De la forum adunate si-napoi la forum date (4)
Raspunsuri - Pagina 8
iren spune:
Din ciclul "Placeri apuse in Tzara Soarelui- Rasare"
quote:
Originally posted by
Am venit si eu dar nu cu laude ,nu ma pot lauda si eu de sot deloc,pt ca noi nu facem prea mult sex ca sa nu zic mai deloc.
Ca sa intelegeti mai bine incepand anul 2005 (am scris pe o ajenda de cand a inceput anul acesta ca eram curioasa)am facut din IANUARIE pana in mai (azi)decat de 17 ori sex.
Este paralel sotul in asa ceva..zice ca nu poate sa faca pt ca el se simte obosit dupa ce are orgazm..dar si atunci cand facem mai mult de 3 minute nu tine la el si va dati seama ca din 17 daca am avut si eu orgasm de 2-3 ori.
Si intradevar este important si sexul pt ca eu am stari de nervozitate ma dor sani ,nu mai spun ca imi doresc si un copil dar cu cine sa-l fac cu ##clanta de la usa##
Amant nu imi pot face ca sa fiu si eu multumita pe plan sexual pt ca sta el toata ziua dupa fundul meu ,oriunde ma duc hop si el..nu prea am libertate si l-am intrebat de ce nu ma lasa si pe mine mai libera ..imi zice ca este gelos ca el nu poate sa se culce cu mine si daia sta cu grija poate imi caut altul.
Asa ca eu nu va pot impartasi placerile mele pt ca nu am parte de ele.
Voi mai reveni
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
xenocid spune:
Categoria "Romica Tociu si Cornel Palade"
Postat de adusca
"Dr.Corneliu Palade om de stiinta în domeniul biologiei celulare,laureat al Premiului Nobel"
*Ex astris, Scientia*
adusca spune:
'te'n zbantz xenocid,repidi m'ai taxat. copiasem repede de pe link si nu am mai verificat...recunosc ca nu-i stiam prenumele, mi-o fo' suficient Palade....acu' ca-i Cornel, ca-i Jiji sau Xenocid Palade, tot o branza ie, parerea mia
Fetele de pe DC babusca adusca
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
adusca spune:
Categoria durul de pe forum si mielul din P si M ascuns de ochiul lumii
quote:
Originally posted by xenocid
a-dusca, stii ca pe tine te iumbesc, a trebuit sa postez doar asa, de ochii lumii, oricum recunosc spasit ca ai IQ'ul triplu decat al meu
*Ex astris, Scientia*
adusca spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Plastografie curata mon cher.
In PM nu apar semnaturile :D
*Ex astris, Scientia*
lasa xeno, nu e cazu' sa te rusinezi pentru neste sentimente pure si inaltatoare, iar faza cu IQ'ul o stiam si io, nu trebuia s-o subliniezi
in fine, te vad sfios si vad ca incerci sa cauti pretexte fata de forumistu de rand. oricun noi doi stim adevaru'...dar vezi tu...tre' sa-ti dau o veste proasta...is maritata
narancea spune:
da-i o piatra !!! la ea cu pietricele merge !!! sau ceva minerale...
vezi mami, pe cine nu lasi sa moara... nu te lasa sa traiesti !
narancea spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by ...
Problema ta eu o vad din doua unchiuri:
1: soatza e lupul cel rau si tu esti scufitzu bland si nevinovat.
2 o soatza frustrata si un sotz insensibil, ignorant, incapabil asortati perfect la o proasta comunicare.
Ea le diseaca, seaca, intrevede intelesuri ascunse, uneori inexistente. De aceea si limbajul folosit este plin de nuante interpretabile!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
daca eram eu..... asa as fi zis .......
Unchiule eu te vad cu doua probleme :
1:lupul cel rau si scufitzu bland .
- lupul frustrat si un sotz indispensabil, arogant, impecabil asortati perfect la o proasta mincare.
Ea la discoteca seaca ! intreprinde lucruri ascunse, uneori inexplicabile. De aceea si utilajul folosit este plin de clantze irecuperabile !!!!!!!
aaaaaaaaa nu se intzelege ceva mai bine ?
Kehleyr spune:
Despre parada minoritatilor sexuale si cum trebuie sa reactionam:
quote:
si daca mergi pe strada cu treburi si te trezesti cu asa "parada" in fatza, ce faci?
si un raspuns:
quote:
eu te sfatuiesc sa nu te apleci nici daca vezi 100 Euro aruncati pe jos
si inca un sfat:
quote:
Pai a zis ca se trezeste cu "parada" in fatza , nu in spate.
niste vaselina nu strica
continuarea...
quote:
Hai mah...ca puteai sa intrebi altfel...
De ex.:" Cati Euro ar trebui sa vezi, ca sa te apleci??...atunci sa vezi cati sustinatori ar avea parada.....
si dupa inca 5 pagini in care discutia si-a pierdut tonul amical:
quote:
Special pentru voi o sa propun infintarea unei noi discipline olimpice:
Aruncatul cu poseta
(ghiciti autorul? )
Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan