procedez corect?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

mi-ai dat o super idee, dar cam tarziu din pacate
ft frumos

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Esti o femeie si jumatate, sincer

Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Bravo Mariagi ai un suflet de aur...eu cred ca n-as fi avut atata altruism in mine by the way...fanatana cu pricina se cheama Fontana di Trevi si este in Roma...daca pune banutzul musai sa se gandeasca la voi doi sa va intoarcetzi.

Numai bine,
Lena si Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Mariagi, imi pare tare rau ca nu mai mergeti in excursie, tocmai iti raspunsesem la subiectul cu calatoria.
Ai luat o decizie altruista, eu nu as fi fost asa intelegatoare.
Sper sa-ti aprecieze comportamentul si sa faceti cat de curand si luna de miere.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Daca va permiteti financiar eu zic sa mergeti impreuna...sa zicem de vineri pana luni...asa ii faci si lui o surpriza placuta, plus ca aveti si un avans din luna de miere...
...daca nu se poate si nu se poate impreuna si meciul asta e " visul" lui ..eu zic sa-l lasi sa mearga la meci..parerea mea

Pupici si numai bine,
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Daca poti fa-o. E o idee excelenta si te va iubi mult pt. asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Sunt de acord cu voi fetele. L-ai face fericit, dar sunt sigura ca nu se va bucura la fel de mult fara tine.

Mello motanelul iubit

Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

nu cred ca in cazul de fata sa fie meciul a cela asa de important....fie el si ultimul meci de pe glob.nu-si are locul...

adjadyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mai, financiar cred ca n-ai probleme, ca daca ai putut lua camera si biletul....deci alte probleme trebuie sa fi aparut. Dar, nu poti chiar deloc sa mergi si tu, doar pentru meci? Deci amanati voi luna de miere, dar mergeti amandoi la meci si reveniti repejor acasa.
Oricum si eu l-as lasa, dar as avea un gust amar daca ar pleca fara mine, ca si eu vreau sa pleeec!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

quote:
Initial creeata de mariagi

In urma cu ceva vreme in urma am decis sa ne petrecem luna de miere in italia.hotarare influentata si de dorinta sotului de a vedea un meci in seria A.din cauza unor probleme neprevazute nu se mai poate realiza acesta dorinta
am cugetat indelung la urmatoarea hotarare(nu i-am comunicat-o sotului inca)si am nevoie de sfaturile voastre.
vreau sa-l trimit pe sotul sa vada meciul singurel si impreuna sa mergem data viitoare..procedez corect?
multumesc mult de tot,
Maria

Daca crezi ca asta este o dorinta de-a lui, OK!
ps.succes!

Mergi la inceput