procedez corect?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

mey, nu vrea nici un berbat sa-si dea cu parerea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

cred ca e o idee buna! zic totusi sa-i impartasesti ideea din timp, ca daca cumva nu vrea, sa aveti timp sa vindeti biletele (de transport si la meci) si sa faceti ceva impreuna (si sa inregistrati momentele importante pe care ni le poti arata si noua mai tarziu). esti o dulce

eu nu inteleg expresia "l-as lasa/nu l-as lasa", nu cred ca e vorba de a permite sau nu ceva ci de un cadou si semn de dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

aissacamera am luat-o la jumatate fata de pretul din romania si biletul la meci e super ieftin.primele sa traiasca
ar mai fi o varianta cu un credit pentru calatorii in strainatate.ma voi interesa ce si cum si va tin la curent.
camera o va primi in weekend(cand implinim 6 luni de la casatorieiar biletul dupa informarile recente, il va primi in italia(se elibereaza cu 1 saptamana inainte de meci).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Trebuie sa recunosc, misto idee, felicitari!
Eu insa am fost fara ea doua saptamani in Turcia, asta vara, si am suferit ca un caine; i-am promis ca nu mai plec fara ea niciodata. Dar sunt constient ca nici nu m-ar lasa! (mi-a spus-o)

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

revin cu noutati cum am promis.camera a fost facuta pachet si oferita sotului in cadru festiv
am reusit sa obtinem un credit pentru vacantesotul a cumparat biletele de avionazi vine si voucher-ul pentru cele 8 noptia mai ramas o singura problema de rezolvat maine(sa-mi tineti pumnii:aprobarea de la comandant pentru eliberare pasaport in regim de urgenta.in rest stres si multa alergatura

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Deci,plecati impreuna pana la urma?Asta ar fi cel mai fain pentru voi doi...daca-i asa,bafta sa obtineti pasapoartele!Si sa ne povestesti cum ati petrecut prin tari straine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Eu l-as lasa ar fi un cadou foarte frumos!
Sanatate multa!
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar. (Peter O'Toole)

Poti sa ne spui in mare cat costa toata distractia asta? Poate si agentia prin care plecati!? Noi avem in mai 14 ani de casnicie si tare am mai pleca si noi

Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria ta valoare.

(Tudor Musatescu)

Simina Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Eu spun ca este ok daca pleaca la meci!
Este un cadou frumos si in plus o dovada de incredere si dragoste.

Enjoy

criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratoiul spune:

Ati venit din excursie? Cum a fost?

Mergi la inceput