,mai ales medicul de aici mia zis sa nu ma spal cu sapun inauntru,doar cu apa,si etc faza e ca toate cele rele le am luat eu din cite amai povestit pe alte forume,eu de mic copil am probleme cu somnul,cu stresul si etc ceia ce nu e bine,voi femeile care cunoaste mai bine ce-mi sugerati?va rog astept raspunsurile voastre
aissa spune:
Lucia, venisem special sa pun acelasi citat. Va rog sa cititi cu atentie, habar nu aveti, sunt sigura, ca se face candida din motive etice si din cauza ca nu dormiti suficient! Am trait degeaba pana azi!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELAquote:
Originally posted by
salut fetelor,sa stiti ca si eu cind eram in tara,am luat tratamente peste tratamente,ma duciam o data pe luna,la control ca ma suparau ovarile si nu mai suportam durerea,de fiecare data mi se dadea o groaza de antibiotice,spalari vajinale si etc,calmante peste calmante,chiar inainte sa ma intorc la sotul meu drag tokmai terminasem un tratament,asa zis raciala eu sincer cind mi se zicea aceias tema,de fiecare data sincer nu mai credeam,pe parcursul trat,nu ma suparau ovarile dupa ce terminam tratam,ma apuca niste dureri imposibile,si ingreozitoare mise zicea sa am grija sa nu racesc si etc,eu vara inblam in sosete groase,si etc,cind mam reintors la sotul meu din nou mau apucat ovarele si am ajuns aici la un control,mi sa depistat candita si eu mai avusesim si relatie sex,cu sotul meu,faza e ca mi sa zis ca nu este ceva grav si mi sa dat un supozitor vajinal sal folosesc o data la doua saptaminsi dupa fiecare bae sa ma dau cu o crema,si atit,faza e ca mia mai revenit,dar intrebarea este,oare se poate reintoarce din nou?din cite am citit candita se face si de la stres si oboseala,din cauza ca nu ai relatii sexuale regulat,din cauza gelului intim,din cauza somnului ca nu dormi destul si etice,mai ales medicul de aici mia zis sa nu ma spal cu sapun inauntru,doar cu apa,si etc faza e ca toate cele rele le am luat eu din cite amai povestit pe alte forume,eu de mic copil am probleme cu somnul,cu stresul si etc ceia ce nu e bine,voi femeile care cunoaste mai bine ce-mi sugerati?va rog astept raspunsurile voastre
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
Liviu de ziua lui
hihihihihi
sau
?
dar ce mai, fata are dreptate, voi nu stiti ca durerile de cap pot apare doar pt ca a trecut la 15.000 m de la sol un avion ? si-apoi cum sa nu ai "candita" cand nu poti dormi si ai stres de nu te vezi pe capul tau samd?
------------------------
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.
Booker T. Washington
cu drag de forum, corina si lutzu si sotul meu
narancea spune:
lucico tz-ar vajinu al necuratu, freaca-lai cu sare ca iasa si muma lu candida din el.
light spune:
quote:Omule, tie nu ti-e bine? Ce-ai cu mine?mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
Originally posted by narancea
lucico tz-ar vajinu al necuratu, freaca-lai cu sare ca iasa si muma lu candida din el.
narancea spune:
oh sorry am citit gresit hahahahaha te confundasem cu aia care are vajinu plin de gijganii. oricum mesajul e prea bun ca sa fie adevarat, un om in stadiul ala, nu ar fi in stare sa deschida un computer si sa gaseasca un forum. cineva vrea sa ne dea apa la moara, si a scris mesajul perfect hahahahahahah
light spune:
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
clauditzadennis spune:
Mai, rad de ma doare burta...noroc ca nu ma doare ceva pe la vajin...Sunteti mortali...mai vrem!
By the way...trei forumuri mai incolo avusei onoarea sa ma intalnesc cu super-postarea cu vajinu'...si iar am fost pe jos de ras!!!Biata de ea...
Claudia,soacra frumoasei Oti
light spune:
quote:mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
Originally posted by eu am facut croitoria,pentru haine exterioare si intereoare,am dat la facultate,pentru inginer tehnolog in toate domenile,dar de terminat nu am terminat nichi ma car nu am posedat aceasta meserie,fac cu totul si cu totul alceva,dupa ce mam lasat de facultate,am facut-o doar din cauza banilor ca nu-mi permiteam,si in rest am dansat,acum trei ani in urma mam lasat si de aceasta meserie,si sunt ca o ,,,adica foarte grasa,emensa,dar nepoatamea ii la ASE in Buc,si mia dat sa miditez cite ceva poate reusesc si eu ceva ok,pa