kilograme????????????

Stie cineva cum e cu kg care trebuiesc luate in timpul sarcinii?
Eu de la inceputul sarciniisi pana acum la 16 saptamani am luat aprox. 4 kg.
E bine, e rau?
Cumnata mea a luat 6 kg si are 13 saptamani.
Mersi
Mary
Strauti
Raspunsuri
mav spune:
hihihi 
Eu am luat 12kg pe toata durata sarcinii
(ca la carte) si nu m-am abtinut de la nimik. Dupa ce am nascut un baietel de 3400g, la termen, cand am ajuns acasa, de la maternitate, pierdusem deja 10kg!!!!
Dar nu-i nimik....
le-am pus eu la loc... intre timp... (cine papa fripturici la gratar si lapte gras, cu biscuiti la ora 3 noaptea?! EU!!!... mi se parea ca doar asa voi avea laptic pt bb...
)
Sa tineti minte ce va zic eu: nici in timpul sarcinii, nici in timpul alaptarii, nu este nevoie sa mancati "pt doi", ci mai degraba sa mancati ceva sanatos si de calitate!!! In timul alaptarii, este nevoie de multe lichide (cel putin 3litri pe zi)!!!!
Multa sanatate si nastere usoara!
Vic &
Sebi (04.02.2004)
Danelutza spune:
Daca tu te simtzi bine si copilul se dezvolta normal, de ce ar fi rau ca ai luat numai 4 kg. Eu la 27 de saptamini aveam 9 kg in plus fatza de cit aveam cind am ramas insarcinata si... m-a pus doftorul la dieta, iar acum ca am intrat in a 32 saptamina, am tot 9 kg. In cartea pe care mi-a dat-o medicul scrie ca ar fi trebuit sa iau in greutate doar 8 kg, deci... sint pe aproape.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
liliac1 spune:
Mai, asa se face cand esti insarcinata: nu trebuie sa mananci pentru 2 dar nici nu trebuie sa tii vreo cura ceva.
Eu cand am ramas insarcinata aveam 53 kg (la 1,70 m) Iar la sfarsitul sarcinii aveam 80 in cap! Deci aratam ca un balon! Iar dupa ce-am nascut in 2 luni mi-am revenit la 48 kg. Asa ca nu-i o regula ca daca iei muuult in greutate ramai cu ele pe tine.
Va
si sarcina usoara!!!
Liliana&
Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
jadi spune:
Mi-e doctorita imi spune in permanenta sa nu iau mai mult de 10 kilograme si datorita unor probleme cu ficatul sint la un regim de fara grasimi fara dulciuri fara nimic care imi poate afecta ficatul.
Asta nu inseamna ca nu o dau in " balarii " citeodata.
In cele 14 sapt. de sarcina am avut oscilatii iar acum sint la +0.7 kg.
De slabit dupa , nu am idee, e prima sarcina dar oricum nu imi fac sperante prea mari, peste 30 ani se slabeste din ce in ce mai greu asa ca imi doresc ( asta nu stiu daca va fi si posibil) sa ma incadrez in cele 10 kg .
Jadi
14+
codruta_grg spune:
Eu sunt in 20 saptamani si am lut 3 kg, din care cred ca 1 kg sunt sanii...iar restu la bebe. Si eu m-am stresat putin ca nu am luat destul in greutate, dar se pare ca de acum incolo incepe...
Codruta 20+
mysweetest spune:
Eu am luat aproape 7 kg si sunt in saptamana a 20 a, cred ca e cam mult dar ce sa fac daca imi e foame? Am auzit ca pana in luna a 7 a trebuie sa iei cate un kg pe luna adica cam 6 kg.
Oricum bb s afie sanatos ca le dau eu jos dupa nastere.
alinam spune:
Bebe al meu are 17 saptamani .... iar eu nu am luat nici un kg ..... e drept ca sunt mai grasunica de cand ma stiu ...
miflore spune:
Eu sunt in saptamana 17 de azi si am luat 6 kg (aproape, depinde cum ma batai pe cantar); eu zic ca e un pic cam mult pentru mine dar fiecare cu metabolismul ei, asta sa fie problema! Cel mai bine ar fi sa nu depasim 15 kg, ideal ar fi intre 10 si 15. Mary, tu ai luat 4kg si suntem cam la fel cu sarcina, eu cred ca stai foarte bine!
Mihaela 16+
adrianafedorca spune:
UITE CE AM GASIT PE NET
in primul trim intre 1-2,5 kg, in trim 2- 6 kg, in trim 3- 5 kg deci undeva intre 12 kg si 13,5
eu maine fac 38 de saptamani si am luat 17 kg ,sper sa nu mai pun prea multe pana nasc
multa sanatate si sarcina usoara la toate si bebeblusi sanatosi
Adriana si bebelinul 37+
jadi spune:
Adriana,
stiu ca mergem la aceasi doctorita... la mine insista tot timpul pentru nu mai mult de 9-10 kilograme ca atare in primul trimestru nu am luat decit 700 gr... nu zice nimic daca ai luat mai mult in greutate?
Jadi,
14+